پیام آذری

آخرين مطالب

شهرک شهید سلیمانی اردبیل

تسریع ساخت 180 واحد مسکونی طرح نهضت ملی اقتصادی

تسریع ساخت 180 واحد مسکونی طرح نهضت ملی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل از تسریع ساخت 180 واحد مسکونی طرح نهضت ملی در شهرک 645 هکتاری شهید سلیمانی اردبیل خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل ، صمد علامه اظهار کرد: بیش از 15 هزار و 540 واحد مسکونی در شهرک 645 هکتاری شهید سلیمانی اردبیل به‌عنوان بزرگ‌ترین سایت طرح نهضت ملی مسکن احداث می‌شود.
وی افزود: مجموعه راه و شهرسازی استان در اجرای طرح ملی و راهبردی نهضت ملی مسکن پیشرو بوده و تاکنون عملیات اجرایی بیش از 26 هزار واحد مسکونی در استان آغاز شده است.
معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه بیش از 29 هزار متقاضی طرح نهضت ملی مسکن در سطح استان آورده نقدی خود را پرداخت کردند، گفت: مشارکت و آورده نقدی متقاضیان و واریز به‌موقع طبق زمان‌بندی اعلام شده از مولفه‌های مهم پیشرفت و تکمیل طرح‌های مسکونی در طرح نهضت ملی بشمار می‌رود.
علامه ادامه داد: از مجموع 26 هزار و 770 واحد نهضت ملی مسکن که در این استان به عقد قرارداد ساخت رسیده، 18 هزار و 168 واحد در مرحله اجرای اسکلت قرار دارد.
وی گفت: 29 هزار واحد مسکن در استان احداث می‌شود که از این تعداد حدود 21 هزار و 900 واحد در شهر اردبیل و بقیه نیز در شهرستان‌های استان در مرحله عقد قرارداد ساخت قرار دارد.
معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل همچنین از احداث یک هزار و 444 واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در شهرک اندیشه (پیله سحران) اردبیل خبر داد و گفت: با اقدامات صورت گرفته و همچنین تامین زمین مورد نیاز عملیات اجرایی و ساخت این واحد‌های مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن از سال 1400 آغاز شده و این تعداد واحد مسکونی توسط چهار سازنده شامل اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، شرکت زرین ستون شمالغرب و شرکت شاخص کار کوشا در حال احداث می‌باشد.
علامه افزود: از این تعداد 694 واحد مسکونی در بلوک‌های 10 واحدی توسط اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در حال اجراست.
وی بیان کرد: تعداد 460 واحد مسکونی هم به عنوان یکی از طرح‌های نهضت ملی مسکن توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در شهرک اندیشه اردبیل مراحل ساخت را سپری می‌کند.
معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: ساخت تعداد 200 واحد مسکونی دیگر در 20 بلوک و در متراژ‌های 95 مترمربعی توسط شرکت زرین ستون شمالغرب و همچنین 90 واحد مسکونی دیگر هم توسط شرکت شاخص کارکوشا در 9 بلوک 10 واحدی و در متراژ‌های 95 مترمربع در حال احداث بوده که پس از تکمیل به متقاضیان واگذار خواهد شد.
طرح نهضت ملی مسکن، از سوی دولت و با هدف خانه‌دار کردن اقشار جامعه ارائه شده و هدف نهایی آن ساخت چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال آینده در کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/813441/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آرزوی شهاب حسینی چیست؟

کیش، میزبان گردشگری حلال منطقه؛ تأکید کبیری بر حفظ هویت فرهنگی و گسترش تعاملات بین‌المللی

جزیره کیش میزبان کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری

جذب سه هزار هنرجو در هنرستان‌های جوار صنعت آذربایجان شرقی

همراهی 10 درصد اردبیلی‌ها در طرح آیه‌های زندگی

شرایط پایدار نئور در میزبانی از گردشگران

ثبت بیش از 11 میلیون تردد غیرمجاز در محور‌های مواصلاتی استان اردبیل

هواشناسی فردا + اردبیل | وضعیت آب و هوا اردبیل فردا پنجشنبه 28 فروردین 1404 + وضعیت سامانه بارشی فردا + هشدار هواشناسی + اردبیل

تصادف در جاده پارس‌آباد- مشگین‌شهر با مرگ سه نفر همراه بود

بازدید سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی از روستاهای هدف گردشگری سرعین

دستگیری قمه کش معروف بوکان

آغاز پروژه بهسازی سطوح پروازی فرودگاه‌ های ساری، مشهد و ارومیه

مسافران قطار تهران - ارومیه در سلامت کامل به سر می‌برند

مدیر عامل بانک ملی ایران به مقام شهدای ارومیه ادای احترام کرد

از پسیانی‌ها و همت تا بهرامی و محدث؛ از شهرستانی و تیرانداز تا برهانی مرند و...؛ مرور یک سال تئاتر ایرانشهر/ عکس

حادثه برای قطار تهران - ارومیه در مراغه

اولین اظهارنظر بایدن پس از ترک کاخ سفید

قطار تهران - ارومیه در مراغه از ریل خارج شد

وعده پول به مهاجران برای ترک داوطلبانه آمریکا

جزییات خبر حادثه شدید برای سرویس کارکنان معدن مس سونگون

سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی تبریز برای تماشاگران بازی تراکتور – ملوان

قاب شیشه‌ای در میانه نوآوری و نوستالژی

ادای احترام وزیر تعاون کار ورفاه اجتماعی به شهدا وامام جمعه شهید تبریز

قطار تهران _ ارومیه دچار سانحه شد+ وضعیت سلامت مسافران

ترانزیت 18 میلیارد دلاری از مرزهای آذربایجان غربی

بازگشت 130 هزار میلیارد ریال کالای تملیکی به چرخه تولید

ارائه مقاله سیستم هوشمند سازی شرایط محیطی آزمایشگاه‌های صنعتی به کمک هوش مصنوعی

مخاطب‌محوری در برنامه‌ریزی و تولید محصولات فرهنگی اصل بنیادین فعالیت‌های ماست

رعایت قوانین، تمرکز زدایی و تفویض اختیار به استان‌ها در دستور کار قرار دارد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «کردنیرسی»

ادای احترام وزیر تعاون به شهدا و امام جمعه شهید تبریز

تبریک تولد ویژه سارا و نیکا فرقانی به «محسن تنابنده »

فروردین، ماه بدون آلودگی در آذربایجان شرقی

تصادف شدید در جاده پارس‌آباد ـ مشگین‌شهر؛ 3 سرنشین کشته شدند

دو هشدار هواشناسی در پی فعال شدن سامانه بارشی در استان اردبیل

بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز جمعه رایگان است

درصدد آن هستیم در کنار رشته والیبال از سایرهیئت‌ها و ورزش‌ها غافل نشویم

نقص فنی قطار تهران - ارومیه

ایجاد 6 رشته جدید در دانشگاه محقق اردبیلی تصویب شد

مجمع استادیاران و سرمربیان شبکه تربیتی صالحین اردبیل

جان باختن زن هشترودی بر اثر گازگرفتگی

ضرورت محلول پاشی برای بازیابی گیاه در آذربایجان شرقی

برنامه قطع برق اردبیل چهارشنبه 27 فروردین 1404

اساس شکل‌گیری حلقه‌های صالحین، تربیت نیروی تراز انقلابی برای آینده نظام اسلامی است

ثبت بیش از 15 میلیون تردد در محورهای مواصلاتی استان اردبیل

هنرستان ها، نقش بسزایی در راستای اشتغال زایی جامعه دارند

هیئت اقتصادی طالبان به اسلام‌آباد سفر می‌کند

«صدآفرین حماسه‌سی»

آغاز طرح احداث مسکن در محله اسلام‌آباد تهران

حادثه رانندگی در جاده پارس‌آباد- مشگین‌شهر سه فوتی برجا گذاشت