پیام آذری

آخرين مطالب

پزشکیان: ترامپ و کشورهای اروپایی شاید بتوانند من را بزنند اما مردم ما را نمی‌توانند بزنند سیاسی

پزشکیان: ترامپ و کشورهای اروپایی شاید بتوانند من را بزنند اما مردم ما را نمی‌توانند بزنند
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مسعود پزشکیان گفت: نخبه ای که به مملکتش فکر نکند به چه درد می خورد؟
به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان رئیس جمهور عصر امروز در نشست با جمعی از خیرین و مسئولین موسسه‌های خیریه اظهار کرد: صحبت‌هایی درباره آسیب های اجتماعی و فعالیت خیرین شد. انسان غصه می خورد چرا این مشکلات وجود دارد ولی احساس غرور هم می کنیم که خیرین حضور دارند تا مشکل مردم را حل کنند.
وی با اشاره به دوره خدمت خود در دوره ریاست دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: از کمک مردم و خیرین استفاده کرده و در شش ماه، 613 خانه بهداشت ساختیم. مراکز درمانی و بیمارستان با کمک خیرین ساخته شد. وقتی به مردم اعتماد کردیم، آنها مشکلات ما را حل کردند.
رئیس جمهور افزود: در دولت می بینیم مردم در بهداشت و درمان یا مدرسه مشکل دارند. ما پول نداریم ولی مردم را داریم و باور داریم مردم می توانند مشکلات را حل کنند.
پزشکیان خاطرنشان کرد: جنگ را مردم اداره کردند. دانشجویان درس را رها کرده و به جبهه می رفتند. اگر دنیا جمع شود، نمی تواند قدرت مردم را شکست دهد. ترامپ یا قدرت‌های غربی شاید بتوانند من را بزنند ولی مردم ما را نمی توانند بزنند، فقط کافی است مردم حاضر نباشد زیر بار ذلت بروند.
وی افزود: تیم هایی در آموزش و پرورش هستند تا علم و مهارت و باور را به دانش آموزان منتقل کنند. در این زمینه از متخصصان در حال استفاده هستیم. الان در مدارس آموزش هایی داده می شود ولی نخبه ای که به کشور و مردم خود فکر نکنند به چه دردی می خورد؟ نباید فرزندان را به گونه ای تربیت کرد که دنبال مهاجرت باشند. این باور باید ایجاد شود که ما براساس پول مردم به اینجا رسیده ایم و باید برای همین مردم تلاش کنیم نه اینکه اگر جای بهتری پیدا کردیم، برویم و پشت سر خود را نگاه نکنیم. این باور ر ا باید در بین فرزندان خود ایجاد کنیم.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین زمان هم در دولت برای اصلاح آموزش و پرورش در حال انجام است ولی اصلاح روند آموزش و پرورش زمان‌بر است ولی اصلاح روند آموزش و پرورش در حال انجام است.
وی تاکید کرد: موظفیم به یک چشم به مردم نگاه کنیم و به خصوص کسانی را ببینیم که کسی آنها را نمی بیند. دولت به بخش های حاشیه ای توجه می کند. با وجود ههم دعواهایی که وجود دارد، داد می زنیم که دست به دست هم دهیم. مدام می گویند شکست خوردید.صد با هم شکست بخوریم، تا زنده ایم با انسجام ملی صلابت و ارتباط سالم با همسایگان و دنیا، عمل می کنیم. هر بار به ما فحش دهند و دعوا کنند باز هم دست یاری دراز می کنیم زیرا کشور را ما با هم می‌توانیم بسازیم. باید دست به دست هم دهیم.
رئیس جمهور با بیان اینکه مشکلات کشور قابل حل است، گفت: من گرفتار حل مشکلات مردم هستم. از شما کمک می‌خواهم. باور دارم می توانیم مشکلات را حل کنیم. پول نداریم اما باور دارم با مشارکت مردم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. موانع را برمی داریم تا مردم و خیرین مشارکت کنند. تمامی استانداران در حال همکاری هستند. قرار نیست وقتی به مانع رسیدیم متوقف شویم. باید مانع را دور بزنیم. کسی که می‌خواهد کار کند، راه حل پیدا می کند. کسی که درد دارد، درمان هم پیدا می کند.
وی در پایان گفت: تا زمانی که هستم برای حل مشکلات مردم تلاش می کنم.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/803810/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رهبر انقلاب: موج گسترش شعر بین جوانان امیدوار کننده است

دور خیز استقلال و تراکتور برای میانه و صدر جدول

آذربایجان غربی پیشانی جمهوری اسلامی است

25درصد ترانزیت کشور از پایانه‌های آذربایجان‌غربی است/ کمبود تجهیزات امدادی مدیریت می‌شود

سفر در زمان؛ «بیک ایمانوردی» در یک فرودگاه در آمریکا؛ اواخر دهه 70

فعالیت پنج کتابخانه آذربایجان غربی در ایام تعطیلات نوروز

بهره‌برداری از 61 کیلومتر بزرگراه در آذربایجان غربی

سارقان احشام به 60 میلیارد ریال سرقت اعتراف کردند

عکس| دیدار 2 اسطوره ایران و اردبیل در آخرین روزهای…

عکس| دیدار 2 اسطوره ایران و اردبیل در آخرین روزهای سال

برگزاری دیدار دیدار شاعران با رهبر انقلاب

نظر آیت الله خامنه ای درباره حکم باطل کردن روزه در صورت بی‌اطلاعی از احکام

ضرورت آمادگی اعضای ستاد مدیریت بحران در شرایط جدید

سردار سلامی: هر تهدیدی عملی شود به شدیدترین حالت، کوبنده و ویرانگر پاسخ می‌دهیم

کیم کارداشیان در آستانه ازدواج چهارم

مجمع تشخیص مصلحت سال آینده پالرمو و CFT را بررسی می‌کند/ FATF در دستور کار نیست

پزشکیان: ترامپ و کشورهای اروپایی شاید بتوانند من را بزنند اما مردم ما را نمی‌توانند بزنند

قیمت نقره امروز شنبه 25 اسفند 1403

دستگیری سارقان 60 میلیارد ریالی احشام در پارس‌آباد

واکنش کنفدراسیون بوکس آسیا به برگزاری تورنمنت پوریای ولی

کاراجرایی شهرک صنعتی، تخصصی مس سال آینده آغاز می‌شود

واکنش ها به حذف نام شهید رحمتی در افتتاح آزادراه مراغه - هشترود

برگزاری جلسه سیاستگذاری و برنامه ریزی روز جهانی قدس با حضور امام جمعه تبریز

مالک تلگرام سرانجام با حکم دادگاه پاریس را ترک کرد

متفکر آزاد: شهید مالک رحمتی در دل مردم جای دارد /لزوم برخورد جدی با عواملی که در مراسم افتتاح بزرگراه مراغه هشترود کج‌سلیقگی کردند+فیلم

یونایتدها رسم رفاقت را به جا آوردند: تبریک به رشفورد

وضعیت کنونی تبریز با شأن مردم فاصله دارد/ پیش بینی جذب 4000 میلیارد تومان سرمایه گذاری

رسانه غربی: دوروف "موسس تلگرام" فرانسه را ترک کرد

خبرگزاری فرانسه: «دوروف» فرانسه را ترک کرد

پاول دوروف فرانسه را ترک کرد

تا سه نشه، بازی نشه!

دیدار شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با امام خامنه‌ای

موسس تلگرام آزاد شد و از فرانسه رفت

تصاویر/ مراسم گرامیداشت شهدای عملیات بدر و خیبر در تبریز

رهبر انقلاب با شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی دیدار کردند + تصاویر

هماهنگ‌کننده عقیدتی-سیاسی آذربایجان شرقی و اردبیل منصوب شد

منطقه ویژه مرزی مشترک با ترکیه راه‌اندازی می‌شود

آذربایجان قهرمان زیر 23 ساله‌های اروپا شد؛ قدرتنمایی دوباره روس‌ها با دشت طلایی

فرار متهم با مرگش پایان یافت

طرح راه‌اندازی منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه روی میز

28 دستگاه آذربایجان شرقی برای رزمایش نوروزی آماده می‌شوند

وزیر راه از راه‌اندازی منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه خبرداد

فرمانده سپاه: باید از تجربه تلخ برجام درس گرفت

تداوم جو نسبی پایدار در آذربایجان شرقی

فرمانده کل سپاه : به هر تهدیدی به کوبنده ترین شکل ممکن پاسخ می دهیم

کشف و جمع آوری 23 دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز

سردار سلامی: پاسخ ما به تهدید دشمن محکم و کوبنده است

سفر در زمان؛ «آهو خردمند، ابی و شاهرخ» در دهه 50

سفر در زمان؛ «گوگوش در ایتالیا» در سال 50؛ تهمینه میلانی در جوانی

«درسا» سریال بزنگاه مهاجرت کرد