پیام آذری

آخرين مطالب

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران:

بنیاد شهید و امور ایثارگران در مسیر توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور نقش‌آفرینی می‌کند گفتگو

بنیاد شهید و امور ایثارگران در مسیر توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور نقش‌آفرینی می‌کند
  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست مشترک با اعضاء انجمن مدیران مراکز دانش بنیان و نخبگان ایران گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران با شناسایی و هدایت ظرفیت های جامعه ایثارگری به عنوان پشتوانه عظیم انسانی، فرهنگی و علمی خود، در مسیر توسعه علمی و اقتصادی و فرهنگی کشور نقش‌آفرینی می کند.

به گزارش «ایثار»، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران روز چهارشنبه 20 فروردین در نشست مشترک با اعضا انجمن مراکز دانش‌بنیان و نخبگان کشور گفت: دنیای امروز، دنیای رقابت و سرعت در تصمیم‌سازی و اقدام است؛ در چنین شرایطی، موفقیت در گرو هم‌افزایی، همکاری‌های بین‌ بخشی و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی است. بنیاد شهید و امور ایثارگران با شناسایی، هدایت ظرفیت های جامعه ایثارگری با پشتوانه عظیم انسانی، فرهنگی و علمی که دارد، در مسیر توسعه علمی و اقتصادی کشور نقش‌آفرینی مؤثری می کند.
یعقوب سلیمانی با اشاره به جایگاه والای خانواده شهدا در نظام اسلامی گفت: ایثارگران به‌عنوان نماد فداکاری و مقاومت، شایسته احترام، تکریم و حمایت مستمر هستند. حفظ ارتباط با آن‌ها نه‌تنها یک وظیفه است، بلکه نوعی سرمایه‌گذاری اجتماعی و فرهنگی محسوب می‌شود. امیدواریم برنامه‌هایی مشخص و کاربردی برای پاسخ به نیازها و دغدغه‌های این عزیزان تدوین و اجرا شود، چرا که آن‌ها همواره با حساسیت و دغدغه‌مندی مسائل جامعه را دنبال می‌کنند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به موضوع اقتصاد دانش‌بنیان و ضرورت ایجاد پیوند میان نخبگان، ایده‌ها و بازار کار پرداخت و اظهار داشت: یکی از خلاهای مهم در مسیر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، عدم پیوند مؤثر بین ایده‌های نوآورانه و بازار کار است. اگر بخواهیم دستاوردهای نخبگان به تولید واقعی و اشتغال منتهی شود، باید ساختارهایی برای حمایت، هدایت و تجاری‌سازی این دستاوردها ایجاد کنیم. برگزاری نمایشگاه‌های استانی و اکسپوهای هدفمند، می‌تواند به عنوان پل ارتباطی میان نوآوری و صنعت عمل کند؛ اما لازم است موانع شناسایی و برای آن‌ها راهکارهای عملی ارائه شود.
وی تأکید کرد: برای رسیدن به نتایج ملموس در حوزه نخبگان، نیازمند انسجام بین دستگاهی، پشتیبانی ساختاری و برنامه‌ریزی دقیق هستیم. نخبگان باید احساس کنند که در این مسیر تنها نیستند و پشتوانه‌ای قدرتمند از نهادها و تشکل‌ها دارند. اگر بتوانیم از توان نخبگان به‌صورت هدفمند استفاده کنیم، بسیاری از چالش‌های کشور قابل حل خواهد بود. دستیابی به این مهم، مستلزم اقدام میدانی، برنامه‌ریزی دقیق، استفاده از تجربه‌ها و انسجام میان بخش‌های مختلف است.
سلیمانی همچنین از برنامه‌های بنیاد در عرصه فرهنگ و نخبه‌پروری یاد کرد و افزود: با هم‌افزایی میان انجمن دانش‌پژوهان، نخبگان، بخش ترویج، آموزش و دیگر نهادهای مرتبط، می‌توانیم به اهداف مشترک دست یابیم. ما باید مسیر روشنی ترسیم کنیم که در آن هر بخش، وظایف مشخصی داشته باشد. اگر این مسیر به درستی ترسیم شود، می‌توانیم برنامه‌ها را از سطح ملی به سطح بین‌المللی ارتقا دهیم. تشکل‌ها باید نقش ایده‌پرداز و موتور محرکه داشته باشند و ما وظیفه داریم این ایده‌ها را به مرحله اجرا برسانیم.
وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: بنیاد ظرفیت‌های عظیمی دارد که متأسفانه در بسیاری از مواقع بدون استفاده مانده‌اند. اگر بتوانیم برای این ظرفیت‌ها برنامه‌ای مدون و مشخص طراحی کنیم، می‌توانیم دستاوردهای بزرگی در عرصه‌های فرهنگی، علمی و اجتماعی رقم بزنیم. نمونه آن، موفقیت قرارگاه فرهنگی بنیاد در دهه فجر بود که به‌عنوان یکی از سه کمیته برتر کشور شناخته شد. این دستاوردها نشان می‌دهد که توانایی در داخل مجموعه وجود دارد، فقط باید آن را فعال کرد و در مسیر درستی قرار داد.
در این نشست سعید محمد نائب رئیس انجمن مدیران مراکز دانش بنیان و نخبگان کشور، ابوذر شهپری رئیس انجمن مدیران مراکز دانش‌بنیان و نخبگان کشور، رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر و محمدی از اعضای تشکل‌های شاهد و ایثارگر حضور داشتند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/811152/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

◄ بررسی اتصال خط جدید ریلی تبریز- مرند-چشمه ثریا-کارس میان ایران و ترکیه

ضرورت ورود نهادها به آزادسازی حریم بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری

بندر مرسین پل عبور کالاهای ایرانی به اروپا و افریقا / تاسیس منطقه آزاد در دستور کار تهران و آنکارا

مدارس آذربایجان غربی فردا 31 فروردین به علت آلودگی هوا تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس ارومیه فردا یکشنبه 31 فروردین 1404

افزایش دما در نیمه غربی کشور

رگبار پراکنده در ارتفاعات شمال غرب کشور، البرز مرکزی، زاگرس مرکزی و خوزستان تا پایان هفته

مقاصد مهم صادراتی محصولات نانو ایرانی

سفر وزیر کار به شهرستان سراب

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

راهیابی دانش‌آموز استان آذربایجانش شرقی به اردوی تیم ملی تکواندو

وعده یزدانی جوان برای فتح سکوی المپیک

اقتدار ارتش، ایران را قدرتمندتر کرده است

قهرمانی تیم مقاومت در مسابقات والیبال شهرستان اردبیل

تسهیل سرمایه‌گذاری در اردبیل برای رونق اقتصادی

نیکزاد: اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان نیر در اولویت است

تصاویر/ بازدید طلاب از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس ارومیه

تالاب‌های گلستان در آستانه فاجعه‌ای شبیه دریاچه ارومیه هستند

کبد چرب قابل درمان است؛ اگر تغییرات غذایی و سبک زندگی را جدی بگیریم

پیروزی تیم ملی جوانان دختر ایران مقابل قزاقستان در مسابقات تنیس روی میز آسیای میانه

معرفی وزیر جهاد کشاورزی به دستگاه قضایی برای ترک فعل

پرسپولیس؛ تیمی که بلد نیست موقعیت گل بسازد/ بیچاره آقای گل پرسپولیس!

قول وزیرکار برای تجهیز مرکز نگهداری از معلولان سروهای سراب

کبد چرب در کمین جوانان؛ این عادات غذایی را ترک کنید

خیز شهرستان سراب برای ایفای نقش ملی

وعده سنگین برای ویترین ترک خورده شمشیربازی

پنام‌تاش: سرباز ایران هستم/ از ترک تیم ملی نمی‌ترسم

سیلوا راضی است اما بارسلونا نه!

پیش‌بینی بارش‌های رگباری و افزایش دما در آذربایجان‌شرقی

سفر هیئت اقتصادی ایران به آذربایجان به منظور توسعه روابط

تبادل آتش میان نیروهای مرزی آذربایجان و ارمنستان

جدول و لینک برنامه قطعی برق شرستان‌ها

توافق جدید ایران، روسیه و آذربایجان؛ حمل‌ونقل ترکیبی جایگزین تا تکمیل خط ریلی رشت-آستارا

پیگیر تأمین اعتبار راه‌اندازی کتابخانه سیار در آذربایجان شرقی هستیم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تبدیل یک ایده به عمل با پیگیری مداوم دست یافتنی است

فقدان برنامه‌ریزی یکی از رموز اصلی ناکامی ما در برنامه‌ریزی‌ها است

پیش‌بینی وزش باد نسبتا شدید، بروز مه و تگرگ در آذربایجان شرقی

نوین: تحول ایجاد شده در خدمات کتابخانه ای مصداق بارز جهاد فرهنگی است

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

حاکمیت هوای مطبوع بهاری در استان اردبیل

بهترین خوراکی‌ها برای رفع سوزش

کبد چرب قابل درمان است؛ اگر...

کبد چرب قابل درمان است؟

وعده سنگین برای ویترین ترک خورده شمشیربازی؛ جلسه فنی با محوریت غیرفنی

تأکیدمعاون وزیر جهاد کشاورزی برضرورت رویکرد علمی در زنجیره گندم تا نان

اختصاص500 میلیارد تومان برای اشتغالزایی از سوی بسیج سازندگی آذربایجان

اعتراف «حمید حسین‌نژاد» به مشارکت در شهادت 8 مرزبان در چالدران

رگبار پراکنده باران در 3 استان

پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان در روز شنبه 30 فروردین 1404

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه