پیام آذری

آخرين مطالب

ضرورت برنامه‌ریزی ویژه برای استقبال از گردشگران نوروزی در تبریز گفتگو

ضرورت برنامه‌ریزی ویژه برای استقبال از گردشگران نوروزی در تبریز
  بزرگنمايي:

پیام آذری - تبریز- مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی در جلسه ستاد خدمات سفر کلانشهر تبریز بر ضرورت برنامه‌ریزی ویژه برای استقبال از گردشگران نوروزی در تبریز تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، احمد حمزه‌زاده در جلسه ستاد خدمات سفر کلان شهر تبریز، ضمن اشاره به تقارن نوروز 1404 با ماه رمضان و شب‌های قدر، بر ضرورت تدوین برنامه‌های منسجم و ویژه تأکید کرد و گفت: این شرایط خاص ایجاب می‌کند که نظارت‌ها، تولید اقلام تبلیغاتی و آماده‌سازی شهری با کیفیت و حجم بیشتری انجام شود. در همین راستا، برنامه‌ریزی برای افزایش 20 درصدی ظرفیت‌ها در تمامی بخش‌ها نسبت به سال گذشته در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی در ادامه با اشاره به روند رو به رشد گردشگری استان، اظهار کرد: تبریز با وجود اینکه در فصل گردشگری قرار ندارد، سال گذشته جزو هفت استان برتر گردشگر پذیر کشور بود. همچنین روستای کندوان پس از ماسوله، دومین روستای پربازدید کشور شد که این آمار نشان‌دهنده ظرفیت بالای استان در جذب مسافران است. امسال نیز با توجه به افزایش تقاضا، پیش‌بینی می‌شود تعداد گردشگران ورودی به استان رشد محسوسی داشته باشد که این امر نیازمند هماهنگی و اقدامات گسترده‌تری است.
حمزه زاده ضمن ارائه آماری از رشد گردشگری استان، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، 3 میلیون و 200 هزار نفر در مراکز اقامتی استان اقامت داشته‌اند که نسبت به سال گذشته 15 درصد افزایش داشته است. همچنین نزدیک به یک میلیون بلیت برای بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی به فروش رسیده که رشدی 120 درصدی را نشان می‌دهد. پیش‌بینی می‌شود امسال نیز این روند افزایشی ادامه داشته باشد و شاهد رشد 20 درصدی حضور گردشگران در استان باشیم. این موضوع باید در برنامه‌ریزی‌های دستگاه‌های اجرایی لحاظ شود تا پاسخ‌گوی نیاز مسافران باشیم.
حمزه‌زاده با اشاره به جایگاه تاریخی تبریز در جغرافیای ایران، تصریح کرد: تبریز به‌عنوان طولانی‌ترین پایتخت ایران در تاریخ، همواره نقش مهمی در تحولات فرهنگی، اقتصادی و سیاسی کشور داشته است. این پیشینه غنی موجب شده تا سطح انتظارات گردشگران از این شهر متفاوت باشد و خدمات ارائه‌شده در سطحی بالاتر از استانداردهای معمول قرار گیرد. در همین راستا، ارتقای کیفیت خدمات گردشگری و نظافت شهری باید در اولویت قرار گیرد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی با تأکید بر اهمیت استانداردسازی مراکز اقامتی تصریح کرد: با همکاری انجمن حرفه‌ای واحدهای پذیرایی و انجمن هتل‌داران، تاکنون بیش از 80 مرکز اقامتی استان استانداردسازی شده‌اند. این روند باید ادامه یابد تا کیفیت اقامت گردشگران در استان به سطح مطلوبی برسد. همچنین گشت‌های تلفیقی و نظارت بر مجتمع‌های رفاهی از دیگر اقداماتی است که به‌منظور بهبود خدمات و پاسخ‌گویی به حجم بالای مسافران در ایام نوروز اجرایی خواهد شد.
وی در پایان بر اهمیت همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت سفرهای نوروزی تأکید کرد و گفت: انتظار می‌رود با انسجام و هم‌افزایی میان نهادهای متولی، شرایطی فراهم شود که نوروز 1404 برای گردشگران ورودی به استان، تجربه‌ای خاطره‌انگیز و بدون دغدغه باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/801051/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چهره شیلا خداداد در اولین فیلم سینمایی‌اش در 19 سالگی

برپایی 1 هزار غرفه عرضه کالا ویژه رمضان و نوروز در آذربایجان غربی

«افطارلیخ» و «اوباشتانلیخ»؛ رسم آذربایجانی‌ها در ماه رمضان

توقیف لوازم آرایشی قاچاق در تبریز به ارزش 250 میلیارد ریال

فروش ساختمان هیئت فوتبال اردبیل در قالب مولد سازی باطل شد

پیگیر توسعه زیرساخت‌های آموزشی در استان‌ها هستیم

افزایش ساعات خدمات رسانی متروی تبریز از 17 اسفندماه

استایل گرم و زمستانی نرگس محمدی بازیگر سریال ستایش در کانادا

فرار ابرها از دریاچه ارومیه!

کشف 13 تن چای قاچاق در تبریز

جان‌ باختن مرد میانسال بر اثر سقوط آسانسور

ارزیابی بندر تجاری کیش به عنوان بهترین پایانه مسافری دریایی کشور

ورود دادستانی به وضعیت کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌های اردبیل

نگاه به آموزش باید کارشناسی و واقع بینانه باشد

سرمربی التعاون عربستان: از صدرنشینی تراکتور در فوتبال ایران نمی هراسیم

بهره وری زیست‌محیطی مفهومی اساسی برای توسعه پایدار است

منابع لازم برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام اردبیل تامین می‌شود

نظارت بر بازار بیله‌سوار در ماه رمضان و نوروز جدی دنبال می‌شود

مشاهده «خدنگ بزرگ» برای اولین‌بار در آذربایجان غربی

شرایط فعالیت اغذیه‌‎فروشان آذربایجان غربی در ماه رمضان

اطلاعیه قطع گاز در ارومیه

سرنوشت تلخ یک پدر و پسر در مراغه

جان‌باختن مرد میانسال در اثر سقوط آسانسور

محوطه‌سازی گنبد 720 ساله غفاریه شهرستان مراغه

ثبت 614 تماس مردمی با منابع طبیعی اردبیل

پیش‌بینی وزش باد نسبتاً شدید در اردبیل

تولید 3000 تن انواع آبزیان در سدهای غیر شرب اردبیل

افتتاح بزرگترین تالارعلم وخلاقیت کتابخانه های عمومی در تبریز

جوجه ریزی 20 هزار قطعه بوقلمون در شهرستان جلفا

غلظت آلاینده‌های جوی در آذربایجان‌شرقی افزایش می‌یابد

سانحه رانندگی در آزادراه تبریز - زنجان 2 فوتی برجا گذاشت

13 تن چای قاچاق در تبریز کشف شد

6 پروژه مهم عمرانی ورزشی در اردبیل تکمیل شد

استوری هدی زین العابدین با تِم عاشقانه

تأمین کالا‌های اساسی موردنیاز مردم آذربایجان غربی

افزایش 90 کیلومترمربعی وسعت دریاچه ارومیه

سانحه رانندگی با 2 کشته در آزادراه تبریز-زنجان

چاقی در مغز آغاز می‌شود

پیش بینی وزش باد نسبتا شدید در اردبیل

سوال مسابقه روز دوم «زندگی با آیه‌ها» در آذربایجان غربی اعلام شد

فعالیت امواج ناپایدار و ضعیف در جنوب آذربایجان‌ غربی

پدری در مراغه بر اثر آتش‌سوزی زخمی شد و پسرش جان باخت

فراگیری پوشش بیمه دی توازن و ثبات ایجاد می‌کند/ پیشنهاد ایجاد شعبه در غرب مازندران

مادر شهیدان «محمدرضا و محمد جوانمردی» به فرزندان شهیدش پیوست

اوروشلیخ؛ از قاباخلاما تا زیارت اهل قبور

208 نفر در تصادفات رانندگی استان اردبیل جان باخته اند

خانه‌تکانی یا آب‌تکانی؛ اسفند ماه بحران آب در تبریز

ترابی: هواداران تراکتور فردا ورزشگاه را پر کنند

سفر در زمان؛ چهرۀ «الهام چرخنده» در اولین فیلم سینمایی‌اش در 18 سالگی

سفر در زمان؛ «فردین» در مراسم ختم علی حاتمی؛ زمستان 1375