درگیری خیابانی در عسلویه به قتل جوان 38 ساله ختم شد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - آفتابنیوز :
سرهنگ کارآگاه حسین خواجه، صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به درگیری در ساحل نخل تقی شهرستان عسلویه اظهار کرد: درگیری بین تعدادی از جوانان اهالی شهر نخل تقی با سه نفر شهرستانی در پارک ساحلی نخل تقی رخ داد و این درگیری ابتدا بهصورت لفظی و سپس فیزیکی بوده که منجر به چاقوخوردگی هر سه نفر شهرستانی شد.
وی با بیان اینکه بلافاصله مصدومین به بیمارستان عسلویه منتقل شد، گفت: تلاش تیم پزشکی مرکز درمانی عسلویه برای یک نفر از مصدومین که جوان 38 ساله اهل خرمآباد شاغل در شرکتهای مستقر در منطقه پارس جنوبی بود، بینتیجه ماند و متأسفانه منجر به فوت وی شد.
رئیس پلیس عسلویه با بیان اینکه حال دو نفر دیگر افراد چاقو خورده مساعد است، اضافه کرد: به محض دریافت خبر از مرکز فوریتهای پلیسی 110 تیم ویژهای برای بررسی موضوع و شناسایی و دستگیری عاملین این حادثه و اتفاق تلخ و ناگوار تشکیل شد.
خواجه ادامه داد: مجوزهای لازم از طرف دادستان شهرستان عسلویه صادر و اقدامات پلیسی لازم معمول آغاز و تاکنون 11 نفر از عاملین این حادثه دستگیر شده است و تلاش برای شناسایی و دستگیری قاتل ادامه دارد.
منبع: مشرق
-
شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۴:۳۳
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/798785/