پیام آذری

آخرين مطالب

اشتغال بیش از 5700 نفر در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان غربی گفتگو

اشتغال بیش از 5700 نفر در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان غربی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ارومیه - معاون توسعه بازرگانی و صنایع غذایی کشاورزی آذربایجان غربی از اشتغال بیش از 5700 نفر در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی استان خبر داد.

محمد دمکری در گفت وگو با خبرنگار مهر ، از فعالیت 717 واحد صنایع تبدیلی و غذایی دارای پروانه بهره‌برداری در استان خبر داد و اعلام کرد: این واحدها زمینه اشتغال 5 هزار و 792 نفر را فراهم کرده‌اند.
وی با اشاره به دستاوردهای مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان در سال گذشته، اظهار کرد: این موفقیت‌ها با تکیه بر راهبردهای توسعه پایدار کشاورزی، حمایت از زنجیره ارزش محصولات کشاورزی، تقویت زیرساخت‌های فرآوری و ارتقا بهره‌وری واحدهای صنعتی حاصل شده است.
دمکری افزود: در سال 1403، 33 واحد موفق به دریافت پروانه بهره‌برداری شدند که با سرمایه ثابت 14 هزار و 214 میلیارد ریال، ظرفیت تولید 363 هزار تن و جذب 545 هزار تن مواد خام را دارا هستند و برای 614 نفر اشتغال ایجاد کرده‌اند.
وی ادامه داد: همچنین، 49 فقره جواز توسعه با سرمایه ثابت 15 هزار و 598.5 میلیارد ریال صادر شده که با ظرفیت تولید 299.9 هزار تن و جذب 341.5 هزار تن مواد خام، زمینه اشتغال 739 نفر را فراهم می‌کند.
دمکری به طرح‌های شاخص مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 481 واحد سردخانه با ظرفیت تولید یک میلیون و 240 هزار تن فعال هستند که در سال 1403، 10 واحد سردخانه با ظرفیت تولید 20 هزار تن به بهره‌برداری رسید.
وی اضافه کرد: همچنین، 54 واحد بسته‌بندی میوه تازه با ظرفیت تولید 320 هزار تن در استان وجود دارد که در سال گذشته، 3 واحد با ظرفیت تولید 21 هزار تن، تکنولوژی تولید خود را از دستی به ماشینی ارتقا دادند.
دمکری خاطر نشان کرد: 41 واحد تولید انواع پوره و کنسانتره از میوه تازه و رب با ظرفیت تولید 342 هزار تن و ظرفیت جذب مواد خام یک میلیون و 900 هزار تن فعال هستند.
وی افزود: در سال 1403، 4 واحد با ظرفیت تولید 50 هزار تن و ظرفیت جذب مواد خام 214 هزار تن به بهره‌برداری رسید.
وی همچنین تأکید کرد: در حال حاضر 3 واحد تولید خوراک دام و طیور بر پایه بقایای کشاورزی با ظرفیت تولید 80 هزار تن در استان فعال هستند.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع غذایی کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به میزان جذب گوجه‌فرنگی در صنایع تبدیلی استان در سال 1402، تصریح کرد: 380 هزار تن گوجه‌فرنگی توسط صنایع تبدیلی استان جذب و 76 هزار تن رب گوجه‌فرنگی در ابن واحدها تولید شده است.
دمکری تأکید کرد: این مدیریت با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی، فناوری روز و تعامل با بخش خصوصی، در مسیر ایجاد ارزش افزوده و حمایت از تولید داخل گام‌های مؤثری برداشته است و با برنامه‌ریزی دقیق‌تر و شناسایی فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری، انتظار می‌رود در سال پیش رو نیز شاهد جهشی در شکوفایی صنایع تبدیلی استان باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/816603/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غواصی مریم مومن و نسیم ادبی/ ویدئو

حقایق زندگی بازیگر زنی که خودش زیر تابوت مادرش را گرفت/ ویدئو

قاب تازه از «صبا راد» و «مانی رهنما»

چیدن زندگی از دل سهند!

لزوم ساماندهی نانوایی‌های سطح شهرستان پلدشت

کاشت و غرس نهال در محوطه دانشگاه آزاد واحد اسلامی بوکان

اشتغال بیش از 5700 نفر در واحد‌های صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان غربی

گردش یک روز بهاری در روستای گردشگری لاله گرمی + عکس

انتصاب فرماندار سلماس

ماجرای جنجالی 2 دختر و 4 پسر ارومیه‌ای؛ اولین تصاویر منتشر شد

دختر پینگ‌پنگ باز کرمانشاهی قهرمان مسابقات آسیای میانه شد

تغییر داور VAR بازی فولاد خوزستان

تحول در جنوب پایتخت با طرح انتقال خط آهن تهران - تبریز به «زیر زمین»

تولید بیش از 10 هزار تن ماهی در آذربایجان شرقی

رفیق‌کُشی؛ بازیگر زن معروف به جرم قتل بازداشت شد/ سویل آکداغ کیست؟/ ویدئو

سرپرست فرمانداری سلماس منصوب شد

مردم آذربایجان غربی سال گذشته 400 زندانی را آزاد کردند

تجهیز و ایمن سازی مسیر صعود به قله سبلان

پیگیری نبود آسفالت کوچه های محله یوسف آباد اردبیل

حضور آذربایجان شرقی در نمایشگاه ایران اکسپو 2025

نفت سوریه در دستان متحد اسرائیل؟

ورود موتورسیکلت به خیام جنوبی ارومیه ممنوع شد

خروج موفقیت‌آمیز توده 5 کیلویی از بدن بیمار شاهین‌دژی

بازدید میدانی معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد کیش از پروژه‌های سرمایه‌گذاری با کاربری هتلی و صنعتی

ارتقاء رتبه کیفی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و داده‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه به سطح یک کشوری

هفته سلامت باشعار سرآغازی سلامت، آینده‌ای سرآمد آغاز شد

قارچ سمی بهاری هیچ پادزهری ندارد

شهردار تبریز نماینده ایران در نشست همکاری‌ بین‌المللی بریکس

عارف جلیلی ایرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل شد

قیمت نقره امروز دوشنبه 1 اردیبهشت 1404

روستای حسنلو، جلوه‌های تاریخی گردشگری است

ورود موتورسیکلت به یکی از خیابان‌های ارومیه ممنوع شد

جمع آوری 130 معتاد متجاهر در جریان اجرای طرح آرامش در رباط کریم

سیل تماشاگر استقلال را با خود برد! (عکس)

مرگ عجیب و مرموز 6 زن و مرد در روستایی در آذربایجان غربی

پزشکیان هفته اول اردیبهشت به کدام کشور سفر می کند؟

دیدار رئیس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت با خانواده شهید امیرعبداللهیان

آذربایجان به ایرانی‌ها ویزای مدت‌دار نمی‌دهد

کارگاه آموزشی هوش مصنوعی برای کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود

بنیاد شهید و امور ایثارگران در کمیته مربوط به حقوق افراد دارای معلولیت و جانبازان همکاری خوبی با بهزیستی کشور دارد

مهندس اوحدی: بزرگداشت شهدای خدمت از 24 اردیبهشت در کشور آغاز می‌شود/ باید به منظومه فکری شهید رئیسی بپردازیم

دیدار مردمی مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در یکم اردیبهشت ماه 1404

اهدای 5 سری جهیزیه به نوعروسان اهری

فقط 7 پله تا قهرمانی مانده است

بزرگداشت شهدای خدمت پاسداشت الگوهای مردمی است

کانونهای مساجد از مهمترین مراکز فرهنگی هستند

برگزاری هجدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی شیرینی و شکلات در تبریز

اشتغال بیش از 5700 نفر در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان غربی

روایت بهاره افشاری از عدم حضورش در «جوکر»/ ویدئو

فرزانه کابلی: فقط در ایران می‌توانم نفس بکشم/ ویدئو