پیام آذری

آخرين مطالب

معاون حقوقی رئیس‌ جمهور: اصلاحیه قانون حجاب در حال تدوین است/ بخش‌هایی از آن غیرقابل اجراست سیاسی

معاون حقوقی رئیس‌ جمهور: اصلاحیه قانون حجاب در حال تدوین است/ بخش‌هایی از آن غیرقابل اجراست
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مجید انصاری گفت: بخش‌هایی از قانون حجاب غیرقابل اجراست و بنا بر مصلحت، مرجع قانونی بالادستی تصمیم گرفته موقتا از ابلاغ آن جلوگیری شود تا اصلاحیه‌اش از سوی معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری تهیه و به مجلس ارسال شود.
به گزارش ایسنا، انصاری در مراسم سی‌امین سالگرد رحلت حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سیداحمد خمینی، گفت: اگر ما به‌موقع وظیفه خود در معرفی چهره‌های درخشان انقلاب را انجام می‌دادیم، امروز شاهد نارسایی‌های عرصه تربیت و زندگی جوانان و زنان نبودیم.
معاون حقوقی رئیس‌جمهوری افزود: در دوران تبعید امام راحل، سیداحمد آقا نقش برجسته‌ای به‌عنوان حلقه وصل بین مردم و امام ایفا می‌کرد. او هدایت‌گر انقلابیون بود و پس از شهادت برادرش حاج آقا مصطفی، نقش‌هایش گسترده‌تر و خطیرتر شد.‌ در هجرت تاریخ‌ساز امام از نجف به پاریس، حاج سیداحمد تنها مشاور ایشان بود و مدیریت او در آن دوران، معجزه‌ای بزرگ بود. جوانان ما باید بدانند ایران با خون دل چنین کسانی حفظ شده است.
وی یادآور شد: صمیمیت با مردم و تواضع در برابر ملت از دیگر ویژگی‌های حاج احمد آقا بود. او در انتقال دردهای مردم به امام به خوبی امانتداری می‌کرد و تا آخرین روز حیات امام، باب دفتر امام به روی تمام مردم باز بود. همین عوامل باعث شد که ما توانستیم از بحران جنگ عبور کنیم و ملت ایران روی پای خود ایستاده است. پس از رحلت امام نیز حاج احمد آقا اعلام کرد من سرباز رهبری هستم و به همه توصیه می‌کرد در سایه ولایت فقیه، راه امام را ادامه دهند.
انصاری با بیان اینکه جمهوری اسلامی بزرگترین یادگار امام است، اظهار کرد: حفظ این یادگار بر همه ما واجب است و این کار به یک هوشمندی و نوآوری نیاز دارد. امروز اداره کشور به مراتب از دوران دفاع مقدس سخت‌تر است‌؛ جمعیت کشور بیش از دو برابر آن زمان شده و مشکلات اقتصادی ما افزایش یافته است. ما امروز در یک جنگ تمام‌عیار ترکیبی اقتصادی قرار داریم‌. دشمنان تصور کرده‌اند که نقطه ضعف ما، اقتصاد است و می‌خواهند این فضا را تنگ‌تر کنند، پیوند بین مردم و نظام را از بین ببرند و برای اسرائیل امنیت ایجاد کنند، ولو اینکه این کار به قیمت ناامن‌سازی کل خاورمیانه تمام شود.
وی تاکید کرد: من به عنوان عضو کوچک دولت شهادت می‌دهم دولت شبانه‌روزی در حال تلاش برای حل مشکلات مردم است. اما دشواری روزگار امروز این است که نمی‌توان بسیاری از مسائل را با مردم در میان گذاشت. ما زمستان سختی را پشت سر گذاشتیم و خدا می‌داند برای اینکه مردم در تأمین گرمای خود به مشکل بر نخورند، چه جهاد بزرگی انجام شد.
معاون حقوقی رئیس‌جمهوری تصریح کرد: در این دو، سه ماه کارکنان وزارت نفت مانند جهادگران بی‌سنگر بودند و باعث شدند از آن شرایط دشوار عبور کنیم. البته برای رفع ناترازی‌ انرژی در سال‌های آینده برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شده و دیپلماسی بسیار فشرده‌ای با همسایگان در حال انجام و با وجود تمام تحریم‌ها و فشارها، دیپلماسی ما به خوبی در حال پیشرفت است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت افزود: دکتر پزشکیان بر اساس اخلاقی متاثر از نهج‌البلاغه‌، بارها به ما تذکر داده که وارد حاشیه‌ها و نقد گذشته‌ها نشویم و برای مردم امیدآفرینی کنیم. یک ماه پیش که کار بزرگی در پرتاب ماهواره انجام و گزارش آن در هیئت دولت اعلام شد، رئیس‌جمهور خطاب به وزیر مربوطه گفت چرا در گزارش‌تان قید نکردید که ماهواره در دولت قبل ساخته شد و ما مقدمات پرتاب آن را انجام دادیم؟ و تاکید کرد اگر قدردان گذشتگان نباشید، آیندگان نیز قدردان شما نخواهند بود.
معاون حقوقی رئیس‌جمهور تصریح کرد: سربسته می‌گویم که عزیزان! بیش از 8 ماه از انتخابات گذشته، ستادهای خود را تعطیل کنید. چرا در شرایطی که دولت با پشتیبانی رهبری در پی حل مشکلات است، عده‌ای حاشیه‌سازی می‌کنند؟ کدام یک از مسئولان این کشور هستند که به حجاب اعتقاد نداشته باشند؟
انصاری افزود: قانونی نوشته شد، اما بخش‌هایی از آن غیرقابل اجراست و بنا بر مصلحت کشور، مرجع قانونی بالادستی تصمیم گرفته است موقتا از ابلاغ آن جلوگیری شود تا اصلاحیه این قانون توسط معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری تهیه و به مجلس ارسال شود. ما هم مشغول این کار هستیم. چرا هرروز آرامش و اعصاب جامعه را بهم می‌ریزید و اقدامات نفرت‌انگیز انجام می‌دهید؟ اکنون زمان این کارها نیست‌.
معاون حقوقی رئیس‌جمهوری با اشاره به نامه ترامپ به رهبری انقلاب، اظهار کرد: رهبری بارها اعلام کرده‌اند که ما با هیچ کجای دنیا سر جنگ نداریم، اما با تهدید جنگ‌افروزان هم به زانو درنمی‌آییم. لذا اگر آمریکا از جایگاه احترام به این ملت و به رسمیت شناختن حقوق مساوی در عرصه بین‌الملل آمادگی تعامل با ایران را داشته باشد، ما نیز اهل تعامل هستیم.‌ اما ملت ما ملتی نیست که با زور و تهدید در برابر قدرت‌ها سر خم کند. 46 سال ملت ما این را ثابت کرده‌اند. آزموده را آزمودن خطاست.
وی تاکید کرد: با ملت ایران از در احترام وارد شوید و یک گام جلو بگذارید، ما نیز یک گام جلو خواهیم گذاشت. اینکه همزمان با نامه نوشتن، تحریم‌ها را تشدید می‌کنید، صادقانه نیست. اگر راست می‌گویید، تحریم داروها علیه ایران را بردارید. تحریم‌ها جرم و جنایت است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/802768/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انفجار کامیون حامل سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های ارومیه

آیت‌الله جوادی آملی؛ مفسری بزرگ، حامی ولایت و خدمتگزار علم

حجم برف در مسیر خلخال به ماسوله

اعمال تحریم علیه ایران رونمایی دوباره از چهره خبیث آمریکا است

رئیس اتاق بازرگانی ارومیه در تشریح برنامه سال آتی اتاق : توسعه تعاملات بین‌المللی و حمایت از بخش خصوصی آذربایجان غربی

ضرورت حفظ حرمت شب‌های قدر و ماه مبارک رمضان

آتش‌سوزی در جایگاه سوخت ارومیه

آذربایجان غربی؛ دروازه طلایی ایران به اوراسیا و محور توسعه اقتصادی غرب کشور

مسئولان بیش از پیش برای کنترل تورم تلاش کنند

ما دائما در حال مبارزه با استکبار جهانی هستیم

جزییات امضای چهار تفاهم‌نامه‌ حوزه علم و صنعت در دانشگاه تبریز

عزم مدیریت ارشد استان برای هم افزایی صنعت و دانشگاه جدی است

تبریز در مسیر پایتخت اقتصادی ایران

خیرین شهرستان بناب در تمام کارهای خیر و اقدامات نیکوکارانه پیشقدم هستند

کارتال در مسیر معکوس گاریدو!

برای تکمیل مجموعه یادگار امام (ره) با دولت تعامل داریم

امام جمعه تبریز: دولت باید توجه خاصی به فقرا و مستمندان داشته باشد

مذاکره با آمریکا برای حل مسائل نیست، بلکه برای تحکم است

افطاری«امت مقاومت»؛ نماد وحدت و همدلی ماه رمضان در آذربایجان غربی

تکمیل چهار بانده محور پارس‌آباد نیازمند توجه جدی مسئولان است

سفر در زمان؛ «پرویز صیاد و شهناز تهرانی» در سال 51؛ نوجوانیِ گوگوش

تجلیل روسای کارگروه‌های تخصصی شاهد و ایثارگر از مدیرکل نخبگان و دانش پژوهان بنیاد

پزشکیان: روی گنج نشسته‌ایم/ این شرایط برازنده ما نیست

جوشش دوباره چشمه فصلی سراب کیو خرم‌آباد + فیلم

کارتال فردا ایران را ترک می کند!

اسماعیل کارتال در آستانه ترک ایران

محفل جزء خوانی قرآن در مصلای امام خمینی (ره) تبریز

نباید با سوءمدیریت اعتماد مردم را به مسئولان کاهش دهیم

840 هزار عدد انواع ماده محترقه در آذربایحان غربی کشف شد

سوء مدیریت و بی توجهی داخلی عامل اصلی مشکلات اقتصادی کشور است

ملت ایران با اراده و ایستادگی به چهره‌ای ستودنی در جهان تبدیل شده است

حرمت ماه رمضان در ایام نوروزی مورد توجه باشد

کشف 623 لیتر مواد مخدر شیشه مایع در سردشت

مقابله با سودجویان زمین در محمودآباد

مساجد باید احیا و تجهیز شوند/ لزوم حفظ حرمت ایام شهادت حضرت علی(ع)

کلید فینالیست شدن ارومیه اینجاست

تجمع پرستاران پیش‌بیمارستانی تبریز؛ درخواست اجرای صحیح تعرفه‌گذاری

بدران: مردم فلسطین هرگز وطن خود را ترک نمی‌کنند

نخستین جلسه میز تجاری چین و هند در اتاق بازرگانی تبریز تشکیل شد

توزیع 3 هزار بسته معیشتی در تبریز؛ حمایت از نیازمندان در ماه رمضان

توجه جامعه به فرهنگ ایثار و شهادت تسکینِ درد فراغ خانواده‌های شهدا

مسافران نوروزی شیراز را با خاطره‌ای خوش ترک خواهند کرد

توافق با ترکیه، خیانت پاشینیان به نسل کشی ارامنه

کتاب نمایشنامه سراب در شیراز رونمایی شد

جلوگیری حوادث «چهارشنبه‌ سوری» نیازمند فرهنگ سازی است

با ارمنستان بر سر مفاد توافقنامه صلح توافق کردیم

تاق آبی برای ورود هواپیما در تبریز

تثبیت 6 هزار شغل در استان اردبیل توسط کمیته حمایت قضایی

دو سایت ارتباطی جدید در گرمی و انگوت راه‌اندازی شد

پست شلوغ تیم ملی یک مدعی جدید پیدا کرد