فرمانده سپاه: باید از تجربه تلخ برجام درس گرفت
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام آذری - به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، سردار سرلشکر حسین سلامی عصر شنبه در آیین گرامیداشت سالگرد شهادت مهدی باکری در مصلای امام خمینی تبریز، مذاکره زیر سایه تهدید را برای نظام جمهوری اسلامی ایران ناممکن دانست و افزود: مقاومت در برابر هر گونه زور از اصول قرآنی و نظام اسلامی و جزو تاکیدات مقام رهبری است و بر همین مبنا نصرت الهی با ایستادگی مردم شامل حال این کشور خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه ملت ایران در راه دفاع از منافع، ارزش ها، هویت و حقانیت خود مصمم بوده و هرگز ذره ای از این قواعد عدول نمی کند، اظهار کرد: در 46 سال گذشته این مردم بابصیرت و آگاه در مقابل هر تهدیدی قاطعانه ایستاده و هر تهدیدی اعم جنگ سخت و نرم را با شدیدترین شکل پاسخ داده است که برای دشمنان بسیار ویرانگر و کوبنده بوده است.
سردار سلامی ادامه داد: باید توجه داشت امریکا توافق سیاسی برجام را پاره کرد و به راه حل های خشونت آمیز و تهاجمی چون انواع فشارهای سیاسی و فرهنگی، تحریم و تهدید روی آورد.
وی دشمنان نظام اسلامی را بی رحم و فاقد هر گونه منطق دانست و گفت: آنها به هیچ عنوان به ارزش های انسانی پایبند نیستند و تنها چیزی که به آن اعتقاد دارند قدرت است و در این جنگ رو در رو تنها با ثبات قدم ، اتحاد و همبستگی می توان حرکت آنان را متوقف کرد.
سردار سلامی با اشاره به رفتار رژیم صهیونی و آمریکا در غزه، لبنان، سوریه، یمن، عراق و افغانستان، اظهار کرد: آنها به خوبی نشان دادند که بدعهد هستند و هیچ تعهد و پیمانی را به رسمیت نمی شناسند و در برابر چنین دشمنانی دم از مذاکره زدن خطاست.
وی دوران هشت سال دفاع مقدس را نمونه عینی از اهمیت وحدت و یکپارچگی در برابر دشمنان یاد کرد و افزود: در آن دوران پر تلاطم مردم ایران توانستند با وحدت و زیر لوای رهبری از زیر فشارهای سنگین و تحریم های ظالمانه خود را عبور دهند و این سیاست خطرناک دشمن را خنثی کنند و همه این موفقیت ها در سایه شهامت و فرهنگ ایثار و شهادت حاصل شد.
سردار سلامی نهراسیدن از هیمنه ظاهری دشمنان را درسی بزرگ از سوی امام و شهدا برای مردم ایران و مسلمانان جهان دانست که باید همین مسیر تداوم یافته و بلکه تقویت شود.
شهید باکری افتخار ملت ایران است
وی با بیان اینکه هر سرزمینی با حوادث بزرگ و رجال بزرگ آن شناخته می شود، از شهید آقامهدی باکری به عنوان یکی از بزرگان ایران زمین و آذربایجان قهرمان پرور یاد کرد که به واقع یک قهرمان بزرگ ملی است.
فرمانده کل سپاه یادآور شد: عرصه های جغرافیایی عامل وسعت سرزمینها نیست، بلکه ملت ها، جوامع، اقوام و شهرها با قهرمانان خود و با انسان های بزرگی که برای عزت و اعتبار و منزلت جامعه خود فداکاری می کنند شناخته شده و برای مردمانشان الهام بخش هستند، حرکت ایجاد می کنند.
وی، مهدی باکری را افتخار ملت ایران و آذربایجان دانست و گفت: قدرت بی نظیر مدیریت، نفوذ کلام، تدبر، فرماندهی و قدرت برانگیختگی رزمندگانش را داشت و در سخت ترین شرایط نبرد چه در فتح سوسنگرد، فتح المبین، بیت المقدس و در نهایت عملیات های خیبر و بدر آماده رزم و فداکاری بود.
وی با اشاره به اینکه شهید باکری را ساعاتی قبل از شهادت و در کنار دجله دیده بود که آرام و مطمئن در میان کوهی از آتش نشسته بود، گفت: این تصویر هنوز در ذهنم مجسم است؛ هیچ احساس اضطرابی در او وجود نداشت با اینکه شرایط نبرد سخت بود و دشمن در آن نقطه در حال غلبه بود، اما او ایستاد.
سردار سلامی با تاکید بر اینکه شهید مهدی باکری در قله فضیلت ها نشسته بود، گفت: از این قله جوشان، فروتنی و تواضع و محبت و رافت، ایثار و گذشت، بندگی و سادگی می جوشید و در پیکره لشکریان 31 عاشورا و رزمندان آذربایجان جریان می یافت.
وی آذربایجان را سرزمین مردان و زنان بزرگی دانست که در شکلدهی به هویت دینی ملت ایران و در پیشگامی قیام های بزرگ نقشی برجسته و درخشان ایفا کرده است و روح مقاومت در این سرزمین مدیون مجاهدت و پیشگامی آذربایجانی ها است، دیاری با عالمان بزرگ که در کهکشان پرستاره فقاهت و اجتهاد، جایگاه رفیع به خود اختصاص داده است.
سردار سلامی افزود: مردمان آذربایجان و تبریز در قیامهای تاریخساز همواره پیشگام بوده اند، چه در قیام مشروطیت و چه انقلاب اسلامی و چه در مقابله با فتنه 88 که پیشران حرکت عظیم مردم ایران برای مقابله با آن فتنه عظیم شده و آرامش و شکوه را به انقلاب و نظام و ملت ما بازگرداندند.
شهید مهدی باکری متولد 30 فروردین سال 1333 در شهر میاندوآب آذربایجان غربی است که فرماندهی لشکر 31 عاشورا را در زمان دفاع مقدس بر عهده داشت و در 25 اسفند ماه سال 1363 در عملیات بدر واقع در استان بصره عراق به شهادت رسید.
این سردار دلاور در طول سال های جنگ تحمیلی در عملیاتهای فتحالمبین، بیتالمقدس، رمضان، مسلم بن عقیل، والفجر مقدماتی، والفجر 1، 2، 3، 4 و همچنین عملیات خیبر حضور و فرماندهی رزمندگان آذربایجان را بر عهده داشت.
انتهای پیام/
-
شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۵:۲۰
-
۳ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/803758/