تهدید موادمخدر نوظهور؛ از دانشآموزان تا دانشجویان دکتری
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر آذربایجانشرقی گفت: مواد نوظهور بیشتر در بین دانشآموزان، نوجوانان، جوانان و دانشجویان حتی در سطح دکتری رایج است. - اخبار استانها -
سرهنگ حسین امیدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تبریز با اشاره به گستردگی و تنوع مواد مخدر مصرفی رایج در جامعه اظهار داشت: مواد مخدر تا یک دهه گذشته بیشتر شامل تریاک، حشیش و مشتقات آن بود.
وی با اشاره به اینکه به دلیل مافیایی بودن موضوع مواد مخدر، مبارزه با مسئلهٔ قاچاق و توزیع موادمخدر دشواریهایی دارد، گفت: مافیای موادمخدر، بعضا در کشورهای خارجی، حتی حکومتها را نیز عوض میکنند چراکه به جهت سودآوری موادمخدر در پی راههایی برای جلب منفعت هستند.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر آذربایجانشرقی تأکید کرد: قاچاقچیان و عوامل توزیع مواد مخدر باتوجه به واکنشهای پلیس مبارزه با موادمخدر و رسانههای جمعی به مسئلهٔ موادمخدر، سریعا شیوههای دیگر پیش میگیرند و از این رو، مبارزه با موادمخدر دشواریهای بسیاری داشته و یکی از مسئولیتهای سنگین پلیس است.
امیدی با اشاره به رواج موادمخدر نوظهور در سطح جامعه گفت: موادمخدر نوظهور مسئلهای است که مردم و متخصصان موضوع، شناخت کافی از آنها ندارند مگر اینکه پس از کشف این گونهها، شناخت ایجاد شود.
وی افزود: باتوجه به اینکه امکان کشف موادمخدر نوظهور دیگر نیز در جامعه وجود دارد، پلیس مبارزه با موادمخدر در پی مواد ناشناخته نیست تا پیش از رواج و کشف این مواد، اقدام به پیشگیری کند و راههای ساخت موادمخدر میتواند متشکل از چندین روش باشد که برای مردم ناشناخته است.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر آذربایجانشرقی اظهار کرد: مواد نوظهور بیشتر در بین دانشآموزان، نوجوانان، جوانان و دانشجویان حتی در سطح دکتری رایج است.
امیدی افزود: جوانان دیگر تمایلی به مصرف تریاک ندارند چراکه مصرف موادمخدر سنتی، بهسادگی نبوده و نیاز به ابزارهایی دارد که یک دانشآموز یا دانشجو عملا امکان دستیابی به چنین ابزارهایی ندارد.
وی تصریح کرد: موادمخدر نوظهور دیگر نیاز به ادوات خاص جهت مصرف ندارد؛ و بر همین اساس، مصرف موادمخدر نوظهور تسهیل شده تا قابل شناسایی نباشد.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: عوارض موادمخدر نوظهور دیگر همانند تریاک، جسمی نیست؛ گل، که بر پایه موادمخدر سنتی است، یکی از موادمخدر نوظهور است که بیشترین رواج را دارد و علت این است که در سالهای اخیر حتی در مراکز علمی میگفتند گل اعتیادآور نیست؛ درحالیکه باید گفت این ماده مخدر، اعتیادآور بوده و آثار تخریبی بالا دارد که وابستگی روحی و روانی از آثار اعتیاد به این نوع از موادمخدر نوظهور است که ترک اینگونه ماده اعتیادآور، دشوار است و حتی میتوان گفت درمان و ترک ندارد.
امیدی یادآور شد: در سطح جهان، ترک اعتیاد برای برخی مواد موضوعیت دارد و نمیتوان همه گونههای موادمخدر را ترک و درمان کرد.
انتهای پیام/
-
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۰:۵۸
-
۲۶ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/798864/