پیام آذری

آخرين مطالب

کشف ثروت عظیم در این استان غربی کشور سیاسی

کشف ثروت عظیم در این استان غربی کشور
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، رضا رحمانی استاندار آذربایجان‌غربی روز یکشنبه در جلسه شورای اداری آذربایجان‌غربی با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای ایجاد نهضت توسعه استان افزود: این نهضت در حوزه‌های سرمایه گذاری، تجارت، معدن، بسترسازی فرهنگی و اجتماعی و همچنین جذب سرمایه گذار در دستور کار قرار دارد.
وی اضافه کرد: رونق تولید و توسعه فعالیت‌های اقتصادی و تجاری، کمک به اقتصاد مولد و توانمندسازی ظرفیت‌های استان، رونق فعالیت‌های مرزی، گسترش مناسبات با کشورهای همسایه، توسعه سرمایه گذاری و اشتغال آفرینی در معادن، بسیج ملی برای احیای دریاچه ارومیه از جمله اهداف این طرح است.
رحمانی تاکید کرد: وظیفه ما حمایت از تولید است و باید همه توان خود را در حوزه اداری در این راستا به کار بگیریم.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اکتشاف‌های صورت گرفته در حوزه معدنی استان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 32 معدن طلا و مس در استان شناسایی شده است.
رحمانی گفت: امیدواریم با اقداماتی که صورت می‌دهیم در آینده اشتغال برای جوانان جویای کار تسهیل شود.
وی با بیان اینکه در درآمد سرانه، استان‌های آخر کشور هستیم، افزود: باید اقداماتی که صورت می‌گیرد در راستای بهبود این رقم باشد.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه دریاچه ارومیه برای ما بسیار مهم است، اضافه کرد: باید در همه برنامه ریزی‌ها این مهم در دستور کار قرار گیرد.
رحمانی با بیان اینکه باید کاری کنیم که مردم پای کار بیایند، گفت: باید توجه داشته باشیم که همه مردم استان می‌توانند کمک کنند.
وی با تاکید بر لزوم توجه به وفاق ملی در راستای توسعه آذربایجان غربی، ادامه داد: تلاش‌های حوزه قضایی، نظامی و امنیتی در استان برای ایجاد امنیت در استان و اهتمام این نهادها برای زمینه سازی توسعه شایسته قدردانی است.
استاندار آذربایجان غربی محرومیت زدایی را سیاست اصولی و پایه‌ای نظام دانست و ادامه داد: خروجی همه این کارها، همین محرومیت زدایی است.
وی از وجود 218 پروژه نیمه تمام مهم عمرانی در آذربایجان غربی خبر داد و اظهار کرد: بخش خصوصی یک ظرفیت است و می‌توان این پروژه‌های نیمه تمام را با استفاده از این ظرفیت به اتمام رساند.
رحمانی با اشاره به وجود 603 واحد صنعتی راکد در استان ادامه داد: حتما باید این واحدها در بسته‌های سرمایه گذاری وارد شوند تا بتوان برای فعال شدن آنها کمک کرد.
رحمانی گفت: برگزاری همایش بین المللی جذب سرمایه گذار و تهیه بسته های سرمایه گذاری ویژه هر بخش و هر شهرستان در دستور کار است که شاه بیت طرح ریزی ها برای توسعه به شمار می روند.
وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام سرمایه گذاری برای تولید از سوی رهبر معظم انقلاب افزود: حضور دولت در این خصوص از فرمایشات ایشان بود و بر استفاده از سرمایه های خرد تاکید فرمودند.
وی اضافه کرد: امسال سیاست اصلی دولت، موضوع سرمایه گذاری است و شخص رییس جمهور به این امر ورود پیدا کرده اند.
استاندار آذربایجان‌غربی اظهار کرد: سرمایه گذاری برای تولید در سال جاری پایه هلی شرعی و قانونی دارد که همه باید برای این امر همت کنیم.
رحمانی یکی از مزیت های آذربایجان غربی را تجارت مرزی دانست و ادامه داد: پارسال هشت میلیارد دلار از مرزهای ما صادرات صورت گرفته است، که باید 18 میلیارد دلار آمار ترانزیت را هم به آن اضافه کنیم.
وی تاکید کرد: اگر فقط مرز را خوب فعال کنیم، به تنهایی برای توسعه آذربایجان‌غربی کافی است.
وی بیان کرد: حتی یک شغل هم برای ما اهمیت دارد و علاوه بر حمایت از حضور هلدینگ ها، از طرح های خرد هم پشتیبانی می کنیم.
استاندار آذربایجان‌غربی گفت: هر کس از مدیران خلاف نظر تسهیل توسعه استان عمل‌ کند، خلاف نظر مقام معظم رهبری عمل کرده است.
رحمانی بر فرهنگ سازی در راستای حمایت از سرمایه گذاری تاکید کرد و افزود: باید توجه داشته باشیم که این امر حفظ حرمت و قداست خانواده است.
وی با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای استفاده از سرمایه های خرد اظهار کرد: در این راستا شرکت سرمایه گذاری استانی تشکیل می شود.
وی تاکید کرد: در حال حاضر اولویت اصلی ما کارکردن برای توسعه استان است و کارهای دیگر را باید کنار بگذاریم.
استاندار آذربایجان‌غربی همچنین وجود دکتر پزشکیان را ظرفیتی بی نظیر برای استان عنوان کرد و افزود: در سفر اول امسال رییس جمهور، اعتبارات خوبی برای استان اختصاص داده شد که نشان دهنده توجه ویژه دکتر پزشکیان برای استان است.
رحمانی در بخش دیگری بر توجه به کارمندان دولت تاکید کرد و گفت: یکی از کارهای مهم ما این است که درآمد کارکنان دولت افزایش یابد و مدیران هم باید به کارکنان رسیدگی‌کنند.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس افزود: خدمت به خانواده شهدا فقط مربوط به بنیاد شهید نیست و باید همه مدیران در این خصوص اهتمام ویژه داشته باشند.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/812658/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعطیلی مقاطع مختلف مدارس کیش بر اثر وقوع گرد و غبار

بارش برف بهاری و کندی تردد دربر خی محورهای خوی

پزشکیان: ساختار دولتی پاسخگوی کاهش شدت مصرف انرژی نیست

دیدار فرمانده سپاه عاشورا با هنرمندان آذربایجان شرقی

سرمایه‌های راکد برای رونق تولید جذب شود

کشف آرد قاچاق یارانه‌ای در اردبیل

اردبیل سفید پوش شد/ ورود سامانه بارشی سرد به استان اردبیل؛ دما به زیر صفر می‌رود

افتتاح عملیات اجرایی پروژه مسکونی 1026 شهرک نیایش

فالوده خونگی با حال‌وهوای بهار | دسر خنک و خوش‌عطر برای روزهای گرم

نوزاد 7 ماهه بیمار از دل برف‌های چهارستون سلماس نجات یافت

با قصور و ترک فعل ها در موضوع معلم خاطی در ری برخورد جدی می شود

برخورد جدی با قصور و ترک فعل‌ها در موضوع معلم خاطی در شهرری

مقاوم‌سازی 60 درصد واحدهای روستایی در استان زنجان

ادعای تازه نماینده ترامپ در میانه مذاکرات: ایران باید برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را متوقف و نابود کند

بررسی وضعیت تولید و رفع موانع پیش‌روی صنایع مختلف شهرستان بناب

تجمع مردم تبریز در اعتراض به جنایات وحشیانه اسرائیل در غزه

2 کشته و زخمی در تصادف دو تریلی در جاده هشترود به مراغه

تاریخچه رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی کشور از 1370 تا 1379

اشتباه تاریخی در کشتی اروپا؛ دو مدال طلا در یک وزن

بارش باران جان تازه به اهر بخشید + فیلم

54 درصد روستاهای آذربایجان شرقی مقاوم سازی شده است

اوحدی: *خدمت رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویا تر شده است*

اولویت در تخصیص منابع با واحدهای تولیدی دارای طرح توسعه است

زبان هنر می تواند فرهنگ اصیل و ناب اسلام را به نسل امروزی انتقال دهد

حوزه فرهنگ و هنر باید از سیاست‌زدگی دور باشد

آمار فوتی تصادفات درون‌شهری تبریز معادل سقوط هواپیما است

راهیابی ارومیه به مرحله نهایی نهمین دوره انتخاب پایتخت کتاب ایران

تاکید استاندار آذربایجان غربی بربهره برداری از ظرفیت‌های معدنی استان

انتقاد تند قالیباف از حمل‌ونقل شهری و جاده ای: نه تنها نقاط حادثه‌خیز را رفع نکردیم بلکه افزایش هم یافت

پروژه‌های شیلاتی اثرات مثبت اقتصادی را در پی دارد

غربالگری آنلاین برای شناسایی کودکان اوتیسم

صهیونیسم تسلط بر قدس شریف به گور خواهد برد

پایش مصرف برق 2000 مشترک چاه‌های کشاورزی در اردبیل

سد گیوی 2000 هکتار اراضی جنوب اردبیل را آبیاری می‌کند

130 استاندارد ملی در سال گذشته بازنگری شد

برگزاری یادواره شهدای ناوچه سهند در کرمان+پوستر

تسریع در تکمیل پروژه راه‌آهن اردبیل-میانه

ملیکا زارعی تولد خواهرش مریلا زارعی را با پیامی زیبا و محبت آمیز تبریک گفت

استاندار اردبیل خواستار تسریع در اتمام پروژه راه‌آهن اردبیل - میانه شد

تاکید فرماندار بوکان برلزوم دوری از سیاست‌زدگی در مدیریت ورزشی

مشارکت همه جانبه، کلید حفاظت از زیستگاه میش مرغ

اعزام 60 نفر از همسران شهدا ی آذربایجان غربی به مشهد مقدس

ترانزیت و صادرات بیش از 26 میلیارد دلار کالا از مرز‌های آذربایجان غربی

اشتغالزایی بیش از 1500 نفر در آذربایجان غربی با تسهیلات بسیج سازندگی

تحقق محله الگو در اسلام آباد

خیران‌ از مدرسه‌سازی و آب‌رسانی به روستاهای اردبیل حمایت کنند

بارش شدید برف در سرعین + فیلم

سفیدپوش شدن شهرهای اردبیل در بیست‌وششمین روز بهار

برنامه عملیاتی«سرمایه‌‌گذاری برای تولید»در حال نهایی شدن است

آمار فوتی تصادفات درونشهری تبریز معادل سقوط هواپیما است