پیام آذری

آخرين مطالب

معرفی نفرات برگزیده پنجمین جشنوارهٔ سراسری موسیقی موغام‌ گفتگو

معرفی نفرات برگزیده پنجمین جشنوارهٔ سراسری موسیقی موغام‌
  بزرگنمايي:

پیام آذری - پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام باحضور خیل کثیری از هنرمندان و دوستداران موسیقی موغام برگزیدگان خود را شناخت و به کار خود پایان داد. - اخبار استانها -
به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، آیین اختتام پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام باحضور خیل کثیری از هنرمندان و دوستداران موسیقی موغام در سالن همایش‌های بین‌المللی تبریز برگزار شد.
پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام به همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز از شنبه 23 فروردین 1404 آغاز شد و تا روز چهارشنبه 27 این ماه ادامه داشت.
352 اثر در دو بخش خوانندگی و نوازندگی به دبیرخانه پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام رسید و تبریز طی برگزاری پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام، میزبان هنرمندان هشت استان خراسان شمالی، همدان، البرز، تهران، زنجان، اردبیل، آذربایجان‌غربی و آذربایجان‌شرقی بود.
هنرمندان 28 شهرستان در پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام نقش‌آفرینی کرده و نفرات منتخب در بخش‌های مختلف جایزه این رویداد سراسری را دریافت کردند.
بیش از 9 هزار و 500 مخاطب در روند برگزاری این جشنواره حاکی از ذائقه متعالی مردم آذربایجان است که با معنویت و اخلاق‌محوری موسیقی موغام پیوند خورده است.
شورا و شهرداری، پای کار فرهنگ تبریز
یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، در آیین اختتام پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام در سالن همایش‌های بین‌المللی تبریز، ضمن احترام به مردم شریف و باعزت آذربایجان، گفت: حضور خیل کثیر مردم فرهنگ‌دوست آذربایجان در این رویداد فرهنگی، مایه خرسندی است.
وی، خاطرنشان کرد: میزبانی تبریز از بزرگان موسیقی موغام مایه افتخار است.
شهردار تبریز، ضمن قدردانی از حمایت‌های بی‌دریغ حجت‌الاسلام مطهری‌اصل نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام‌جمعه تبریز، گفت: در سایه حمایت‌های ایشان است که شاهد برگزاری رویدادهای شاخص فرهنگی در کلان‌شهر تبریز هستیم.
هوشیار، برگزاری رویدادهای فرهنگی شاخص در کلان‌شهر تبریز به‌همت و تلاش خانواده بزرگ شهرداری تبریز، در سایه همراهی اعضای شورای اسلامی شهر تبریز است که همواره‌ حامی هنر حامی هنرمندان بوده‌اند.
وی با اشاره به این‌که در ایام نوروز، با همکاری استانداری آذربایجان‌شرقی، اداره‌کل میراث‌فرهنگی و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، میزبانی شایسته‌ای از هم‌وطنان میهمان در شهر تبریز صورت گرفت، گفت: تمام تلاش‌ها برای این است که شور و نشاط اجتماعی به شهر بازگردد و رویدادهای ارزشمند و شایسته جایگاه شهروندان تبریزی برگزار شود.
شهردار تبریز، با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی در مجموعه شهرداری پیش از طلوع آفتاب و پس از غروب آفتاب، گفت: همه خادمان مردم در شهرداری تبریز در تلاش هستند که تبریز را همچون جایگاه مردمانش به حد اعلا برسانند.
هوشیار، خاطرنشان کرد: تبریز با انسان‌های بزرگ، تبریز شده است و مردمان سرشناس این دیار، تبریز را به جایگاه‌های بزرگ رسانده‌اند.
وی، تبریز و آذربایجان دیار مردان بزرگ دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب و رییس‌جمهور محترم ایران، ترک‌زبان هستند.
شهردار تبریز با اشاره‌ به جایگاه موسیقایی موغام، گفت: موغام سبک سنتی موسیقی آذربایجان است و در ساحت عاطفه، موغام زبان مادری ماست؛ همانطور که زبان مادری با روح و جان ما عجین است، موغام نیز در جان ما نشسته است.
هوشیار خاطرنشان کرد: موغام در ساحت اجتماعی، جمعیت کثیری را گرد هم می‌آورد و حلقه وصل جامعه است.
وی، اذعان کرد: مفاهیم و معنویات موغام، اقیانوسی عظیم از مفاهیم انسانی، اخلاقی و اجتماعی هستند.
شهردار تبریز، گفت: دیار آذربایجان شهید داده تا این خاک را به بیگانه ندهد و تنها موغام می‌تواند این مفاهیم را بیان کند.
موغام، گنجینه مفاهیم وطن‌دوستی است
هوشیار با تأکید بر اینکه موغام، گنجینه مفاهیم وطن‌دوستی است، گفت: اگر گوش فرادهیم نوای موسیقی موغام و صدای قهرمانان تبریز را در کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز می‌شنویم.
وی، ادامه داد: موغام به برکت قهرمانان این دیار ‌که‌ به تاریخ، اعتلا بخشیده‌اند، تا امروز زنده مانده است.
شهردار تبریز، گفت: موغام چهره‌های شاخص بسیاری را در دامان خود تربیت کرده است.
هوشیار از برگزاری کنگره بین‌المللی شهریار در شهریور ماه خبر داد و گفت: استاد شهریار بزرگ‌ترین ظرفیت فرهنگی آذربایجان در قرن اخیر است.
تبریز میزبان هنرمندان هشت استان بود
غلامرضا میرزازاده، دبیر پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام، در آیین اختتام پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام در سالن همایش‌های بین‌المللی تبریز، در جمع کثیری از اهالی فرهنگ و هنر آذربایجان، اظهار کرد: پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام با استقبال بی‌نظیر هنرمندان موسیقی موغام و حمایت‌های بی‌دریغ شهرداری تبریز برگزار شد‌.
وی، با اشاره به این‌که 352 اثر در دو بخش خوانندگی و نوازندگی به دبیرخانه پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام رسید، گفت: تبریز طی برگزاری پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام، میزبان هنرمندان هشت استان خراسان شمالی، همدان، البرز، تهران، زنجان، اردبیل، آذربایجان‌غربی و آذربایجان‌شرقی بود.
دبیر پنجمین، همچنین از نقش‌آفرینی هنرمندان 28 شهرستان در پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام خبر داد و گفت: 55 منتخب در بخش‌های مختلف جایزه این رویداد ملی را دریافت خواهند کرد.
میرزازاده، اظهار کرد: اجراهای پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام طی سه روز در پردیس هنر و رسانه و طی سه روز در مرکز همایش‌های بین‌المللی تبریز برگزار شد.
وی، اعلام کرد: تعداد آثار راه‌یافته به مرحله اجرای زنده 139 اثر بود که نسبت‌به دورهٔ گذشته، رشد کمی 20 درصدی داشت و بنابر اذعان داوران سرشناس این جشنواره، شاهد رشد کیفی خوب و قابل توجه اجراهای هنرمندان نوجوان و جوان موسیقی موغام بودیم.
از هنرمند شش‌ساله تا 51 ساله
دبیر پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام، گفت: کم‌سن‌ترین شرکت‌کننده این جشنواره، شش‌ساله و مسن‌ترین شرکت‌کننده 51 ساله بود.
میرزازاده با اشاره به استقبال بی‌نظیر مردم آذربایجان از پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام، گفت: بیش از 9 هزار و 500 شهروند فرهنگ‌دوست، به تماشای اجراهای جشنواره سراسری موسیقی موغام نشستند.
تقدیر دبیرخانه پنجمین جشنواره موسیقی موغام از اصحاب رسانه
وی، خاطرنشان کرد: برگزاری نشست‌های علمی-پژوهشی حوزهٔ موسیقی، نظرسنجی مردمی برای منتخبان نهایی خوانندگی، برگزاری نمایشگاه‌ لباس‌های بومی-محلی، برگزاری نمایشگاه سازهای آذربایجان، پوشش رسانه‌ای و تصویری کم‌نظیر، 64 ساعت پخش زنده در صفحات مختلف فضای مجازی با بازدید بیش از یک میلیون، گزارش مختصری از عملکرد پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام است.
دبیر پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام، با اشاره‌ به اینکه پیوست رسانه‌ای رویدادهای فرهنگی، گام مهمی برای نمایاندن داشته‌های فرهنگی است، گفت: اصحاب رسانه، روزنامه‌نگاران، خبرنگاران و عکاسان فرهیخته تبریزی گام مهمی در راستای نمایاندن پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام برداشتند.
میرزازاده، خاطرنشان کرد: تلاش‌های جشنوارهٔ موغام، با پوشش رسانه‌ای اصحاب رسانه بهتر و بیشتر به ثمر خواهد نشست.
وی، گفت: اصحاب رسانه استان آذربایجان‌شرقی از نخستین‌های اهل قلم بوده‌اند که همواره با فرهنگ و هنر و موسیقی عجین بوده‌اند.
ارکستر بزر‌گ سازهای آذربایجانی در تبریز تشکیل می‌شود
دبیر پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام، اظهار کرد: با حمایت بی‌دریغ شهردار تبریز، ارکستر بزر‌گ سازهای آذربایجانی در کهن‌شهر تبریز تشکیل می‌شود.
میرزازاده، گفت: با پایان یافتن پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام، فراخوان عضویت در ارکستر بزرگ سازهای آذربایجانی منتشر خواهد شد.
وی، گفت: هنرمندانی که در حوزهٔ سازهای آذربایجانی فعالیت دارند، پس از شرکت در آزمون و سطح‌سنجی، زیرنظر استادان شاخص، فعالیت خود را آغاز خواهند کرد تا در مراسمات ملی و در اجراهایی در شأن تبریز، نقش خود را ایفا کنند.
قدردانی اهالی موسیقی موغام از شهردار تبریز
اهالی موسیقی آذربایجان و فرهیختگان موسیقی موغام، با اهدای لوح و قطعه‌ای نفیس از گلیم ورنی قره‌داغ از شهردار تبریز قدردانی به‌عمل آوردند.
استادان سرشناس و شاخص موسیقی موغام به نمایندگی از اهالی موسیقی آذربایجان و فرهیختگان موسیقی موغام، در آئین اختتام پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام با اهدای لوح قدردانی و قطعه‌ای نفیس از گلیم ورنی قره‌داغ از شهردار تبریز قدردانی به‌عمل آوردند.
در این لوح از همراهی شهردار با فعالیت‌های ارزشمند فرهنگی به‌ویژه برگزاری مستمر جشنواره موسیقی موغام و جریان‌سازی برای شناخت هرچه بیشتر این موسیقی از سوی مخاطبان و شهروندان اشاره و قدردانی شده است.
گلیم نفیس ورنی قره‌داغ، آمیخته‌ای از تاروپودهای سرشار از هویت آذربایجان است که اهدای آن به یعقوب هوشیار، شهردار تبریز در آئین اختتام پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام، نشان از قدرشناسی مردمانی است که تربیت‌یافته مکتب موغام، مکتب عرفان و اخلاق موسیقی آذربایجان هستند.
برگزیدگان پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام
پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام، برگزیدگان خود را شناخت؛
بخش خوانندگی:
گروه سنی الف:
هیئت داوران این بخش با اهدای لوح و جایزه نقدی از هنرمند نوجوان محمدرضا مرادی تقدیر به عمل می آورد.
رتبه سوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طور مشترک اهدا می شود به:
آقایان علی محمدزاده و آراد قاسمی
رتبه دوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طور مشترک اهدا می شود به:
آقایان رادین بران ( از تهران) و ائلشن داوری
رتبه اول : جایزه این بخش شامل لوح سپاس ، تندیس جشنواره و جایزه نقدی اهدا می شود به:
آقای احسان قلی پور ( از اهر)
گروه سنی ب:
رتبه سوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طور مشترک اهدا می شود به:
آقایان: یونس جعفرزاده ( از کلیبر) و حسین کاظم زاده ( از ورزقان)
رتبه دوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی اهدا می شود به: آقای فیروز همتی
رتبه اول : جایزه این بخش شامل لوح سپاس، تندیس جشنواره و جایزه نقدی اهدا می شود به: آقای میرمهدی موسوی
بخش نوازندگی تار:
گروه سنی الف:
رتبه سوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طور مشترک اهدا می شود به خانم ها:
سارا لطفی و آنیل محمدپور فرخی
رتبه دوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طور مشترک اهدا می شود به آقایان:
ایلیا ملکی زنجانی ( از زنجان ) و الیار برادران مرتضوی ( از اردبیل )
رتبه اول : جایزه این بخش شامل لوح سپاس ، تندیس جشنواره و جایزه نقدی اهدا می شود به:
آقای : رضا نریمانی
گروه سنی ب:
رتبه سوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طور مشترک اهدا می شود به:
آقایان میرعرفان معصومی علاء و سینا شجری
رتبه دوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طور مشترک اهدا می شود به آقایان:
یانار رنجبریان و آراز کنعانی
رتبه اول : جایزه این بخش شامل لوح سپاس ، تندیس جشنواره و جایزه نقدی اهدا می شود به: آقای علیرضا تقی زاده
بخش نوازندگی عود :
هیئت داوران این بخش با اهدای لوح سپاس و جایزه نقدی از هنرمندان زیر تقدیر بعمل می آورد:
خانم معصومه خانکشی زاده
آقای عرشیا عباسی
بخش نوازندگی قانون:
گروه سنی الف:
هیئت داوران این بخش با اهدای لوح و جایزه نقدی از هنرمندان زیر تقدیر به عمل می آورد:
خانم ها : سئوناز فلاح و الینا غفاری
نفر برگزیده : هیئت داوران با اهدای لوح سپاس و تندیس جشنواره و جایزه نقدی از خانم روژین قیصر تقدیر ویژه می نماید.
گروه سنی ب:
هیئت داوران این بخش با اهدای لوح و جایزه نقدی از هنرمندان زیر تقدیر به عمل می آورد:
خانم ها : پریا جلیل پور و زهرا جودی
نفر برگزیده : هیئت داوران با اهدای لوح سپاس و تندیس جشنواره و جایزه نقدی از خانم زهرا شریفی تقدیر ویژه می نماید.
بخش نوازندگی کمانچه :
گروه سنی الف:
هیئت داوران این بخش با اهدای لوح ، تندیس جشنواره و جایزه نقدی از هنرمند زیر تقدیر ویژه به عمل می آورد:
خانم بورلا پورحسن
گروه سنی ب :
رتبه سوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طور مشترک اهدا می گردد به آقایان: سینا حاجی آقایی مقتدری و مهدی بیرامی ( از ارومیه )
رتبه دوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی اهدا می گردد به آقای: مهرداد فتحی (از اردبیل )
رتبه اول : جایزه این بخش شامل لوح سپاس ، تندیس جشنواره و جایزه نقدی اهدا می شود به آقای: سعید غفرانی نهند
بخش نوازندگی سازهای کوبه‌ای:
الف: قوشا ناغارا:
هیئت داوران این بخش با اهدای لوح و جایزه نقدی از هنرمندان زیر تقدیر به عمل می آورد:
آقایان آیدن تاجیک و هومن صیرفی
منتخب بخش قوشا ناغارا:
هیئت داوران این بخش با اهدای لوح سپاس ، تندیس جشنواره و جایزه نقدی از هنرمند زیر تقدیر ویژه به عمل می آورد:
آقای هادی قهرمانی کیا
ب: قاوال:
هیئت داوران این بخش با اهدای لوح و جایزه نقدی از هنرمندان زیر تقدیر به عمل می آورد:
آقایان مهران امان زاده و مهرزاد تقی زاده
منتخب بخش قاوال:
هیئت داوران با اهدای لوح سپاس، تندیس جشنواره و جایزه نقدی از هنرمند زیر تقدیر ویژه به عمل می آورد:
آقای یاشار نیک آسا
ج: ناغارا:
گروه سنی الف:
رتبه سوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی اهدا می شود به آقای :
امیرحسین محمدپور پیغان
رتبه دوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی اهدا می شود به آقای محمد امین دهقان
رتبه اول: جایزه این بخش شامل لوح سپاس، تندیس جشنواره و جایزه نقدی اهدا می شود به آقای:
اِرمیا مرادی ایلخچی
گروه سنی ب:
رتبه سوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طور مشترک اهدا می شود به:
خانم مبینا دولتعلی و ایلیار پاشنگ
رتبه دوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طور مشترک اهدا می شود به آقایان:
فراز اول آبادی و فرهان شفاعتی
رتبه اول : جایزه این بخش شامل لوح سپاس، تندیس جشنواره و جایزه نقدی اهدا می شود به آقای: اصلان عبدالعظیم زاده
بخش نوازندگی قارمون:
گروه سنی الف :
رتبه سوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طور مشترک اهدا می شود به:
خانم پینار حبّی و آقای اکتای رضوانی مولان
رتبه دوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی اهدا می شود به آقای: مهدی عبداله پور ( از اردبیل )
رتبه اول : جایزه این بخش شامل لوح سپاس، تندیس جشنواره و جایزه نقدی اهدا می شود به آقای: حسین شادی رجبی
گروه سنی ب:
رتبه سوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی اهدا می گردد به آقای: امیر امیروالا
رتبه دوم : جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی اهدا می گردد به آقای: پارسا صمدی
رتبه اول : جایزه این بخش شامل لوح سپاس ، تندیس جشنواره و جایزه نقدی اهدا می شود به آقای: عرفان قاسمی علاف ( از اردبیل)
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/815198/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

◄ بررسی اتصال خط جدید ریلی تبریز- مرند-چشمه ثریا-کارس میان ایران و ترکیه

ضرورت ورود نهادها به آزادسازی حریم بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری

بندر مرسین پل عبور کالاهای ایرانی به اروپا و افریقا / تاسیس منطقه آزاد در دستور کار تهران و آنکارا

مدارس آذربایجان غربی فردا 31 فروردین به علت آلودگی هوا تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس ارومیه فردا یکشنبه 31 فروردین 1404

افزایش دما در نیمه غربی کشور

رگبار پراکنده در ارتفاعات شمال غرب کشور، البرز مرکزی، زاگرس مرکزی و خوزستان تا پایان هفته

مقاصد مهم صادراتی محصولات نانو ایرانی

سفر وزیر کار به شهرستان سراب

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

راهیابی دانش‌آموز استان آذربایجانش شرقی به اردوی تیم ملی تکواندو

وعده یزدانی جوان برای فتح سکوی المپیک

اقتدار ارتش، ایران را قدرتمندتر کرده است

قهرمانی تیم مقاومت در مسابقات والیبال شهرستان اردبیل

تسهیل سرمایه‌گذاری در اردبیل برای رونق اقتصادی

نیکزاد: اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان نیر در اولویت است

تصاویر/ بازدید طلاب از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس ارومیه

تالاب‌های گلستان در آستانه فاجعه‌ای شبیه دریاچه ارومیه هستند

کبد چرب قابل درمان است؛ اگر تغییرات غذایی و سبک زندگی را جدی بگیریم

پیروزی تیم ملی جوانان دختر ایران مقابل قزاقستان در مسابقات تنیس روی میز آسیای میانه

معرفی وزیر جهاد کشاورزی به دستگاه قضایی برای ترک فعل

پرسپولیس؛ تیمی که بلد نیست موقعیت گل بسازد/ بیچاره آقای گل پرسپولیس!

قول وزیرکار برای تجهیز مرکز نگهداری از معلولان سروهای سراب

کبد چرب در کمین جوانان؛ این عادات غذایی را ترک کنید

خیز شهرستان سراب برای ایفای نقش ملی

وعده سنگین برای ویترین ترک خورده شمشیربازی

پنام‌تاش: سرباز ایران هستم/ از ترک تیم ملی نمی‌ترسم

سیلوا راضی است اما بارسلونا نه!

پیش‌بینی بارش‌های رگباری و افزایش دما در آذربایجان‌شرقی

سفر هیئت اقتصادی ایران به آذربایجان به منظور توسعه روابط

تبادل آتش میان نیروهای مرزی آذربایجان و ارمنستان

جدول و لینک برنامه قطعی برق شرستان‌ها

توافق جدید ایران، روسیه و آذربایجان؛ حمل‌ونقل ترکیبی جایگزین تا تکمیل خط ریلی رشت-آستارا

پیگیر تأمین اعتبار راه‌اندازی کتابخانه سیار در آذربایجان شرقی هستیم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تبدیل یک ایده به عمل با پیگیری مداوم دست یافتنی است

فقدان برنامه‌ریزی یکی از رموز اصلی ناکامی ما در برنامه‌ریزی‌ها است

پیش‌بینی وزش باد نسبتا شدید، بروز مه و تگرگ در آذربایجان شرقی

نوین: تحول ایجاد شده در خدمات کتابخانه ای مصداق بارز جهاد فرهنگی است

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

حاکمیت هوای مطبوع بهاری در استان اردبیل

بهترین خوراکی‌ها برای رفع سوزش

کبد چرب قابل درمان است؛ اگر...

کبد چرب قابل درمان است؟

وعده سنگین برای ویترین ترک خورده شمشیربازی؛ جلسه فنی با محوریت غیرفنی

تأکیدمعاون وزیر جهاد کشاورزی برضرورت رویکرد علمی در زنجیره گندم تا نان

اختصاص500 میلیارد تومان برای اشتغالزایی از سوی بسیج سازندگی آذربایجان

اعتراف «حمید حسین‌نژاد» به مشارکت در شهادت 8 مرزبان در چالدران

رگبار پراکنده باران در 3 استان

پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان در روز شنبه 30 فروردین 1404

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه