پیام آذری

آخرين مطالب

بلاتکلیفی بیش از 4 هزار کشنده در مرز بازرگان گفتگو

بلاتکلیفی بیش از 4 هزار کشنده در مرز بازرگان
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش خبرنگار تابناک، از دیرباز حمل و نقل یکی از اجزای مهم اقتصاد ملی محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نقش زیربنایی تاثیر فراوانی بر فرآیند رشد اقتصادی کشور دارد؛ و همچنین در دنیای امروز نیز، حمل و نقل از بخش‌های زیربنایی اقتصاد به شمار آمده و با تحت تاثیر قرار دادن فرآیند توسعه اقتصادی راه مبادلات بازرگانی را فراهم آورده و کلید توسعه اقتصادی و اجتماعی شده است.
حمل و نقل جاده‌ای، حمل و نقل دریایی، حمل و نقل هوایی، حمل و نقل ریلی، حمل و نقل ترکیبی از انواع حمل و نقل می‌باشند که هر کدام در خدمات دهی و انجام حمل و نقل نقش پویایی را ایفا می‌کنند.
حمل و نقل جاده‌ای از مهمترین نوع حمل و نقل است. در این نوع حمل ونقل، کالا از طریق جاده‌ها و با استفاده از ماشین‌های سنگین مانند کامیون، کامیونت جا به جا می‌شود و تقریبا هر نوع کالایی را می‌توان از راه جاده‌ای جا به جا کرد و محدودیتی از این لحاظ وجود.
حمل و نقل جاده‌ای در مقایسه با سایر روش‌ها کم هزینه است وبا توجه به قوانین بین المللی، روشی نسبتاً امن به شمار می‌رود، تحویل ایمن و شخص به شخص، امکان برنامه ریزی حمل و نقل و ردیابی محل کالا‌ها از مزایای عمده حمل و نقل جاده‌ای می‌باشد.
کشنده‌ها نیز یکی از چندین نوع ماشین سنگین می‌باشند که در کشور ما جهت جابجایی بار و حمل و نقل از آن استفاده می‌شود.
لازم به ذکر است این ماشین‌ها به تنهایی کاربردی ندارند و نمی‌توانند مفید باشند و برای استفاده به تریلی یا کانتینر متصل می‌شوند و موجبات جابجایی آنها را فراهم می‌کنند.
کشنده‌ها با توجه به ابعاد یا تعداد محورهایشان به چند دسته، کشنده تک محور، دو محور، فوق سنگین تقسیم می‌شوند که براساس تحقیقات بعمل آمده میتوان گفت.
بیش از 80 درصد کشنده‌های مورد استفاده در صنعت حمل و نقل جاده‌ای وارداتی می‌باشند.
بلاتکلیفی بیش از 4 هزار کشنده در پشت گمرک بازرگان
نماینده مردم ماکو، شوط، پلدشت و چالدران در مجلس شورای اسلامی گفت:. حدود 4000 دستگاه کشنده در مرز بازرگان به دلیل نداشتن مجوز ثبت سفارش یا نداشتن قبض انبار، سفارش بدون تخصیص ارز، متوقف شده‌اند.
عمر علی پوراقدم در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در ارومیه، اظهار داشت: جهت نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده‌ای این کشنده‌ها با قیمت بیش از 50هزار دلار سفارش و خریداری شده است.
وی افزود: جهت رهاسازی کشنده‌ها و تحویل آنها به سفارش دهندگان متأسفانه با مشکل و عدم همکاری بازرسی کشور برخورد کرده‌ایم.
نماینده مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: طی تصمیمات انجام گرفته در جلساتی که با وزیر صمت و رئیس کمیسیون صنایع برگزار شد، مقرر شد در قبال اسقاط یک ماشین سنگین، یک کشنده به شخص مورد نظر تحویل داده شود.
علی پور با اشاره به اینکه، از 4000 کشنده، 1800 کشنده در اختیار گمرک بازرگان می‌باشد و سرنوشت بقیه مشخص نیست، گفت: جهت جبران بخشی از زیان وارد شده و رفع سردرگمی رانندگان و سفارش دهندگان هر چه سریعتر باید فکر اساسی اندیشیده شود.
وی افزود: دولت ترکیه بدون کسب مجوز، اقدام به فروش 150 کشنده از طریق مناقصه را کرده است که ادامه این روند باعث آسیب جدی به بخش اقتصاد استان خواهد شد.
علی پور تصریح کرد: نبودهماهنگی وعدم ابلاغ به موقع قانون مصوب در خصوص واردات کشنده‌ها از جمله دلایل مشکل بوجود آمده می‌باشد.
بیش از 7ماه از تلاش‌های مسؤلین استان آذربایجان غربی جهت تعیین سرنوشت کشنده‌های سفارش شده می‌گذرد و متاسفانه، نتیجه‌ای حاصل نشده است.
لازم به یادآوری است این کشنده‌ها دست دوم بوده و از عمرشان 5 سال می‌گذرد و باتوجه به نیاز مبرم رانندگان جهت نوسازی ناوگان حمل و نقل و جبران بخشی از زیان ریالی و ارز هزینه شده و پیشگیری از هدر رفت زمان و فرصت پیش آمده اقدامات جدی جهت رهاسازی و تحویل آنها به سفارش دهندگان انجام گیرد.
واردات هر نوع جنس و کالا علی الخصوص ماشین آلات وکشنده‌ها یک کار تخصصی است که نیاز به تجربه و دانش کافی دارد و بدون بررسی وضعیت موجود امکان پذیر نمی‌باشد.
نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده‌ای یکی از موضوعات حیاتی در ارتقای ایمنی جاده‌ها و کاهش هزینه‌های اقتصادی می‌باشد که بدون حذف ناوگان کهنه و فرسوده میسر نخواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/812232/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نجات نوزاد 7 ماهه بیمار از دل برف‌های چهارستون سلماس

یک آویز دیواری خوشگل با خلاقیتت درست کن

تجهیز خودروها به زنجیر چرخ برای تردد در محورهای کوهستانی آذربایجان‌شرقی الزامی است

بلاگرهای هنجارشکن در اردبیل بازداشت شدند

نصب 321 تابلو و علائم هشدار دهنده جاده‌ای در محور‌های مواصلاتی نقده

واژگونی پژو 405 در محور مهاباد به ارومیه 3 مصدوم برجای گذاشت

«محسن اسماعیلی» معاون راهبردی و پارلمانی پزشکیان شد/ پیام رئیس خطاب به ظریف و قدردانی از شهرام دبیری

مهدی کروبی می‌خواهد وارد گود شود/ او نه مسیر سیدمحمد خاتمی را می‌رود نه مسیر ناطق نوری را

پیش بینی بارش برف در برخی مناطق اردبیل

اوتیسم و راههای تشخیص و درمان آن

رشد 39 درصدی مزاحمت‌های تلفنی اورژانس اردبیل در سال 1403

آیت‌الله «مروج»؛ عالمی مجاهد و ربانی که همگام با مردم در انقلاب و دفاع‌مقدس بود

180 واحد مسکن ملی شهرک شهید سلیمانی اردبیل روی ریل سرعت قرار دارد

دستگیری بلاگرهای هنجارشکن در اردبیل

ارتش اجازه تعدی دشمنان به خاک ایران را نمی‌دهد

رضا بابک: «تنهایی و عشق» جانِ هنر است/ بازیگری یعنی تجربه زیسته‌ نقش‌های متفاوت

قالیباف: مجلس ترک فعل‌ها در مساله ناترازی برق را پیگیری و برخورد می‌کند

آخرین وضعیت فرونشست زمین در ایران/ فاجعه فرونشست مانده در سایه بلوای مذاکرات و دعوا‌های بودجه‌ای

مهدی عبدی با دیان برابر تراکتور و اسکوچیچ

بستر‌های سرمایه‌گذاری در آذربایجان غربی فراهم است

سرمایه گذاری 460 میلیارد ریالی در حوزه گردشگری آذربایجان‌شرقی

بارش برف در شمال‌غرب | کاهش دما در کشور + ویدئو

بازدید سرپرست موسسه ایثار از مرکز فرهنگی ، ورزشی و توانبخشی ایثار قم با هدف ارتقای خدمات به ایثارگران

تجهیز شبکه آبی مغان و خدا آفرین به ماشین‌آلات جدید

تمام محورهای آذربایجان شرقی باز است

ملاقات نوید محمدزاده با اسطوره فوتبال ایران در آمریکا

کودکان؛ یک چهارم کاربران اینترنت در ایران و هدف پنهان مجرمان سایبری/ خلاءهای قانونی

پیش‌بینی بارش برف در برخی مناطق استان اردبیل

اجرای مزارع مقایسه‌ای گندم و جو دیم در ارومیه با هدف شناسایی ارقام پربازده

کشاورزان برای دریافت کد شناسه محصولات خود از سامانه سماک اقدام کنند

تشکیل بیش از 13 هزار پرونده تخلف توسط جهاد کشاورزی

بیست و چهارمین سالگرد رحلت عالم ربانی آیت الله مروج

افزایش 2 درصدی ماموریت‌های اورژانس 115 استان اردبیل

بارش برف بهاری در هریس و کلیبر

آینده‌سازان کشور از دل محلات به جامعه معرفی شوند

با شهادت، درخت انقلاب را با خون خود آبیاری کردیم

مهاجران غیرقانونی که داوطلبانه آمریکا را ترک‌ کنند پول خواهند گرفت

سرعت اینترنت موبایل در ایران افزایش یافت

60 درصد واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان مقاوم سازی شده است

تعطیلی ادارات استان آذربایجان شرقی پنجشنبه 28 فروردین 1404 اعلام شد؟ / جزئیات خبر تعطیلی ادارات تبریز فردا پنجشنبه بیست و هشتم فروردین

تعطیلی ادارات استان آذربایجان غربی پنجشنبه 28 فروردین 1404 اعلام شد؟ / جزئیات خبر تعطیلی ادارات ارومیه فردا پنجشنبه بیست و هشتم فروردین

جدول قطعی برق آذربایجان‌شرقی و تبریز چهارشنبه 27 فروردین 1404

تسریع ساخت 180 واحد مسکونی طرح نهضت ملی

دومین دوره دانش افزایی مدرسان آموزش خانواده با موضوع مهارت های دعوت فرزندان به نماز در محل سالن اجتماعات کانون فرهنگی تربیتی شهید رجایی با حضور مدرسان آموزش خانواده نواحی و مناطق برگزار گردید

سفر در زمان؛ «مایکل جکسون و ترامپ در یک جت شخصی»؛ سال 1369

گفت و گوی محسن تنابنده و پشه: جورابتو در آر/ ویدئو

پیش بینی وضعیت جوی، دریایی ودمایی" استان هرمزگان" در امروز چهارشنبه 27 فروردین

تقویت همکاری‌های ارومیه و استان حکاری ترکیه

ناایمن بودن 51 مدرسه در بستان آباد

از بازنشستگانی که ترک درمان می‌کنند تا شش برابر شدن قیمت ارز دارو