پیام آذری

آخرين مطالب

مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری اردبیل:

هفت نیروگاه خورشیدی در روستا‌های استان اردبیل احداث می‌شود اقتصادی

هفت نیروگاه خورشیدی در روستا‌های استان اردبیل احداث می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری اردبیل گفت: هفت نیروگاه خورشیدی با ظرفیت 16.7 مگاوات در روستا‌های این استان مصوب شده که با مشارکت سرمایه‌گذاران و دهیاری‌های استان این نیروگاه‌ها در روستا‌های اردبیل احداث خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل ، بخشعلی لطیفی با اشاره به اقدامات دولت در روستا‌های استان اردبیل، اظهار کرد: در راستای استفاده بهینه از ظرفیت‌های خدادادی طبیعی و کمک به حل ناترازی انرژی راه اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در روستا‌های استان در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: علاوه بر احداث هفت نیروگاه خورشیدی، چهار نیروگاه گازی هم با ظرفیت 12 مگاوات در روستا‌ها احداث خواهد شد.
مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری اردبیل اضافه کرد: نیروگاه گازی با 2هزار و 740 میلیارد ریال تسهیلات با مشارکت سرمایه‌گذاران به میزان 49 درصد و با مشارکت دهیاری‌ها به میزان 51 درصد در روستا‌های استان احداث خواهد شد.
لطیفی از اختصاص بیش از هشت هزار میلیارد ر یال به دهیاری‌های استان اردبیل خبر داد و گفت: اخیرا در جلسه کمیته ملی وام دهیاری‌ها، خرید 20 دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین شامل بیل بکهو، کمپرسی، لودر، بیل مکانیکی، کشنده فوتون، نیسان و تراکتور تصویب و تسهیلات بانکی به میزان هشت هزار و 270 میلیارد ریال به دهیاری‌های استان اختصاص داده شد.
وی با بیان اینکه توانمندسازی دهیاری‌ها و ایجاد درآمد پایدار برای روستا‌های استان در دستور کار دولت است، افزود: بر این اساس 18 دهیاری و 2 شرکت تعاونی دهیاری‌های استان اردبیل از ماشین‌آلات سبک و سنگین بهره‌مند خواهند شد.
مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری اردبیل ادامه داد: این تجهیزات با حمایت پست بانک استان و از محل میانگین حساب دهیاری‌ها خریداری خواهد شد.
لطیفی همچنین از مشارکت پست بانک در اجرای طرح‌های عمرانی به‌ویژه احداث نیروگاه خورشیدی و گازی و خرید ماشین‌آلات خبر داد و گفت: پست بانک با احتساب میانگین حساب دهیاری‌ها برای احداث نیروگاه خورشیدی و خرید ماشین‌آلات تسهیلات موردنیاز را با 10 درصد بهره بانکی در اختیار دهیاری‌های استان قرار می‌دهد.
وی همچنین گفت: از محل اعتبارات معاونت ریاست جمهوری 900 میلیارد ریال با 588 طرح اشتغال‌زایی در استان جذب شده است.
مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری اردبیل به خرید 63 ماشین حمل زباله در روستا‌های استان اشاره کرد و افزود: از 349 دستگاه ماشین‌آلات مصوب شده از محل تسهیلات پست بانک 45 مورد به دهیاری‌ها تحویل داده شده و بقیه هم مرحله به مرحله با هدف ایجاد درآمد پایدار روستایی تحویل دهیاری‌ها خواهد شد.
لطیفی با بیان اینکه در روستا‌های فاقد سالن ورزشی، چمن مصنوعی فوتبال احداث می‌شود، ادامه داد: جوانان برخی از روستا‌ها به صورت خودجوش مسابقات ورزشی را برگزار می‌کنند که در راستای ترویج ورزش و حمایت از جوانان ورزشکار نیازمندی روستا‌ها را برای احداث چمن مصنوعی احصا کردیم و تلاش می‌کنیم با تامین اعتبارات لازم، چمن مصنوعی موردنیاز را در روستا‌های فاقد امکانات ورزشی احداث کنیم.
وی تصریح کرد: هر روستایی بتواند زمین مورد نیاز را برای احداث چمن مصنوعی تامین کند اداره امور روستایی استانداری اردبیل 200 میلیارد ریال اعتبار در اختیار دهیاری‌ها قرار خواهد داد.
مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری اردبیل همچنین گفت: در راستای عمران و آبادی روستا‌ها 990 هزار متر مربع عملیات زیرسازی در روستا‌های استان انجام شده و آماده آسفالت‌ریزی است.
لطیفی در ادامه با اشاره به مقاوم‌سازی ساختمان‌های روستایی در استان اردبیل گفت: طی سال‌های اخیر چهار هزار و 579 واحد مسکن روستایی در استان مقاوم سازی شده و 11 هزار و 399 واحد دیگر هم در حال مقاوم سازی است.
وی اظهار کرد: در مجموع 76 هزار و 579 واحد مسکن روستایی در استان برای مقاوم سازی هدف‌گذاری شده است.
مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری اردبیل همچنین از اجرای طرح هادی در 38 روستا خبر داد و گفت: طرح هادی 226 روستا در استان در دست اجرا است و اجرای این طرح 728 روستا هم در استان هدف‌گذاری شده است.
لطیفی گفت: روستای موئیل شهرستان مشگین‌شهر از میان 200 روستای دارای ظرفیت در کشور در فهرست هشت روستای نهایی برای ثبت در زنجیره دهکده‌های گردشگری جهانی قرار گرفته است.
وی افزود: برای معرفی بیشتر این روستا و همچنین مستندسازی گردشگری این روستا 10 میلیارد ریال اعتبار به دهیاری این روستا اختصاص داده شد.
استان اردبیل دارای یک هزار 844 روستا است که از این تعداد یک هزار و 18 روستا دارای دهیاری است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/816885/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیگیری احداث زیرساخت‌های بازارچه مرزی کلاشین اشنویه

گلایه قالیباف از تصمیمات یک شبه برای ممنوعیت صادرات و واردات

ادامه تلاشها برای ترمیم لوله انتقال آب کانال مغان

پیام تبریک مدیر کل صدا و سیمای اردبیل به مناسبت سالروز تاسیس سپاه

ضرورت هم‌افزایی شهرستان لیلان با شهرستان‌های همجوار

7 نیروگاه خورشیدی در روستاهای استان اردبیل احداث می‌شود

انتخاب حبیب احمدی از اردبیل به عنوان نایب رئیس هیات مدیره خانه مطبوعات کشور

ایجاد سه هزار فرصت شغلی توسط سپاه پاسداران در استان اردبیل

قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه2 اردیبهشت 1404؛ ریزش میلیونی قیمت نیم سکه + جدول

احداث 170 کلاس درس از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی در اردبیل

تصاویر/ بازدید دانشجویان دانشگاه ارومیه از موزه دفاع مقدس

برگزاری نشست تخصصی «زلزله و بنا‌های تاریخی» در ارومیه

مرد محبوب ارومیه: گزینه دستیاری روبرتو پیاتزا

مصالحه تراکتور و چادرملو در کمیته انضباطی؛ خلیل‌زاده امروز رای می‌گیرد

یک رای عجیب دیگر از کمیته انضباطی؛ شجاع خلیل‌زاده محروم نمی‌شود! – آفتاب نو | اخبار ورزشی

شهردار تبریز نماینده ایران در نشست "چشم‌انداز توسعه همکاری‌های بین‌المللی شهرهای بریکس"

مصالحه غیرمنتظره تراکتور؛ چادرملو رفتار شنیع خلیل زاده را بخشید!

تصمیم جنجالی کمیته انضباطی؛ حرکت شجاع خلیل‌زاده محرومیت نداشت!

مهلت ارسال مقالات همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای» تمدید شد

تصمیم عجیب کمیته انضباطی/ شجاع خلیل زاده محروم نشد!

نگرانی برای مسی: لنگ می‌زند ولی سالم است!

ساماندهی دپوهای مشکل‌آفرین شهری در شهر سهند

1560 روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی

نقشه هوای استان ها امروز 2 اردیبهشت | رگبار و رعد و برق در 13 استان |پیش‌بینی وقوع گردوخاک در جنوب غرب کشور

ارتباط فیبری نوری در 28 بخشداری مستقل آذربایجان شرقی برقرار شد

فوری تعطیلی مدارس استان آذربایجان غربی فردا چهارشنبه‌ 3 اردیبهشت 1404 | جزئیات تعطیلی مدارس ارومیه چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404

هشدار جدی بارش‌های رگباری/ خطر وقوع سیل در جاده چالوس و چند استان کشور (2 اردیبهشت 1404)

علی‌اف: اتحاد با چین در برابر فشارهای غرب مستحکم‌تر می‌شود

رد قاطع ادعای آذربایجان؛ قانون اساسی ارمنستان تهدید نیست

25 درصد دانش آموزان آذربایجان شرقی دچار چاقی مفرط هستند

حمایت دانشجویان واستادان دانشگاه‌های بوکان از مردم مظلوم غزه

دیدار نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با فرمانده سپاه شهداء

بیانیه اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت آذربایجان غربی به‌مناسبت سالروز تاسیس سپاه

کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی با هدف هم‌افزایی میان دانشگاه و صنعت برگزار می‌شود

بیمه دی خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده است

راه اندازی آزمایشی دستگاه ایکس ری کامیون در گمرک بیله سوار

انفجار کپسول اکسیژن در مهاباد؛4 نفر مصدوم شد

شهاب حسینی: فرهاد اصلانی مربی من بود؛ حالا نوبت من است فضا را برای بقیه امن کنم/ ویدئو

حرف‌های احساسی پوریا پورسرخ در برنامه مهران غفوریان/ ویدئو

نگاهی به استایل بهرام افشاری، ستاره سریال پایتخت

دیدار اوشین و صدایش (مریم شیرزاد)، پس از 30 سال

«اوشین» در کاشان/ ویدئو

هشدار زرد رگبار‌های بهاری و وزش تند باد در آذربایجان غربی

خسارت 20 هزار میلیارد ریالی سرما و یخبندان بهاره به باغات استان اردبیل

تدوین برنامه‌های محیط‌زیست استان اردبیل برای سال 1404

بهار بوکان و زیبایی هایش از دریچە دوربین

صلح و سازش دو طایفه با پادرمیانی سپاه بوکان

آغاز ساخت مجتمع مسکونی 288 واحدی سپاه شهدای آذربایجان غربی

سخنگوی دولت: مذاکرات بر مبنای منافع ملی و منافع مردم پیش می‌رود

سردار سنایی‌راد: به موازات مذاکرات، نیرو‌های مسلح ما دست به ماشه و آماده‌اند