پیام آذری

آخرين مطالب

اسحاقی: ترک‌ فعل وزارت نفت، سلامت خوزستان را بحرانی کرده است اقتصادی

اسحاقی: ترک‌ فعل وزارت نفت، سلامت خوزستان را بحرانی کرده است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان گلستان اهواز و گفت و گو با بیماران از نزدیک در جریان مشکلات این بیمارستان قرار گرفتند.
سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در جریان این بازدید در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، گفت: سفر اعضای کمیسیون به دعوت رضا جباری نماینده مردم مسجدسلیمان، هفتکل، لالی و اندیکا و امیرحسین نظری نماینده مردم رامهرمز و رامشیر به منظور بررسی وضعیت حوزه بهداشت و درمان این مناطق صورت گرفت.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با انتقاد از بی‌توجهی وزارت نفت به مسئولیت‌های اجتماعی‌اش در حوزه سلامت، عملکرد این وزارتخانه را یکی از عوامل اصلی بحران بهداشت و درمان در خوزستان دانست.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان با اشاره به مشاهدات میدانی از اورژانس و بخش‌های مختلف بیمارستان گلستان، گفت: مجلس شورای اسلامی می‌تواند در قبال استنکاف دولت از قانون، در مورد ایفای تعهدات وزارت نفت نسبت به استان خوزستان، اقدام کند.
اسحاقی با انتقاد جدی از عملکرد وزارت نفت در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی خود در خوزستان، ادامه داد: عدم توجه وزارت نفت به زیرساخت‌های بهداشت و درمان استان، آسیب جدی به سرمایه اجتماعی مردم و همچنین اعتماد آن‌ها به نظام جمهوری اسلامی وارد کرده است؛ مردم این منطقه با وجود همه مشکلات، همچنان پای انقلاب ایستاده‌اند، اما این وضعیت خدمات رسانی به آنها قابل قبول نیست.
نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس افزود: وزارت نفت در ادوار مختلف با بی‌توجهی به مسئولیت‌های اجتماعی خود، وضعیت بهداشت و درمان خوزستان را به نقطه بحران رسانده است و اگر این روند ادامه یابد، به طور قطع با آسیب‌های جدی‌تری مواجه خواهیم شد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تأکید کرد: یکی از محورهای مهم در پیگیری‌های بعدی ما، بررسی ترک‌ فعل و عدم تطبیق اقدامات وزارت نفت با وظایف قانونی و اجتماعی‌اش در قبال سلامت مردم خوزستان خواهد بود.
مشکلات نظام سلامت استان با همراهی مجلس و دولت قابل حل است
سید محمدرضا موالی زاده استاندار خوزستان در جریان بازدید اعضای کمیسیون بهداشت از بیمارستان گلستان اهواز در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت از حضور و پیگیری‌های نمایندگان این کمیسیون تقدیر کرد.
وی ضمن تشکر صمیمانه از حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، و سایر اعضای این کمیسیون گفت: از نمایندگان استان خوزستان در مجلس نیز که برای حضور کمیسیون در استان تلاش کردند و این موضوع را دنبال کردند، سپاسگزارم. به طور قطع با توجه به اشرافی که اعضای کمیسیون نسبت به مسائل حوزه سلامت دارند، این بازدیدهای میدانی می‌تواند بسیار مؤثر واقع شود؛ چرا که با حضور در محل، مشکلات را از نزدیک مشاهده می‌کنند و می‌توانند برای حل آن‌ها چاره‌اندیشی کنند.
استاندار خوزستان با اشاره به ظرفیت‌های ویژه این استان در حوزه سلامت، افزود: خوزستان از نظر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظرفیت قابل توجهی دارد. دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با پیشینه‌ای تاریخی، همواره به‌عنوان یکی از قطب‌های پزشکی کشور شناخته شده است و کادر درمان در این استان نیز، متعهد، پرتلاش و خوش‌نام هستند.»
موالی زاده با تأکید بر برخی مشکلات موجود در حوزه سلامت استان ادامه داد: مسائل مربوط به پرداخت کارانه، معوقات و همچنین مشکلات زیرساختی از جمله مواردی است که نظام سلامت استان با آن روبرو است و فرسودگی برخی مراکز بهداشتی و درمانی، کمبود تخت بیمارستانی و کمبود کادر درمان در برخی مناطق استان، مشکلاتی جدی ایجاد کرده است.
وی همچنین به مطالبات معوق مراکز درمانی از بیمه‌ها اشاره کرد و گفت: بسیاری از مراکز درمانی، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها، رادیولوژی‌ها و بیمارستان‌ها مطالباتی از تأمین اجتماعی و سایر صندوق‌های بیمه‌گر دارند که باید به آن‌ها رسیدگی شود.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان حضور اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در خوزستان را فرصتی مغتنم برای پیگیری مشکلات و ارائه راهکار دانست و ابراز امیدواری کرد که با کمک مجلس، بخش زیادی از مسائل حوزه سلامت استان حل شود.
در این سفر حسینعلی شهریاری، سلمان اسحاقی، رضا جباری، امیرحسین نظری، حسن حسن نتاج، سلام ستوده، حسین عبدلی، اسدالله چراغی، سیدمحمدپاکمهر، محمدرسول شیخی زاده و احمدآریایی نژاد حضور دارند و استاندار خوزستان، معاون سیاسی امنیتی استاندار، مدیرکل دیوان محاسبات استان خوزستان، رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، معاون درمان و معاون اداره کل امور مجلس وزارت بهداشت در این بازدید اعضای کمیسیون را همراهی کردند./پایان پیام

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/811448/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هیأت تجاری و اقتصادی چینی به اردببل سفر می‌کند

دستگاه‌های اجرایی حامی ارتقای انگیزه تولید و سرمایه‌گذاری باشند

اژه‌ای: قانون بسیاری از ترک فعل‌ها را جرم تلقی نکرده است

اژه ای: قانون بسیاری از ترک فعل‌ها را جرم تلقی نکرده

خسارت سرما به باغ‌های مراغه

ساماندهی پایگاه ملی جمعه مسجد اردبیل آغاز می‌شود

پیش‌بینی وضعیت جوی و دریایی استان هرمزگان برای روز جمعه 29 فروردین 1404

جزیره کیش می تواند پایگاه دیپلماسی فرهنگی کشور باشد

علی خدیور قهرمان مسابقات دو 400 متر سلیمانیه عراق شد

لزوم تمرکز دانشگاه‌های جزیره کیش بر نیازهای منطقه‌ای و بین‌المللی

بقائی توئیت جدید زد/ درود بر آنان که جانانه ایستادند و جان دادند تا ایران بماند

پاسداری ارتش ولایتمدار از استقلال، حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران اسلامی

بقائی: درود بر آنان که جان دادند تا ایران بماند

سخنرانی 300 هزار دلاری جو بایدن!

وزیر تعاون: مجوز استخدام 750 نفر در وزارت کار اخذ شد

تاثیرات رفتارها، نگرش‌ها و عادات فرد در سبک زندگی

قیمت هر گرم طلای عیار امروز جمعه 29 فروردین / ربع سکه چند؟

اوج هیجان در تهران و تبریز؛ ته دل کدام مدعی قهرمانی خالی می شود؟

دو ستاره یونایتد وسط بازی از ورزشگاه رفتند!

ویزیت رایگان بیمارستان ارتش در جنوب آذربایجان شرقی

معرفی چهره هنر برتر سال آذربایجان غربی

ارتشیان از جنس مردم، برای مردم و در خدمت مردم هستند

بارش برف و رگبار پراکنده برای این استان‌ها

ملت ولایتمدار ایران همیشه پشتیبان نیروهای مسلح هستند

امام جمعه اردبیل: اقتدار ارتش دشمنان را عقب نشانده است

ارتش آماده پاسخگویی قاطع و کوبنده به هرگونه تهدیدی است

معرفی نفرات برگزیده پنجمین جشنوارهٔ سراسری موسیقی موغام‌

وزرا و مسئولان کشوری پای کار آذربایجان‌شرقی می‌آیند

دولت‌ها به سهم اقتصادی‌ آذربایجان کمتر توجه کرده‌اند

وزیر بهداشت: سالانه 50 هزار نفر در کشور به دلیل پیامد‌های آلودگی هوا فوت می‌کنند

تغییر چهره عجیب جواد رضویان همه را غافلگیر کرد/ ویدئو

قالیباف: مشکل کشور نداشتن پول نیست/ هم‌اکنون سالانه 100 میلیارد دلار انرژی را هدر می‌دهیم

فال حافظ 29 فروردین 1404

نرخ بیکاری در مرند بالاتر از میانگین آذربایجان شرقی است

ضرورت همکاری وزارت بهداشت و تعاون برای تکمیل زیرساخت‌های درمانی مرند

دیدار فرماندهان ارشد سپاه و ارتش در آذربایجان شرقی

پایان رویای یکی، پرواز دیگری؛ جدال سرنوشت‌ساز آزادی و تب‌وتاب تبریز

آموزش آشپزی/ طرز تهیه کباب بناب ساطوری آذربایجان

تمام کالاهای اساسی با قیمت جدید وارد بازار شدند (28 فروردین)

ارتش نماد ایثار و استقلال است

ارتش بازوی توانمند انقلاب است

فرانکفورت 0-1 تاتنهام: نیمه‌نهایی در میانه بحران!

ارکستر بزر‌گ سازهای آذربایجانی در تبریز تشکیل می‌شود

بازگشت زوجین به زندگی مشترک پس از 2 سال جدایی

ضرورت ترویج آموزش از سفره تا مزرعه در ارتقای کیفی و کمی گندم

پیام خاص بیرانوند برای تراکتوری ها قبل نبرد با انزلی چی ها

قم مهد تربیت مدیران شایسته است

وزیر کار: نمایشگاه دایمی مبلمان و فرش در مناطق مرزی می تواند به افزایش صادرات کمک کند

تصاویری با شکوه که امروز به مناسبت روز ارتش در تبریز خلق شد.

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا