پیام آذری

آخرين مطالب

تبدیل یک ایده به عمل با پیگیری مداوم دست یافتنی است فرهنگي

تبدیل یک ایده به عمل با پیگیری مداوم دست یافتنی است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - وزیر آموزش و پرورش درگردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان ها گفت: تبدیل یک ایده به عمل با پیگیری مداوم دست یافتنی است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان ها که در سالن همایش های اردوگاه باهنر برگزار شد،با تاکید بر این‌که مهمترین شاخص ارزیابی مدیران کل،تحقق توسعه عدالت آموزشی در براساس دو محور است، گفت: ضرورت دارد برای هماهنگی و اجرای سیاست های کلان آموزش و پرورش دو محور محرومیت زدایی از فضاهای آموزشی و ارتقای فضاهای آموزشی در دستور کار باشد.
وی با تأکید بر این‌که مدیری موفق است که در عین عمل راهبردی نگاه راهبردی نیز داشته باشد، افزود: غفلت از این نگاه،مسایل کوچک را به بحران هایی بزرگ تبدیل می کند.
کاظمی به هماهنگی،هم افزایی و همدلی در میان اعضای یک سازمان اشاره کرد و گفت: این مهم،بالاترین سرمایه و ابزار موفقیت هر ارگان است.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: درک مشترک از اهداف و مأموریت ها و فرآیندها از مهمترین شاخص های موفقیت افراد در یک مجموعه محسوب می شود.هر چند این امر نافی اختلاف سلیقه نیست.زیرا در سایه تضارب آرا بدور از چند صدایی و یا تک صدایی،تصمیم های پخته تری گرفته خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: برای پیشبرد اهداف و سیاست ها باید با اعتقاد کنار هم کار کنیم.
کاظمی مجاهدت و پشتکار در نظام تعلیم و تربیت را یک اصل دانست و گفت:تبعیت از این تفکر مسیر رشد و ارتقای آموزش و پرورش را رقم خواهد زد.
وی بر قدرت طراحی و برنامه ریزی مدیران در انجام امور و فعالیت ها تاکید کرد و گفت:در این مسیر با توکل به خدا باید در ریل نظام تعلیم و تربیت در حرکت باشیم.
کاظمی با اشاره به اهمیت برنامه ریزی خاطرنشان کرد:با انجام برنامه ریزی، اقدامات و رویکردها نیز به موقع صورت خواهد گرفت و از آسیب‌های احتمالی هم دور خواهیم بود.
وی به استمرار، پیگیری و خلق ایده در انجام امور و برنامه ریزی ها در نظام تعلیم و تربیت اشاره کرد و گفت: تبدیل یک ایده به عمل کار مهمی است و این نیازمند پیگیری مداوم است. نباید دچار رهاشدگی در امور شویم.
وزیر آموزش و پرورش بر ضرورت آشنایی مدیران با نقشه راه تاکید کرد و ادامه داد: مدیران باید با برنامه ها، اولویت ها و مسیر راه نظام تعلیم و تربیت آشنا باشند و تمام تمرکز باید روی این مسائل باشد.
کاظمی به نظام مسایل آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: مسایل اولویت دار کوتاه مدت و بلند مدت از جمله آنها هستند. در کنار این دو،توسعه عدالت آموزشی در دو محور محرومیت زدایی از فضاهای آموزشی و ارتقای نظام آموزشی نیز مورد تاکید قرار دارند.
وی ادامه داد: این دو از مهمترین سیاست های دولت دکتر پزشکیان است که باید در سال جاری اقدامات ارزنده ای از جانب آموزش و پرورش در این خصوص صورت پذیرد و این مهمترین مطالبه ما از مدیران استانی است.
کاظمی به منابع مالی، انسانی و زمان اشاره کرد و گفت: در منابع انسانی به دنبال انگیزه بخشی و با افزایش بهره وری باشید.در منابع مالی نیز به دنبال مدیریت هزینه ها و تولید منابع باشید. در حقیقت این مهمترین رسالت مدیران در سال جاری است.
وی افزود: زمان از مهمترین منابع است که به سرعت درگذر است. بنابراین باید با برنامه ریزی در اجرای سیاست ها گام برداریم.
کاظمی با بیان این‌که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از مهمترین اسناد بالادستی است، افزود: مسیر و اقدامات درست و سازنده مدیران پیشین را ادامه خواهیم داد؛ همچنین در این مسیر با تمرکز بر پیشران ها به مسایل اولویت دار نیز توجه خواهیم کرد تا مسیر اجرای سند تحول بنیادین فراهم شود.
وی بر توجه به متغیرهای درون و برون دستگاهی تأکید کرد و گفت: با تعامل سازنده در درون و سایر دستگاه ها برای انجام سیاست های نظام تعلیم و تربیت موفق تر عمل خواهیم کرد .
کاظمی تأکید کرد که عرصه کار، عرصه قدرت نمایی نیست بلکه عرصه وفاق و همدلی است زیرا رویکرد دولت هم بر این محور استوار است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/815507/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تیکه سنگین ایوب آقاخانی به نوید محمدزاده در حاشیه سرندادن سرود «ای ایران» در خارج از کشور/ ویدئو

خاطره خنده‌دار محسن کیایی از حضور یوسف صیادی و سعید آقاخانی در یک مجلس ختم/ ویدئو

پویایی آب و فاضلاب صفائیه: از نوسازی تأسیسات تا خدمات‌رسانی سریع و نصب انشعابات آب

دعوت ورزشکار میاندوآبی به انتخابی تیم ملی

طرح تفکیک پسماند از مبدأ در خوی اجرا می‌شود

لزوم توسعه زیرساخت‌های کشاورزی و صنعتی در شبستر

آذربایجان شرقی قهرمان جشنواره ورزشی آستان قدس رضوی

فروشنده چای در تبریز نقره‌داغ شد

شناسایی 14 فضای معماری جدید در فصل هفتم کاوش حریره شهر تاریخی حریره کیش

معادل سازی عجیب فرهنگستان زبان و ادب فارسی برای متروباس/ ویدئو

نانوایی‌های اردبیل ساماندهی می‌شود

برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی یک شهرک صنعتی جدید در استان اردبیل

ساماندهی نانوایان در اردبیل اولویت اساسی است

شهرک‌های صنعتی در جذب سرمایه‌گذاری کارگشا است

قیمت طلا صعودی شد | طلا گرمی 10 میلیونی در راه است؟

پیش‌بینی افزایش دما در اردبیل

عقب‌نشینی سکه ادامه دارد!

مدارس اردبیل فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 به علت آلودگی هوا تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس اردبیل فردا یکشنبه 31 فروردین 1404​

توافق کابل و اسلام‌آباد بر گسترش همکاری‌های اقتصادی

واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران در اردبیل مستلزم تملک زمین است

نفس‌های تازه شهر زیر سایه درختان

مروری بر زندگینامه شهید «بهمن کاظمی»

یک کبد نو و صفر درجه می خواهید؟/ کبد چرب را اینگونه درمان کنید

فریادی برای احیای دریاچه ارومیه در «بغض شکسته دریاچه»

عشق و علاقه زنده یاد کشاورز به ورزش زورخانه ای

تحرک در حوزه ساخت‌ و ساز شهر ارومیه/زمین‌های زیر 500 مترمربع بسته‌ سرمایه‌گذاری می شود

بارش‌ها ورودی آب به بخش جنوبی دریاچه ارومیه را افزایش داد

سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای

مؤمن باید خود را در برابر هجمه‌های فرهنگی بیمه کند

تنیس روی میز آسیای میانه| قطعی شدن صعود جوانان دختر با چاشنی قهرمانی

دختران تنیس روی میز جوان ایران قهرمان زودهنگام آسیای میانه شدند

کارتال شمشیر را از رو بست؛ سرمربی پرسپولیس ایران را ترک کرد

تکریم طلاب نخبه بناب در چارچوب طرح اکرام نخبگان مرکز خدمات تبریز

کباب بناب آذری؛ یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی

مشکل پرسپولیس فاش شد

ثبت‌نام حوزه‌های علمیه برادران آغاز شد

قطعی شدن صعود جوانان دختر با چاشنی قهرمانی

قطعی شدن قهرمانی دختران پینگ‌پنگ‌باز ایران در آسیای میانه/ صعود جوانان به فینال قهرمانی آسیا

آخرین اخبار از وضعیت سلامت ایرج خواجه امیری

تنیس روی میز آسیای میانه 2025/ قهرمانی زودهنگام برای دختران ایران

وزارت اقتصاد به چه کسی می رسد؟/ بخشایش اردستانی: هرکسی قبول کند، یا عاشق است یا دیوانه/ کوثری: کسی با همتی پدر کشتگی نداشت اما...

یوکرش با قهرمانی پرتغال را ترک خواهد کرد

وزارت اقتصاد به چه کسی می رسد؟/ بخشایش: هرکسی قبول کند، یا عاشق است یا دیوانه/ کوثری: کسی با همتی پدر کشتگی نداشت اما...

تماشای فوتبال با اسب بر فراز کوه‌های تبریز

ضعف حمل‌ونقل عمومی مهم‌ترین علت رفع نشدن مشکل ترافیک شهر تبریز است

صعود پینگ پنگ بازان دختر ایران به فینال تنیس روی میز آسیای میانه|

قطعی شدن قهرمانی دختران پینگ‌پنگ‌باز ایران

کارتال ایران را به مقصد ترکیه ترک کرد

قهرمانی زودهنگام دختران ایران در تنیس روی میز آسیای میانه

برناردو سیلوا آماده ترک منچسترسیتی