پیام آذری

آخرين مطالب

به همت انتشارات جهاد دانشگاهی اردبیل؛

کتاب «مواد نوظهور برای تصفیه فاضلاب حاوی رنگ» منتشر شد اقتصادی

کتاب «مواد نوظهور برای تصفیه فاضلاب حاوی رنگ» منتشر شد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - اردبیل - انتشارات جهاد دانشگاهی استان اردبیل کتاب «مواد نوظهور برای تصفیه فاضلاب حاوی رنگ» را با رویکردی به حوزه علوم پایه و به ویژه شیمی، مهندسی شیمی و فرایندهای جداسازی منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان اردبیل، کتاب «مواد نوظهور برای تصفیه فاضلاب حاوی رنگ» سال 2021 توسط « سابرامانیان سنتیلکانان موتو » و «علی خدیر » در آمریکا تألیف شده و اسفندماه 1403 نیز توسط دکتر «فهیمه حوری‌آباد صبور» دانشیار گروه مهندسی شیمی، دانشگاه محقق اردبیلی و مهندس «سعید زاهدی‌اصل» دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه محقق اردبیلی ترجمه شده و توسط انتشارات جهاد دانشگاهی استان اردبیل به چاپ رسیده است.
با توجه به اینکه آب به‌عنوان یکی از اساسی‌ترین عناصر حیات، نقشی کلیدی در پایداری اکوسیستم‌ها و توسعه پایدار جوامع بشری دارد، کتاب مواد نوظهور برای تصفیه فاضلاب حاوی رنگ تلاشی علمی در راستای بررسی روش‌های نوین و فناوری‌های پیشرفته برای حذف و کاهش آلاینده‌های رنگی از محیط‌های آبی است. در این اثر، انواع مواد نوظهور از جمله نانومواد ، جاذب‌های پیشرفته، فناوری‌های زیستی، غشاهای جدید و فرآیندهای شیمیایی و فیزیکی کارآمد، مورد بررسی قرار گرفته‌اند.
این کتاب با تمرکز بر روش‌های پایدار و سازگار با محیط‌زیست، دیدگاه جامعی از فناوری‌های نوین تصفیه فاضلاب ارائه می‌دهد و تلاش می‌کند تا با معرفی راهکارهای مؤثر، زمینه را برای بهبود کیفیت آب و کاهش آلودگی‌های صنعتی فراهم سازد.
این اثر، علاوه بر ارائه یافته‌های علمی جدید، می‌تواند به‌عنوان یک منبع ارزشمند برای پژوهشگران، دانشجویان، متخصصان حوزه تصفیه آب و فعالان صنعت مفید باشد.
این مجموعه قصد دارد به تمامی مسائل مرتبط با پایداری در طول چرخه‌های عمر منسوجات از تولید تا مصرف در راستای دفع پایدار بپردازد.
موضوعات بالقوه شامل موارد زیر، اما محدود به آن‌ها نیست: آثار زیست‌محیطی تولید منسوجات، ارزیابی چرخه عمر زیست‌محیطی تولید منسوجات، مدل‌های اثرات زیست‌محیطی زنجیره تأمین منسوجات و پوشاک، پایداری زنجیره تأمین پوشاک، اثرات کربن، مصرف انرژی و آب در محصولات نساجی و زنجیره تولید لباس، عمر عملکردی و قابلیت بازیافت محصولات نساجی، محصولات نساجی قابل‌تجزیه زیستی و ارزیابی قابلیت تجزیه‌پذیری، مدیریت پسماند در صنعت نساجی، کاهش آلودگی در بخش نساجی است.
موضوعات مواد نساجی بازیافتی و ارزیابی فرآیند بازیافت، رفتار مصرف‌کننده در زمینه نساجی پایدار، طراحی سازگار با محیط‌زیست در پوشاک و لباس، پلیمرها و الیاف پایدار در صنعت نساجی، تصفیه پایدار آب در فرآیند تولید منسوجات، مواد شیمیایی پایدار در تولید نساجی، الیاف، فرآیندها، روش‌ها و فناوری‌های نوظهور برای منسوجات پایدار، توسعه محصولات و فرآیندهای نساجی پایدار و سازگار با محیط‌زیست در این کتاب مطرح شده است.
در ادامه موضوعات کتاب می‌توان به استانداردهای زیست‌محیطی برای صنعت نساجی، مدل‌سازی اثرات زیست‌محیطی محصولات نساجی، شیمی سبز، فناوری پاک و کاربردهای آن در بخش منسوجات و پوشاک، تولید پوشاک سازگار با محیط‌زیست، منسوجات با بهره‌وری انرژی و آب، منسوجات و پلیمرهای هوشمند پایدار، نانوالیاف و منسوجات پایدار، نوآوری‌های پایدار در شیمی و تولید نساجیچرخه‌های اقتصادی و پیشرفت‌ها در تولید منسوجات پایدار، محصولات لوکس و صنایع‌دستی پایدار، منسوجات بدون پسماند نیز اشاره کرد.
این اثر، علاوه بر ارائه یافته‌های علمی جدید، می‌تواند به عنوان یک منبع ارزشمند برای پژوهشگران، دانشجویان، متخصصان حوزه تصفیه آب و فعالان صنعت مفید باشد.
کتاب «مواد نوظهور برای تصفیه فاضلاب حاوی رنگ»، در 9 فصلِ 374 صفحه‌ای با قیمت 2 میلیون و 500 هزار ریال اسفند 1403 منتشر در دسترس علاقمندان قرار دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/816788/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شهاب حسینی: فرهاد اصلانی مربی من بود؛ حالا نوبت من هست فضا را برای بقیه امن کنم/ ویدئو

هشدار زردرگبار‌های بهاری و وزش تند باددر آذربایجان غربی

آغاز مبارزه بیولوژیکی با آفت برگ خوار بلوط در سردشت

پلدشت ؛ گنجینه ظرفیتهای بالقوه سرمایه گذاری

مهارت آموزی بیش از 70هزار نفر در آذربایجان غربی

عارف: اجرای برنامه هفتم توسعه راهبرد دولت است

پیش‌بینی تولید 60 هزار تن گوشت قرمز در آذربایجان شرقی

تعیین تکلیف خاک‌های دپو شده در شهر سهند

تجلیل مدیر کل بنیاد مازندران از فرزند سردار شهید حاج حسین بصیر

اقامه نماز در محیط‌های اداری و سازمانی باید یکی از اولویت‌های اساسی باشد/شورای اقامه نماز در بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکیل خواهد شد

خسارت 20 هزار میلیارد ریالی سرما و یخبندان بهاره به باغات

مشارکت 37 هزار کشاورز استان اردبیل در طرح جهش تولید دیمزار‌ها

هفت نیروگاه خورشیدی در روستا‌های استان اردبیل احداث می‌شود

ماجرای دعوای بهاره افشاری با علی صبوری از زبان خانم بازیگر/ ویدئو

خیانت چالش اینستاگرامی «کی بهتره؟»

ساخت 7 نیروگاه خورشیدی در روستاهای استان اردبیل

تکمیل پرونده ثبت جهانی روستای حسنلو تا یک هفته دیگر

نشست تخصصی «زلزله و بنا‌های تاریخی» در ارومیه

محمد مهاجری: چرا دولت با بابک زنجانی قرارداد بست؟ یک سرمایه گذار سالم نداشتیم؟

داوری نهایی جایزه ملی سرو ایرانی برگزار شد

پوست شما را نابود می‌کند: 5 عادت خطرناک که باید ترک کنید!

دولت بسترهای سرمایه‌گذاری برای تولید را فراهم کند

ضربه سپاه به کارگاه غیرمجاز استحصال طلا در اهر

گرمای هوا ادامه دارد

احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد آذربایجان شرقی

هواشناسی ایران1404/2/2؛باران و رعدوبرق 5 روزه در 13 استان

گرما مهمان این هفته ایران؛ رعد و برق و گرد و غبار در راه!

هواشناسی ایران / باران و رعدوبرق 5 روزه در 13 استان کشور

جابجایی 261 هزار تن کالا از استان اردبیل

زمین لرزه در سلماس خسارتی در پی نداشت

شاعر اردبیلی: شهرت‌طلبی آسیبی جدی برای شعرای جوان امروزی است

اختصاص بیش از 8 هزار میلیارد ریال به دهیاری‌های استان اردبیل

اختصاص بیش از هشت هزار میلیارد ریال به دهیاری‌های استان اردبیل

جدول و برنامه قطعی برق اردبیل امروز سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1404

مشارکت 200 کارشناس کشاورزی در طرح جهش تولید در دیمزار‌های استان اردبیل

داوری نهایی دومین دوره جایزه «سرو ایرانی» برگزار شد

داوری نهایی جایزه «سرو ایرانی» برگزار شد

تصاویر/یادواره شهدا و پیشکسوتان فقید فوتبالیست خیابان حافظ تبریز

زمان قطعی برق تبریز امروز سه شنبه 2 اردیبهشت (خاموشی برق)

موسس مرکز ترک اعتیاد در البرز به پرداخت 6 میلیارد ریال محکوم شد

خبر جدید در مورد شکایت از علی بیرو

اتوبوس های تهران از تبریز می آید| اتوبوس های جدید در راه پایتخت

اهالی این مناطق چتر همراه داشته باشند؛ بارش‌های شدید و رعدآسا در 13 استان

هوای این استان‌ها امروز طوفانی است | نفوذ توده گرد و غبار به کشور از سمت عراق

پیش‌بینی هواشناسی از بارش‌های رعدآسا در 13 استان

آسمان نا آرام ایران/ رگبار و وزش باد در راه است

هواشناسی ایران 1404/2/2؛ وقوع گرد و خاک در این مناطق

هواشناسی 1404/02/02 / رگبار و رعد و برق در 13 استان

13 استان بارانی می‌شوند (2 اردیبهشت 1404) + اسامی

شلیک مرگبار مرد تبریزی به همسرش جلوی مرکز مشاوره