پیام آذری

آخرين مطالب

لزوم اجرای طرح جامع پسماند شهرستان اهر اقتصادی

لزوم اجرای طرح جامع پسماند شهرستان اهر
  بزرگنمايي:

پیام آذری - اهر- فرماندار شهرستان اهر اجرای طرح جامع پسماند شهرستان اهر را لازم و ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار مهر ، صادق احمدی عصر روز چهارشنبه در جلسه کارگروه پسماند شهرستان اهر گفت: آنگونه که باید و شاید دفن پسماند در شهرستان اهر قابل قبول نیست و شهروندان چه در شهر و چه در روستاها مسائل زیست محیطی را جدی نمی‌گیرند که از ادارات دخیل در این امر انتظار داریم نسبت به اجرا شدن طرح جامع پسماند اقدام کنند.
وی با اشاره به دفن 130 تن زباله در شهر اهر افزود: با احتساب زباله‌های روستاها این میزان دفن بیشتر می‌شود که لازم است نسبت به تفکیک زباله از مبدأ اقدام شود و از مردم نیز انتظار داریم در این زمینه همکاری کنند.
فرماندار شهرستان اهر از شهرداری، ادارات امور آب، بهداست و درمان، محیط زیست، بخشداران و دهیاران خواست مشکلات زیست محیطی و منظر شهری را احصا کنند تا نسبت به رفع این مشکلات اقدام شود.
فرماندار شهرستان اهر با تأکید بر ساماندهی تصفیه خانه فاضلاب گفت: برای کاهش بوی بد ناشی از تصفیه خانه فاضلاب اهر در سال گذشته کارهایی انجام شده است اما با توجه به اهمیت مسائل زیست محیطی، از مسئولان آب و فاضلاب انتظار داریم از هم اکنون نسبت به ساماندهی و رفع مشکلات اقدام کنند تا در روزهای گرم تابستان شاهد بوی بد ناشی از تصفیه خانه فاضلاب نباشیم.
فرماندار شهرستان اهر با تأکید بر ساماندهی جاده اهر - کلیبر گفت: در این جاده به علت مسیر گردشگری مسافرانی از شهرستان‌های دیگر تردد می‌کنند، اما از لحاظ منظر شهری به علت وجود مشاغل مزاحم و ضایعات فروشان زیبنده نیست که از شهرداری و ادارات خدمات رسان انتظار داریم نسبت به ساماندهی این مسیر اقدام کنند و صاحبان این مشاغل نیز مشارکت نمایند.
احمدی همچنین بر تشکیل کمیته بازنمایی محل جدید دفن زباله، ساماندهی تخلیه نخاله‌های ساختمانی در مکان‌های مناسب، راه اندازی مجدد کارخانه کمپوست و جمع آوری کاغذ باطله از مدارس تأکید کرد.
در این جلسه شهردار اهر نیز گفت: کارخانه کمپوست سال هاست که تعطیل می‌باشد و برای راه اندازی مجدد آن و به روز کردن دستگاه‌ها 65 میلیارد ریال مورد نیاز است.
خانی گفت: کارخانه کمپوست با مشارکت 30 درصدی شهرداری و 70 درصدی سرمایه گذار بخش خصوصی احداث شده است و فقط 6 ماه در یک مقطعی فعالیت داشت و بعد تعطیل شد.
شهردار اهر با بیان اینکه در محل فعلی دفن زباله حصارکشی شده و تا حدودی مسائل زیست محیطی رعایت شده است افزود: برای جانمایی محل دفن زباله مکان یابی شده است که اگر اداره محیط زیست مسائل زیست محیطی را تأیید نماید آماده احداث محل جدید دفن زباله هستیم.
خانی گفت: رعایت مسائل زیست محیطی و حمل زباله فقط بر عهده یک نهاد نیست بلکه همه مردم وظیفه دارند در این زمینه همکاری کنند و ما هم در شهرداری دغدغه یک شهر سالم را داریم.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/799948/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تردد در «قره‌داغ» بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست

اهر زیر برف سنگین آخرین ماه فصل زمستان

اردبیل فریزر می‌شود؟/ کاهش دمای هوا تا منفی 22 درجه!

مصرف ویتامین‌های تاریخ‌گذشته بی‌خطر است؟

نوین: دخالت نمایندگان در انتصابات، خیانت به آرا مردم است

مسدود شدن راه دو روستا در شهرستان پلدشت بر اثر بارش برف

تردد در جاده‌های سردشت بدون زنجیر چرخ ممکن نیست

3 نفر در منطقه مالیموس کانی‌زرد سردشت مفقود شدند

سفر در زمان؛ «مسعود کیمیایی» با ژست عجیب خودکشی در دهه 70

واژگونی اتوبوس در جاده اردبیل با 19 مصدوم

بارش برف و کولاک در تمام محورهای مواصلاتی آذربایجان شرقی

آماده‌باش دستگاه‌های امدادی استان اردبیل در پی بارش برف

بارش برف در آذربایجان غربی و کولاک شدید در محور پیرانشهر-تمرچین

واژگونی اتوبوس در جاده پارس‌آباد- مشگین‌شهر با 19 مصدوم

سفر در زمان؛ «مراسم پاگشای آزاده نامداری و فرزاد حسنی»؛ سال 92

آتش‌سوزی مجتمع تجاری صدف اردبیل مهار شد

اردبیل سفیدپوش شد

عکاس مهر در اردبیل رتبه برتر عکاسی را در جشنواره مطبوعات کسب کرد

خبرنگار مهر در اردبیل رتبه برتر عکاسی را در جشنواره مطبوعات کسب کرد

بیمه اجباری گندم و دانه‌های روغنی در آذربایجان شرقی اجرا می‌شود

«قاتل خاموش» در تکاب هفت نفر را راهی بیمارستان کرد

مناسبت روز/ جمعه، 3 اسفندماه

اینفوگرافی/ آمارهایی درباره زبان مادری به بهانه روز جهانی زبان مادر

منافع کشور نباید به مذاکرات با آمریکا گره بخورد

مهار آتش‌سوزی در بازار صدف اردبیل

مسمومیت 7 نفر در تکاب با گاز منواکسید کربن

حضور فعال جزیره کیش در سومین نمایشگاه بین المللی اوراسیا

آخرین روستای مرزی اشنویه از نعمت گاز برخوردار شد

ذخیره‌سازی 124 هزار تن کالای اساسی در اردبیل

دیدار مدیرکل بنیاد مازندران و رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با والدین معزز شهید مدافع امنیت مصطفی نوروزی

اولین دوره مسابقات هفت سنگ در اردبیل برگزار شد

مدیرکل اطلاعات آذربایجان شرقی به تماس‌های مردم مستقیم پاسخ می‌دهد

اخبار تکمیلی از واژگونی اتوبوس زائران کربلا در کرمانشاه

مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیکی برای هفت دهک نخست جامعه اجرا می شود

آغاز احداث تقاطع غیر همسطح کمربند جنوبی کقالق شهرستان اهر

عدم صدور مجوز برای مشاغل پر تردد در هسته مرکزی شهر اهر

6 تن خاک طلا در بناب کشف شد

بزرگداشت شهید نصرالله 5 اسفند در سراسر آذربایجان‌شرقی برگزار می‌شود

شهر جدید سهند مشکل بیمارستان و فاضلاب دارد

آغاز مرحله نخست توزیع کالاهای اساسی در آذربایجان شرقی

کاهش جرایم در مرند و یامچی

بزرگداشت شهید نصرالله 5 اسفند در سراسر آذربایجان شرقی

کشف و ضبط 535 کیسه آرد نانوایی قاچاق در اهر

ارتقا شاخص بهبود فضای کسب‌وکار در استان اردبیل

کوهنوردی در آذربایجان غربی تا یک هفته ممنوع است

آمادگی کامل مدیریت بحران ارومیه در پی بارش برف

زمان مراسم تشییع منوچهر والی‌زاده اعلام شد

کشف 6 تن خاک طلا در بناب

غبارروبی گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) به مناسبت سالروز تأسیس بیمه دی

اختتامیه هجدهمین دوره مسابقات فوتسال دسته یک جانبازان سالم‌تن کشور برگزار شد