پیام آذری

آخرين مطالب

منافع کشور نباید به مذاکرات با آمریکا گره بخورد سیاسی

منافع کشور نباید به مذاکرات با آمریکا گره بخورد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ارومیه- بسیاری از صاحبنظران و اساتید دانشگاه معتقد هستند در بحث مذاکرات با آمریکا تجربه های گذشته نشان داده به این کشور اعتماد نیست و باید بیانات مقام معظم رهبری فصل الخطاب برای همه باشد.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها- سکینه اسمی: نگاهی به مواضع و اقدامات آمریکا در طول 47 سال پیروزی انقلاب اسلامی ثابت کرده است این کشور و سیاست مداران آن هیچ موقع قابل اعتماد و اطمینان نبوده و نیستند.
همین رویکردهای متغیر سبب شده تا جمهوری اسلامی ایران در ادوار مختلف نسبت به آمریکا بدبین و بی اعتماد باشد. در طول چند سال گذشته نیز همواره مواضع آمریکا در نظام بین الملل و در سطح منطقه علیه جمهوری اسلامی ایران بوده است.
در ماه‌های اخیر با وجود این تجربیات بعد از روی کار آمدن ترامپ بر مسند ریاست جمهوری بحث مذاکره با این کشور از سوی عده‌ای در کشور مطرح شد اما در ابتدای راه رفتار آمریکا بار دیگر بی اعتمادی به مذاکره با این کشور را اثبات کرد.
خروج یک باره ترامپ از برجام در کنار اقدامات این کشور دهه‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اعم از جنگ، تجهیز صدام، تجهیز رژیم صهیونیستی و آموزش گروهک‌های منافق، علیه جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد مواضع این کشور همواره علیه کشور بوده و امروز نیز چیزی تغییر نکرده، همانطور که مقام معظم رهبری در سخنرانی‌های اخیر بر این موضوع بار دیگر تاکید کردند که آمریکا قابل اعتماد نیست.
در حال حاضر صاحب نظران و اساتید علمی نیز معتقد هستند در این برهه زمانی مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست.

پیام آذری


منافع کشور را نباید به مذاکرات با آمریکا گره زد
عضو هیئت علمی دانشگاه ارومیه در خصوص مذاکره با کشور آمریکا گفت: مقام معظم رهبری صریح مواضع کشور را در این زمینه بیان کردند و با توجه به درایت و هوشمندی ایشان جای حرفی باقی نمی‌ماند و باید این بیانات فصل الخطاب همه در کشور باشد.
حسن حیدری در گفت و گو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: تعبیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه در شرایط فعلی مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست، کاملاً درست است، چرا که تجربه به خوبی نشان داده همواره نوع برخورد آمریکایی‌ها نه از باب مذاکره بلکه گرفتن امتیاز و تحمیل هزینه به کشور از راه‌های مختلف تاکنون بوده است.
وی با طرح این سوال که «آیا کسی می‌تواند تضمین کند در صورت مذاکره با آمریکا ترامپ به این مذاکرات پایبند خواهد بود؟» گفت: اگر کشوری به‌دنبال مذاکره و حل مسائل باشد، باید به اصول و قواعد گفت و گو نیز پایبند باشد در حالی که آمریکا همیشه از موضع تهدید و تحریم علیه کشور صحبت کرده و به هیچ وجه دنبال مذاکره برای حل مسائل نیست.
حیدری با بیان اینکه بحث مذاکره در این برهه زمانی از سوی ترامپ و کشور آمریکا در حالی مطرح می‌شود که احساس کردند کشور ایران به این مذاکره نیاز دارد، به این دلیل به دنبال بهانه تراشی و تحمیل هزینه علیه کشور هستند به طوری که می‌بینیم بحث جزایر سه گانه را نیز مطرح می‌کنند.

پیام آذری

آمریکا برای کشورهای متحدش هم نیز قابل اعتماد نیست
عضو هیئت علمی دانشگاه ارومیه با بیان اینکه این بی اعتمادی به ترامپ و کشور آمریکا تنها از ناحیه کشورمان نیست بلکه نگاهی به رفتار این کشور با متحدانش از جمله کانادا و مکزیک که همواره پیرو سیاست‌های آمریکا چه در بعد اقتصادی و نظامی بودند نیز نشان می‌دهد بدعهدی آمریکا برای همه دنیا اثبات شده است دیگر برای کشور ما که 40 سال علیه‌اش سیاست تخاصمی داشته می‌تواند گزینه قابل اعتمادی باشد؟
حیدری با بیان اینکه بله قبول داریم هم اکنون مشکلات زیادی در کشور داریم و در بعد اقتصادی نیز مسائل و مشکلات هست، گفت: اما راه حل این مشکلات مذاکره با کشورهای اروپایی و یا آمریکایی نیست بلکه باید راه‌های حل این مشکلات را با تکیه بر توان داخل و ظرفیت‌های فراوان کشور پیدا کنیم و به دنبال افزایش توان کشور در تمام بخش‌ها باشیم.
وی تقویت توان داخلی و دیپلماسی با کشورهای دیگر را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: تجربه برجام برای ما یک درس مهم بود، این توافق با اوباما انجام گرفت اما نتیجه آنچه شد؟ جز بدعهدی دوباره کشور آمریکا، در واقع سیاست کشور آمریکا در این چهار دهه همیشه علیه کشور ایران بوده است در این راستا به هیچ عنوان آمریکا قابل اعتماد نبوده و نیست.
در هفته‌های اخیر نیز نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در خطبه‌های نماز جمعه بر این تاکید دارد دارد که بر گواه تاریخ دولت آمریکا هیچ وقت بر سر عهد و پیمان خود نبوده و قابل اعتماد برای ملت ایران نیست.
حجت الاسلام سیدمهدی قریشی در این خطبه‌ها بر لزوم همبستگی ملت ایران در مقابل ظلم دشمنان تاکید کرده و معتقد است، مردم ایران به خوبی می‌دانند که آمریکا از ایران کینه دارد که از این رو هیچ وقت بر سر عهد و پیمان خود نبوده و پیمان‌نامه‌هایی چون برجام، اوضاع فلسطین، سوریه، مصر و لیبی نتیجه اعتماد و مذاکره با دولت و نظام آمریکایی است.
تجربه چهار دهه انقلاب و ددمنشی‌های پی درپی آمریکا با ملت ایران باید همگان را به این نتیجه رسانده باشد که این کشور اصلاً قابل اعتماد نیست.
نه تنها عملکرد مقامات این کشور بلکه گفتار و سخنان دیپلماتیک آنها نیز اعتباری ندارد چون به چیزی بیش از منافع خود فکر نمی‌کنند و به چیزی بیش از آن ارزش قائل نمی‌شوند.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/800063/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تمام محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی باز است؛بازگشایی راه 212 روستا

گرگ‌ها برای دومین بار به روستایی در خوی حمله کردند؛4 نفر زخمی شدند

چرا به شروین حاجی پور اجازه ورود به اکران «پسر دلفینی» را ندادند؟

مسدود شدن راه ارتباطی 70 روستا در ورزقان

مدارس برخی شهرهای آذربایجان غربی غیرحضوری شد

تمامی مدارس آذربایجان شرقی فردا تعطیل شد

کمک‌رسانی به ماشین عروس و داماد گرفتار در جاده برفی در تبریز/ ویدئو

مدارس و دانشگاه‌های اردبیل تعطیل شد؛ تاخیر در آغاز به کار ادارات

اولین جلسه میز تخصصی دیپلماسی فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد

آرماندیس؛ روایت حرمت عشق و خانواده

محورهای مواصلاتی شمال تا جنوب آذربایجان غربی درگیر برف و کولاک است

10 نفر در سردشت و جاده سلماس در اثر تصادف مصدوم شدند

رقص و پایکوبی بازیگران جوکر با خوانندگی شهرام قائدی/ ویدئو

مدارس کدام شهرهای آذربایجان غربی به دلیل بارش برف شنبه غیرحضوری است؟

بارش برف مدارس و دانشگاه‌های اردبیل را تعطیل کرد

مدارس اهر تعطیل شد

کمک‌رسانی به ماشین عروس گرفتار در جاده برفی تبریز

فرود هواپیمای مسافربری در هوای برفی فرودگاه اردبیل

توزیع سیب‌زمینی تنظیم بازار در اردبیل آغاز شد

گوزن‌های زرد ایرانی در میان برف اردبیل

مدارس مشگین‌شهر تعطیل شد

بازدید مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان از بنیاد شهرستان رامیان

تعطیلی برخی از مدارس آذربایجان شرقی

مدارس آذربایجان شرقی غیر حضوری شد

محدودیت ترافیکی در جاده اردبیل - آستارا اعمال شد

آماده باش تیم‌های عملیاتی برق در اردبیل

کد برنامه شاد را در اختیار هیچ کس قرار ندهید

معاون راهداری اردبیل: هیچ یک از محورهای مواصلاتی اردبیل مسدود نیست

درگذشت یک هنرمند قدیمی

مصدومان حادثه تصادف جاده پارس‌آباد تحت درمان هستند

تداوم یخبندان تا اواسط هفته آینده در اردبیل

تشریح جزییات خدمات ارائه شده به زائران حادثه دیده در کرمانشاه

مسمومیت 6 نفر در اثر گاز منوکسیدکربن مهاباد

تبریز آماده استقبال از نوروز و ماه مبارک رمضان می‌شود

کولاک شدید در مسیر پیرانشهر- تمرین؛دید افقی کاهش یافت

ترامپ به احتمال زیاد در آینده‌ای نزدیک از ناتو خارج می‌شود

3 مفقودی در کوهستان مالیموس میرآباد نجات پیدا کردند

حمله گرگ به یک منزل مسکونی در خوی؛ حال 2 نفر وخیم است

نجات مادر باردار گیرافتاده در برف سنگین اشنویه

سانحه آتش سوزی پاساژ صدف در دست بررسی است

لزوم توجه بیشتر خانواده‌ها به معنویت و تربیت دینی فرزندان

دولت و خیرین به اقشار ضعیف جامعه توجه ویژه داشته باشند

لزوم شرکت در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله؛مقاومت ادامه دارد

دستگاه‌های اجرایی در اردبیل شبانه روزی باتمام ظرفیت در خدمت مردم باشند

ورود گرگ به یک منزل مسکونی در خوی 3 نفر را مصدوم کرد

تردد در «قره‌داغ» بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست

اهر زیر برف سنگین آخرین ماه فصل زمستان

اردبیل فریزر می‌شود؟/ کاهش دمای هوا تا منفی 22 درجه!

مصرف ویتامین‌های تاریخ‌گذشته بی‌خطر است؟

نوین: دخالت نمایندگان در انتصابات، خیانت به آرا مردم است