پیام آذری

آخرين مطالب

شناسایی سه هزار و 305 دانش آموز در معرض مخاطره آسیب های اجتماعی در استان اردبیل فرهنگي

شناسایی سه هزار و 305 دانش آموز در معرض مخاطره آسیب های اجتماعی در استان اردبیل
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل به نقل از خبرگزاری ایرنا ، مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در جلسه شورای راهبری نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان(نماد) استان اردبیل اعلام کرد: در اجرای طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان (نماد)، حدود 120 هزار دانش آموز این استان در دوره اول و دوم متوسطه غربالگری شده اند.

سیداردشیر رشیدی آل هاشم، نظام مراقبت و طرح نماد را با توجه به ماهیت فرابخشی آسیب‌های اجتماعی یک نظام ائتلافی خواند و افزود: این طرح با هدف دستیابی به چارچوب مداخله برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کاهش عوامل مخاطره‌آمیز طراحی شده است.
وی با بیان این که اجرای کامل طرح نماد بدون استقرار مددکاران اجتماعی به کمال نمی رسد، ادامه داد: مددکاران اجتماعی می توانند کمک بزرگی برای اجرای این طرح باشند و در ثمربخشی آن نقش ایفا کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل، شناسایی، آموزش و مداخله را سه محور اصلی طرح نماد ذکر کرد و تصریح کرد: در این سه بخش، برای هر کدام از معلمان، دانش آموزان و خانواده‌ها، نقش و وظایفی تعریف شده است.
وی خواستار آموزش نیروی انسانی متخصص، ماهر و عالم برای اجرای طرح نماد شد و با اشاره به وجود مشکل در تامین نیروی انسانی مورد نیاز برای اجرای این طرح اضافه کرد: روند پیشگیری، مداخله، تشخیص و درمان آسیب های اجتماعی در بین دانش‌آموزان نیاز به متخصص دارد و به همین علت نمی توانیم تمام مدارس هدف را تحت پوشش قرار دهیم.
رشیدی آل هاشم اظهار کرد: علاوه بر لزوم تولید محتوای پیشگیرانه در آسیب‌های اجتماعی مرتبط با دانش‌آموزان، توانمند شدن معلمان در اجرای طرح نماد نیز ضروری است و در قالب این توانمندسازی، باید ارتباط مدرسه با خانواده‌ها تقویت شده و به خانواده‌ها نیز آموزش لازم ارائه شود.
وی همچنین با اشاره به بازدید از 500 مدرسه و آموزش به 100 هزار دانش آموز، پنج هزار نفر از معلمان و 50 هزار نفر از اولیا در اجرای طرح نماد در استان اردبیل گفت: تاکنون 71 هزار و 584 نفر مورد پایش قرار گرفته و بر اساس 69 شاخص تعریف شده، طلاق، اضطراب و تک سرپرستی به ترتیب به عنوان بیشترین موارد آسیب تهدید کننده دانش آموزان شناسایی شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل همچنین از غربالگری آسیب‌های روانی 74 درصد از دانش آموزان دوره اول و دوم متوسطه این استان خبر داد .
وی با اشاره به فعالیت 13 نفر مشاور با استفاده از خط ملی 1590 نماد از ساعت هشت صبح تا ساعت 24 هر شب در استان اردبیل گفت: تاکنون به 2 هزار و 296 تماس دانش آموزان پاسخ داده شده و بیشترین میزان تماس ها هم مربوط به مشاوره تحصیلی بوده است.
گفتنی است در ادامه تعدادی از مدیران، کارشناسان و متولیان تربیتی استان اردبیل دیدگاه های خود را در خصوص اجرای طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان(نماد) و ضرورت های توجه به آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان مطرح کردند.

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/811504/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه

◄ بررسی اتصال خط جدید ریلی تبریز- مرند-چشمه ثریا-کارس میان ایران و ترکیه

ضرورت ورود نهادها به آزادسازی حریم بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری

بندر مرسین پل عبور کالاهای ایرانی به اروپا و افریقا / تاسیس منطقه آزاد در دستور کار تهران و آنکارا

مدارس آذربایجان غربی فردا 31 فروردین به علت آلودگی هوا تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس ارومیه فردا یکشنبه 31 فروردین 1404

افزایش دما در نیمه غربی کشور

رگبار پراکنده در ارتفاعات شمال غرب کشور، البرز مرکزی، زاگرس مرکزی و خوزستان تا پایان هفته

مقاصد مهم صادراتی محصولات نانو ایرانی

سفر وزیر کار به شهرستان سراب

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

راهیابی دانش‌آموز استان آذربایجانش شرقی به اردوی تیم ملی تکواندو

وعده یزدانی جوان برای فتح سکوی المپیک

اقتدار ارتش، ایران را قدرتمندتر کرده است

قهرمانی تیم مقاومت در مسابقات والیبال شهرستان اردبیل

تسهیل سرمایه‌گذاری در اردبیل برای رونق اقتصادی

نیکزاد: اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان نیر در اولویت است

تصاویر/ بازدید طلاب از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس ارومیه

تالاب‌های گلستان در آستانه فاجعه‌ای شبیه دریاچه ارومیه هستند

کبد چرب قابل درمان است؛ اگر تغییرات غذایی و سبک زندگی را جدی بگیریم

پیروزی تیم ملی جوانان دختر ایران مقابل قزاقستان در مسابقات تنیس روی میز آسیای میانه

معرفی وزیر جهاد کشاورزی به دستگاه قضایی برای ترک فعل

پرسپولیس؛ تیمی که بلد نیست موقعیت گل بسازد/ بیچاره آقای گل پرسپولیس!

قول وزیرکار برای تجهیز مرکز نگهداری از معلولان سروهای سراب

کبد چرب در کمین جوانان؛ این عادات غذایی را ترک کنید

خیز شهرستان سراب برای ایفای نقش ملی

وعده سنگین برای ویترین ترک خورده شمشیربازی

پنام‌تاش: سرباز ایران هستم/ از ترک تیم ملی نمی‌ترسم

سیلوا راضی است اما بارسلونا نه!

پیش‌بینی بارش‌های رگباری و افزایش دما در آذربایجان‌شرقی

سفر هیئت اقتصادی ایران به آذربایجان به منظور توسعه روابط

تبادل آتش میان نیروهای مرزی آذربایجان و ارمنستان

جدول و لینک برنامه قطعی برق شرستان‌ها

توافق جدید ایران، روسیه و آذربایجان؛ حمل‌ونقل ترکیبی جایگزین تا تکمیل خط ریلی رشت-آستارا

پیگیر تأمین اعتبار راه‌اندازی کتابخانه سیار در آذربایجان شرقی هستیم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تبدیل یک ایده به عمل با پیگیری مداوم دست یافتنی است

فقدان برنامه‌ریزی یکی از رموز اصلی ناکامی ما در برنامه‌ریزی‌ها است

پیش‌بینی وزش باد نسبتا شدید، بروز مه و تگرگ در آذربایجان شرقی

نوین: تحول ایجاد شده در خدمات کتابخانه ای مصداق بارز جهاد فرهنگی است

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

حاکمیت هوای مطبوع بهاری در استان اردبیل

بهترین خوراکی‌ها برای رفع سوزش

کبد چرب قابل درمان است؛ اگر...

کبد چرب قابل درمان است؟

وعده سنگین برای ویترین ترک خورده شمشیربازی؛ جلسه فنی با محوریت غیرفنی

تأکیدمعاون وزیر جهاد کشاورزی برضرورت رویکرد علمی در زنجیره گندم تا نان

اختصاص500 میلیارد تومان برای اشتغالزایی از سوی بسیج سازندگی آذربایجان

اعتراف «حمید حسین‌نژاد» به مشارکت در شهادت 8 مرزبان در چالدران

رگبار پراکنده باران در 3 استان

پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان در روز شنبه 30 فروردین 1404