پیام آذری

آخرين مطالب

نگاه واقع‌بینانه به مسیر توسعه آذربایجان‌غربی؛ روایت دیدار با استاندار اجتماعي

نگاه واقع‌بینانه به مسیر توسعه آذربایجان‌غربی؛ روایت دیدار با استاندار
  بزرگنمايي:

پیام آذری - هفته گذشته به همراه تعدادی از همکارانم در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز آذربایجان‌غربی دیداری با رضا رحمانی استاندار این استان داشتیم.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان‌غربی به نقل از ایرنا، استاندار آذربایجان‌غربی را فردی باتجربه، دلسوز و متخصص در حوزه اقتصادی به ویژه صنعت می‌دانستم و پس از این دیدار، تمام برداشت‌هایم از ایشان تقویت شد.
کاملا به ظرفیت‌های منطقه آگاه است و یک برداشت صحیح و واقع‌بینانه از شرایط منطقه دارد؛ اهل انکار مشکلات نیست و به نظرم همین می‌تواند قدم نخست برای کار در این استان با ظرفیت اما محروم باشد.
نماینده عالی دولت در استان چه در بحث جذب سرمایه‌گذاری، چه در بحث کشاورزی و چه در حوزه دریاچه ارومیه یک نگاه واقع‌بینانه به وضعیت فعلی دارد و به جای پاک کردن صورت مسئله در تلاش است تا همه را برای نجات این استان پر ظرفیت اما محروم همدل کند؛ دولت چهاردهم با اتکا به توان داخلی و کشف ظرفیت‌های موجود یک فرصت کم نظیر برای رشد اقتصادی کشور فراهم کرده و در همین راستا می‌توان با تدبیر و همدلی آذربایجان‌غربی همچون ققنوسی در سپهر اقتصادی کشور جانی دوباره بخشید و نه تنها آن از بند محرومیت نجات داد بلکه برای مردم این استان ثروت آفرینی کرد و با اشتغال آفرینی، وضعیت معیشتی آنان را بهبود بخشید.
در کمتر از چندماه شاهد اتفاقات خوبی در منطقه هستیم؛ رتبه آذربایجان‌غربی در بحث بهره‌برداری از معادن از هشتم به سوم کشوری ارتقاء یافته، سرمایه گذاری در صنعت با 357 درصد داشته، شهرک‌های صنعتی جدید برای جلوگیری از خام‌فروشی در حال شکل گیری است، برای اولین‌بار ردیف بودجه اختصاصی برای دریاچه ارومیه تعریف شده و بسیاری از فعالان اقتصادی بومی خارج‌نشین برای سرمایه‌گذاری در استان اعلام آمادگی کرده‌اند.
این روند نه تنها باید ادامه دار باشد، بلکه باید روند توسعه آذربایجان‌غربی را شدت بخشید؛ باور کنید اگر فرصت‌سوزی کنیم، شاید برای دهه‌ها امکان جبران آن را نخواهیم داشت؛ نباید وارد بازی‌های سیاسی و کشمکش‌های بی‌مورد اجتماعی شد.
در برهه‌ای که این استان نیازمند همدلی و اتحاد همگانی است، تقویت هرگونه شکاف اجتماعی قطع یقین دستاوردی جز شکست برای خود و فرزندانمان نخواهد داشت.
معتقدم برخی جریانات خاص که عمدتا از خارج هدایت می‌شوند، با دامن زدن به اختلافات قومی و اجتماعی در تلاش برای محروم ماندن این استان از چرخه توسعه هستند؛ چراکه در سایه همین فقر و وضعیت نامناسب معیشتی مردم می‌توانند پروژه‌های تخریب را اجرا و منافع شخصی خود را تامین کنند.
در این دیدار از نبود پیوست رسانه‌ای در پروژه‌های مهمی همچون احیای دریاچه ارومیه و مباحث فرهنگی انتقاد کردم، چراکه معتقدم این ضعف، اقناع افکار عمومی را با چالش مواجه می‌کند. در دوره‌های گذشته یک توقع غیر واقعی در رابطه با احیای دریاچه ارومیه ایجاد شد که هرچند در کوتاه مدت، عده‌ای بر آن موج‌سواری کردند، اما رفته‌رفته اعتماد عمومی را نشانه رفت و بر نارضایتی‌ها در این حوزه افزود.
رای 85 درصدی مردم استان به دولت وفاق نشان داد که مردم این استان به آینده‌ای بهتر امیدوارند که باید این سرمایه اجتماعی حفظ شود.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/814619/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تیکه سنگین ایوب آقاخانی به نوید محمدزاده در حاشیه سرندادن سرود «ای ایران» در خارج از کشور/ ویدئو

خاطره خنده‌دار محسن کیایی از حضور یوسف صیادی و سعید آقاخانی در یک مجلس ختم/ ویدئو

پویایی آب و فاضلاب صفائیه: از نوسازی تأسیسات تا خدمات‌رسانی سریع و نصب انشعابات آب

دعوت ورزشکار میاندوآبی به انتخابی تیم ملی

طرح تفکیک پسماند از مبدأ در خوی اجرا می‌شود

لزوم توسعه زیرساخت‌های کشاورزی و صنعتی در شبستر

آذربایجان شرقی قهرمان جشنواره ورزشی آستان قدس رضوی

فروشنده چای در تبریز نقره‌داغ شد

شناسایی 14 فضای معماری جدید در فصل هفتم کاوش حریره شهر تاریخی حریره کیش

معادل سازی عجیب فرهنگستان زبان و ادب فارسی برای متروباس/ ویدئو

نانوایی‌های اردبیل ساماندهی می‌شود

برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی یک شهرک صنعتی جدید در استان اردبیل

ساماندهی نانوایان در اردبیل اولویت اساسی است

شهرک‌های صنعتی در جذب سرمایه‌گذاری کارگشا است

قیمت طلا صعودی شد | طلا گرمی 10 میلیونی در راه است؟

پیش‌بینی افزایش دما در اردبیل

عقب‌نشینی سکه ادامه دارد!

مدارس اردبیل فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 به علت آلودگی هوا تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس اردبیل فردا یکشنبه 31 فروردین 1404​

توافق کابل و اسلام‌آباد بر گسترش همکاری‌های اقتصادی

واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران در اردبیل مستلزم تملک زمین است

نفس‌های تازه شهر زیر سایه درختان

مروری بر زندگینامه شهید «بهمن کاظمی»

یک کبد نو و صفر درجه می خواهید؟/ کبد چرب را اینگونه درمان کنید

فریادی برای احیای دریاچه ارومیه در «بغض شکسته دریاچه»

عشق و علاقه زنده یاد کشاورز به ورزش زورخانه ای

تحرک در حوزه ساخت‌ و ساز شهر ارومیه/زمین‌های زیر 500 مترمربع بسته‌ سرمایه‌گذاری می شود

بارش‌ها ورودی آب به بخش جنوبی دریاچه ارومیه را افزایش داد

سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه، گامی برای تقویت تولید و اقتصاد منطقه‌ای

مؤمن باید خود را در برابر هجمه‌های فرهنگی بیمه کند

تنیس روی میز آسیای میانه| قطعی شدن صعود جوانان دختر با چاشنی قهرمانی

دختران تنیس روی میز جوان ایران قهرمان زودهنگام آسیای میانه شدند

کارتال شمشیر را از رو بست؛ سرمربی پرسپولیس ایران را ترک کرد

تکریم طلاب نخبه بناب در چارچوب طرح اکرام نخبگان مرکز خدمات تبریز

کباب بناب آذری؛ یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی

مشکل پرسپولیس فاش شد

ثبت‌نام حوزه‌های علمیه برادران آغاز شد

قطعی شدن صعود جوانان دختر با چاشنی قهرمانی

قطعی شدن قهرمانی دختران پینگ‌پنگ‌باز ایران در آسیای میانه/ صعود جوانان به فینال قهرمانی آسیا

آخرین اخبار از وضعیت سلامت ایرج خواجه امیری

تنیس روی میز آسیای میانه 2025/ قهرمانی زودهنگام برای دختران ایران

وزارت اقتصاد به چه کسی می رسد؟/ بخشایش اردستانی: هرکسی قبول کند، یا عاشق است یا دیوانه/ کوثری: کسی با همتی پدر کشتگی نداشت اما...

یوکرش با قهرمانی پرتغال را ترک خواهد کرد

وزارت اقتصاد به چه کسی می رسد؟/ بخشایش: هرکسی قبول کند، یا عاشق است یا دیوانه/ کوثری: کسی با همتی پدر کشتگی نداشت اما...

تماشای فوتبال با اسب بر فراز کوه‌های تبریز

ضعف حمل‌ونقل عمومی مهم‌ترین علت رفع نشدن مشکل ترافیک شهر تبریز است

صعود پینگ پنگ بازان دختر ایران به فینال تنیس روی میز آسیای میانه|

قطعی شدن قهرمانی دختران پینگ‌پنگ‌باز ایران

کارتال ایران را به مقصد ترکیه ترک کرد

قهرمانی زودهنگام دختران ایران در تنیس روی میز آسیای میانه

برناردو سیلوا آماده ترک منچسترسیتی