پیام آذری

آخرين مطالب

سردار سلامی: پاسخ ما به تهدید دشمن محکم و کوبنده است گفتگو

سردار سلامی: پاسخ ما به تهدید دشمن محکم و کوبنده است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - تبریز - فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ما در مقابل هر تهدیدی قاطعانه می‌ایستیم و اگر تهدید کنند پاسخی محکم و کوبنده خواهیم داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، سردار حسین سلامی عصر شنبه در مراسم بزرگداشت شهید باکری در تبریز اظهار کرد: بنده به آذربایجان‌شرقی و غربی و اردبیل و زنجان علاقه وافری دارم برای اینکه این دیار سرزمین مردان و زنان بزرگی است که در شکل‌گیری ایران اسلامی و پیشروی پیام‌های بزرگ نقشی برجسته ایفا کردند.
وی ادامه داد: بخش مهمی از استقلال ایران و روح مقاومت در این سرزمین بزرگ مدیون مجاهدت‌ها و ایستادگی‌ها و پیشگامی‌های این دیار است‌.
سلامی افزود: دیاری با آرمان بزرگ که در کهکشان پرستاره جایگاه رفیع به خود اختصاص داده‌اند.
وی با بیان اینکه نام‌های بزرگ شهدا و آثار درخشان آنان همانند نهرهای جاری جویندگان معرفت را سیراب می‌کند، گفت: یکی از اینها شهدا آیت الله آل هاشم است که به خاطر خدمت به مردم به شهادت رسید.
وی خاطرنشان کرد: سردار شهید مهدی باکری فرمانده آرمانی و آن اسوه بزرگ و آن کسی که اخلاق الهی داشت و فرماندهانی که با او بودند و علی تجلایی و سردار شهید شفیع زاده و جوادی و سرداران دیگر و مجاهدان راه خدا؛ هر چه از مردمان این خطه بگوییم جا دارد و وسعت ذهن ما اجازه نمی‌دهد که ستایشی شایسته از این دیار داشته باشیم.
فرمانده سپاه گفت: اینجا سرزمین دیگری است و مردمان این دیار همیشه پیشگام بودند چه در قیام مشروطیت چه در انقلاب اسلامی و در یوم الله 8 دی ماه نیز مردم تبریز پیشگام اصلی برای شکستن آن فتنه بزرگ بودند.
وی یادآور شد: ملت‌ها، جوامع، اقوام و شهرها با قهرمانان خود شناخته می‌شوند و برای عزت، ارتقا و منزلت خود فداکاری می‌کنند و الهام می‌بخشند و جامعه‌ای حرکت می‌کند که آگاه است.
وی با بیان اینکه قیام‌ها تحت تأثیر ایمان و آگاهی حاصل می‌شود و این مشخصه‌های سرزمین ماست، گفت: در فتح سوسنگرد بچه‌های تبریز نقش تعیین کننده داشتند، در فتح‌المبین، رمضان و بعد خیبر و عملیات‌های بعد از آن خطوط را شکستند.
وی گفت: شهید مهدی باکری در کنار دجله آرام و با قلب مطمئن نشسته بود و هیچ اضطرابی نداشت، دشمن در آن نقطه بود، او ایستاد و مقاومت کرد.
وی ادامه داد: عبودیت و بندگی، سادگی، ساده زیستی از او می‌جوشید و در پیکره لشکر 31 عاشورا جریان پیدا می‌کرد، او یک قهرمان بزرگ برای امت اسلامی بود.
سلامی افزود: ما گاهی تصور می‌کنیم شهادت برای یک لحظه است. شهادت آغاز یک مسیر پایان ناپذیر است. اگر مردم معتبر و قدرت بزرگ شناخته می‌شود به برکت این شهادت‌هاست، فضائل شهدا تا ابد جاری است و آثار وجودی آن‌ها پاک نمی‌شود.
وی تاکید کرد: شهید باکری همیشه در مقابل دشمنان ایستاده است. ما در مسیر زمان حرکت می‌کنیم و بچه‌هایی که خطوط را می‌شکستند و بر زمین می‌افتادند در حال ساختن یک جاودانگی و شکوه تمام نشدنی برای ملت ایران بودند.
وی خاطرنشان کرد: اگر شهدا نبرد نمی‌کردند سرنوشت کشور ما تحت سیطره دشمنان بود. دشمنان به ارزش‌های اسلامی پایبند نیستند و رفتار آنان را در لبنان، غزه، عراق و سوریه دیده‌اید، ما از یک تاریخ نزدیک سخن می‌گوئیم.
فرمانده سپاه با بیان اینکه در دشمنان ما هیچ تعهدی و هیچ پیمانی را به رسمیت نمی‌شناسد، گفت: شهدا، نهراسیدن از قدرت‌ها را به ملت آموختند. این درس، ملت ما را حول محور ولایت ثابت قدم نگه داشت. ما ماندیم در حالی که در فشار اقتصادی بودیم، در لحظاتی که تحت تأثیر «گزینه‌های نظامی روی میز است» زندگی کردیم و به دشمن اعتماد نکردیم، مذاکره نکردیم، دشمن مدام در حال تکرار اشتباهات است.
وی تاکید کرد: امروز دشمن دم از مذاکره می‌زند و هنوز ملت ایران را نشناخته است، ملت ایران عمیقاً دشمن خود را می‌شناسد و هرگز به سخنان آنان توجه نمی‌کند.
وی خاطرنشان کرد: ما دیدیم آن کسی که توافق کرده بود، توافقنامه را پاره کرد و به تهدید روی آورد. مؤمن یک بار گزیده می‌شود، اگر از تجربیات تلخ درس نگیریم دوباره آنها تکرار خواهند شد.
وی گفت: ما در مقابل هر تهدیدی قاطعانه می‌ایستیم و اگر تهدید کنند پاسخی محکم و کوبنده خواهیم داد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/803813/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رهبر انقلاب: موج گسترش شعر بین جوانان امیدوار کننده است

دور خیز استقلال و تراکتور برای میانه و صدر جدول

آذربایجان غربی پیشانی جمهوری اسلامی است

25درصد ترانزیت کشور از پایانه‌های آذربایجان‌غربی است/ کمبود تجهیزات امدادی مدیریت می‌شود

سفر در زمان؛ «بیک ایمانوردی» در یک فرودگاه در آمریکا؛ اواخر دهه 70

فعالیت پنج کتابخانه آذربایجان غربی در ایام تعطیلات نوروز

بهره‌برداری از 61 کیلومتر بزرگراه در آذربایجان غربی

سارقان احشام به 60 میلیارد ریال سرقت اعتراف کردند

عکس| دیدار 2 اسطوره ایران و اردبیل در آخرین روزهای…

عکس| دیدار 2 اسطوره ایران و اردبیل در آخرین روزهای سال

برگزاری دیدار دیدار شاعران با رهبر انقلاب

نظر آیت الله خامنه ای درباره حکم باطل کردن روزه در صورت بی‌اطلاعی از احکام

ضرورت آمادگی اعضای ستاد مدیریت بحران در شرایط جدید

سردار سلامی: هر تهدیدی عملی شود به شدیدترین حالت، کوبنده و ویرانگر پاسخ می‌دهیم

کیم کارداشیان در آستانه ازدواج چهارم

مجمع تشخیص مصلحت سال آینده پالرمو و CFT را بررسی می‌کند/ FATF در دستور کار نیست

پزشکیان: ترامپ و کشورهای اروپایی شاید بتوانند من را بزنند اما مردم ما را نمی‌توانند بزنند

قیمت نقره امروز شنبه 25 اسفند 1403

دستگیری سارقان 60 میلیارد ریالی احشام در پارس‌آباد

واکنش کنفدراسیون بوکس آسیا به برگزاری تورنمنت پوریای ولی

کاراجرایی شهرک صنعتی، تخصصی مس سال آینده آغاز می‌شود

واکنش ها به حذف نام شهید رحمتی در افتتاح آزادراه مراغه - هشترود

برگزاری جلسه سیاستگذاری و برنامه ریزی روز جهانی قدس با حضور امام جمعه تبریز

مالک تلگرام سرانجام با حکم دادگاه پاریس را ترک کرد

متفکر آزاد: شهید مالک رحمتی در دل مردم جای دارد /لزوم برخورد جدی با عواملی که در مراسم افتتاح بزرگراه مراغه هشترود کج‌سلیقگی کردند+فیلم

یونایتدها رسم رفاقت را به جا آوردند: تبریک به رشفورد

وضعیت کنونی تبریز با شأن مردم فاصله دارد/ پیش بینی جذب 4000 میلیارد تومان سرمایه گذاری

رسانه غربی: دوروف "موسس تلگرام" فرانسه را ترک کرد

خبرگزاری فرانسه: «دوروف» فرانسه را ترک کرد

پاول دوروف فرانسه را ترک کرد

تا سه نشه، بازی نشه!

دیدار شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با امام خامنه‌ای

موسس تلگرام آزاد شد و از فرانسه رفت

تصاویر/ مراسم گرامیداشت شهدای عملیات بدر و خیبر در تبریز

رهبر انقلاب با شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی دیدار کردند + تصاویر

هماهنگ‌کننده عقیدتی-سیاسی آذربایجان شرقی و اردبیل منصوب شد

منطقه ویژه مرزی مشترک با ترکیه راه‌اندازی می‌شود

آذربایجان قهرمان زیر 23 ساله‌های اروپا شد؛ قدرتنمایی دوباره روس‌ها با دشت طلایی

فرار متهم با مرگش پایان یافت

طرح راه‌اندازی منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه روی میز

28 دستگاه آذربایجان شرقی برای رزمایش نوروزی آماده می‌شوند

وزیر راه از راه‌اندازی منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه خبرداد

فرمانده سپاه: باید از تجربه تلخ برجام درس گرفت

تداوم جو نسبی پایدار در آذربایجان شرقی

فرمانده کل سپاه : به هر تهدیدی به کوبنده ترین شکل ممکن پاسخ می دهیم

کشف و جمع آوری 23 دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز

سردار سلامی: پاسخ ما به تهدید دشمن محکم و کوبنده است

سفر در زمان؛ «آهو خردمند، ابی و شاهرخ» در دهه 50

سفر در زمان؛ «گوگوش در ایتالیا» در سال 50؛ تهمینه میلانی در جوانی

«درسا» سریال بزنگاه مهاجرت کرد