پیام آذری

آخرين مطالب

حجت السلام قریشی : وحدت خط قرمز ملت ایران گفتگو

حجت السلام قریشی : وحدت خط قرمز ملت ایران
  بزرگنمايي:

پیام آذری - نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: وحدت شیعه و سنی خط قرمز ملت ایران است و همه به این مهم پایبند هستند.
حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی در خطبه های این هفته نماز جمعه ارومیه با انتقاد از کسانی که ناآگاهانه یا عامدانه به تفرقه دامن می‌زنند افزود: برخی با اهداف خاص و برخی با ندانم‌کاری و نداشتن علم، موجب تفرقه می‌شوند که باید گفت هرکسی شعاری دهد که باعث تفرقه شود، مطمئناً سرباز شیطان است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با بیان اینکه طبق دستور امام راحل آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس نامگذاری شده است گفت: امروز مردم بصیر و همیشه قهرمان ما با وجود همه مشکلات، در این راهپیمایی حضور یافتند زیرا همگی پایبند به دستورات دینی بوده و با این حضور نشان دادند که همواره حامی مظلومان‌ هستند.
امام جمعه ارومیه با اشاره به ضرورت حمایت از مظلومان در آموزه‌های دینی تأکید کرد: طبق سفارشات دینی، اگر فرد مظلومی حتی اگر غیرمسلمان باشد درخواست کمک کند، وظیفه داریم به یاری‌اش بشتابیم.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی ادامه داد: در حال حاضر شاهد نسل کشی در غزه هستیم بنابراین هر کس نسبت به این جنایات سکوت کند و کاری نکند حتی اگر در همسایگی کعبه هم باشد مسلمان نیست.
امام جمعه ارومیه، با آستانه عید سعید فطر، گفت: از همه عزیزان تقاضا دارم در نماز عید فطر حضور به عمل بیاورند زیرا این حضور پاسخ کوبنده‌ای برای دشمنان ایران عزیزمان است و این نماز،در حقیقت جایزه‌ای برای مسلمانانی است که یک ماه روزه‌داری کرده‌اند.
حجت‌الاسلام والمسلمین قریشی با اشاره به وجوب پرداخت زکات فطره گفت: پرداخت زکات بر ما واجب است و طبق اعلام دفتر مقام معظم رهبری، مبلغ آن حداقل 75 هزار تومان به ازای هر نفر اعلام شده است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با اشاره به تلاش‌های جبهه مقاومت گفت: برای پیروزی جبهه مقاومت هزینه‌های بسیاری داده‌ایم و مردان بزرگی در این راه شهید شده‌اند اما دشمنان بدانند که پیروزی همواره با مظلوم است و حق همیشه موفق می‌شود.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی با اشاره به شعار سال گفت: شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است و مردم باید وارد میدان شوند و همچنین مسوولان مسیر را برای سرمایه گذاری هموار کرده و زمینه ای فراهم کنند تا علاقمندان به سرمایه گذاری به راحتی به سرمایه گذاری درزمینه تولید بپردازند.
وی افزود: امید می رود با عمل به دستورات و توصیه‌های مقام معظم رهبری گشایش‌های بزرگی در اقتصاد کشور حاصل شود.
امام جمعه ارومیه بر مواضع دفاعی کشور تاکید کرد و گفت: ما همیشه حامی صلح هستیم، اما اگر دشمن کوچک‌ترین خطایی نسبت به این خاک انجام دهد با پاسخ متناسبی روبه‌رو خواهد شد.
وی گفت: از جناب آقای استاندار تشکر می‌کنم که در این مدت زمینه‌ساز حضور سران هر سه قوه در استان بودند و این حضور موجب اطلاع مستقیم از مشکلات استان شد و شکر خدا، استان با تمام توان در مسیر رشد و توسعه در حال حرکت است.
امام جمعه ارومیه با اشاره به ویژگی‌های فرهنگی و مذهبی آذربایجان غربی اظهار کرد: در استان ما مذاهب و ادیان مختلف سالهاست با اتحاد و به صورت مسالمت‌آمیز در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و این یک ظرفیت بزرگ برای استان ماست که از آن باید حفاظت کنیم.
وی افزود: دشمن در صدد استفاده از این ظرفیت به نفع خود است اما مردم بصیر و ولایتمدار ما همانند همیشه با اتحاد و همبستگی تمامی نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کرده‌اند.
انتهای پیام
نویسنده : علی غیور

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/807462/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیزده بدر(تاریخچه سیزده بدر)

حکم فراموش کردن فطریه چیست؟

تیم استقلال تهران توانایی نبرد با تراکتور آذربایجان را ندارد؛ آبی‌ها با چه روحیه‌ای به میدان می‌روند؟

بهترین زمان شروع پاکسازی بهاره کبد/ این خوردنی محبوب سیزده‌بدرها مفید برای کبد

هشدارهای پلیس آذربایجان غربی برای پیشگیری از سرقت

هتک حیثیت افراد به بهانه دروغ سیزده

گریم هالووینی بازیگر معروف سریال دلدادگان

پرواز اورژانس هوایی برای نجات موتورسوار اهری

ما یک روزی از نیل تا فرات را قبرستان صهیون ها می‌کنیم

یک کودک چهارساله توسط سگ خورده شد

شهرام دبیری کیست؟ بررسی آثار این هنرمند/کارآفرین/ورزشکار

هلال‌احمر با مجاهدت و تلاش‌های شبانه‌روزی به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند

کودتا در ترانسفر فوتسال: کاپیتان اخراجی در راه تبریز!

درگذشت مدیرکل هواشناسی آذربایجان غربی در تصادف رانندگی

هشدار های پلیس آذربایجان غربی برای پیشگیری از سرقت

جمهوری اسلامی، تجلی‌گاه مردم‌سالاری دینی

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

واژگونی خودرو در روستای چورس یک فوتی و 4 مصدوم برجای گذاشت

این دو بازیکن در پایان فصل استقلال و پرسپولیس را ترک می‌کنند

عباس عبدی: همین که ایران نامه ترامپ را گرفته معنای خاص و مثبتی دارد/ با قانون حجاب و این تلویزیون نمی توان اعتماد مردم را جلب کرد/ مساله گروه فشار حجاب نیست، مساله آنها بقایشان است/ اصولگرایان میانه بیش از حد از تندروها می ترسند، نمی دانم چرا!

اسامی محرومان هفته بیست و پنجم لیگ برتر

مویس: اگر صلاح می‌خواهد انگلیس را ترک کند، شخصاً او را تا فرودگاه می‌رسانم!

هشدار وقوع سیلاب در آذربایجان غربی همزمان با روز طبیعت

مدیر کل هواشناسی آذربایجان غربی در اثر سانحه تصادف درگذشت

اگه بچه داری این کلیپ رو ببین

نامگذاری و رونمایی از نماد تراکتورسازی در میدان اصلی هرات

آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی

سالانه در کشور بیش از 50 هزار نفر به‌خاطر مصرف دخانیات جان خود را از دست می‌دهند

تصویری از دیدار دو چهره کهنه کار سیاست: سید هادی خامنه ای در منزل مهدی کروبی!

ریشه های عمیق فرهنگ ایرانی در آناتولی و آسیای میانه: اردوغان در پی تحریف تاریخ نوروز؟

رحمتی و 2 ستاره استقلال و تراکتور محروم شدند

استقبال تراکتور از بازی با استقلال با ادای دین به پرشورها +عکس

مسعود جمعه که آمد استقلال 10 نفره شد/ شب سختی در تبریز در انتظارمان است

تعطیلی ادارات استان آذربایجان غربی پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات ارومیه تعطیل است؟

ثبت بیش از 20 میلیون تردد خودرو در محورهای آذربایجان شرقی

تراکتور نماد غیرت آذربایجان در حوزه ورزش است

فردا سیزده بدر کدام استان‌ ها بارانی می‌شوند؟

گزارش جامع آب و هوای شهرهای آذربایجان شرقی در تاریخ 13 فروردین 1404

بربوک: قرارداد معدنی کی یف باید با قوانین اتحادیه اروپا مطابقت داشته باشد

30 دوچرخه، جایزه قرعه‌کشی ویژه شهرداری تبریز برای تماشاگران دیدار تراکتور – استقلال

ترک کار کارگران بعد از مشاجره با کارفرما چه عواقبی دارد؟

انجام نزدیک 6000 ماموریت نوروزی توسط اورژانس آذربایجان غربی

آمار تردد مسافران از پایانه های مرزی به 211 هزار نفر رسید

بیش از 10 میلیون تردد وسیله نقلیه در جاده های آذربایجان غربی ثبت شد

فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق شعار سال فصل الخطاب باشد

انجام نزدیک 6هزار ماموریت نوروزی توسط اورژانس آذربایجان غربی

بازیگر زن محبوب دهه 70 پس از مدت‌ها آفتابی شد

با شوهر پرسپولیسی/استقلالی چه کنیم؟

آمادگی کامل نیروی انتظامی آذربایجان شرقی در روز طبیعت

پیام استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت 12 فروردین