پیام آذری

آخرين مطالب

برف و سرما نصف ایران را تعطیل کرد! گفتگو

برف و سرما نصف ایران را تعطیل کرد!
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش برترین ها، سازمان هواشناسی ایران طی روزهای گذشته ورود سامانه های بارشی را از مناطق غربی کشور پیش بینی و هشدار نارنجی هواشناسی با محوریت حاکم شدن سرمای بی‌سابقه در 19 استان کشور صادر کرده بود. بر اساس این گزارش کاهش نقطه ای دما در برخی مناطق تا 15 درجه اعلام شده بود.
پیش بینی ها از شب گذشته اما جای خودش را به بارش برف و باران همراه با کاهش شدید دمای هوا در اغلب استانهای شمالی و غربی داده و این سامانه پربرکت زمستانه امروز و تا این لحظه بسیاری از مناطق کشور را در برگرفته است.
بارش برف در برخی مناطق مثل استان گیلان یا لرستان تا یک متر هم گزارش شده و انسداد جاده های روستایی و قطع ارتباط میان آنها را به دنبال داشته است. در برخی مناطق هم آبگرفتگی تردد مردم و وسایل نقلیه را با مشکل مواجه کرده است.
بارش برف و باران در این استانها از یک سو و کاهش شدید دمای هوا و بروز یخبندان از دیگر سو باعث شد که در بسیاری از شهرها و مناطق کشور فردا؛ شنبه 20 بهمن تعطیل اعلام شود.
مدارس استان اردبیل تعطیل شد
استان اردبیل یکی از استان هایی است که شدت بارش برف و باران در آن علاوه بر خوشحالی کشاورزان و مردم، تعطیلی فردا را نیز به دنبال داشت.
کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان اردبیل امروز اعلامیه صادر و بیان کرد که با توجه به برودت هوا و نیز به‌منظور مدیریت مصرف حامل‌های انرژی و جلوگیری از افت فشار گاز در شبکه سراسری، ضمن تأکید بر صرفه‌جویی در مصرف گاز در بخش‌های مختلف اداری و خانگی، روز شنبه 20 بهمن، مدارس استان اردبیل در همه مقاطع تحصیلی تعطیل اعلام می‌‌شود.
آذربایجان شرقی تعطیل شد
در آذربایجان شرقی اما هم گسترده بارش ها شدیدتر بود و هم گسترده تعطیلات. بر همین اساس و طبق تصمیمکارگروه مدیریت انرژی آذربایجان شرقی فردا شنبه؛ 20 بهمن تمام مراکز آموزش عالی و مدارس مقاطع مختلف تحصیلی و تمام ادارات و بانک های این استان تعطیل است. البته در این اطلاعیه قید شده که شعب منتخب بانک‌ها فعال خواهند بود.
آذربایجان غربی هم تعطیل است
آذربایجان غربی هم سپیدپوش شده و هوای سرد سایه اش را روی سر این استان در شمالی غربی کشورمان انداخته است. لذامراکز آموزشی، دانشگاه‌ها، مدارس آذربایجان‌غربی و ادارات شهرستان ارومیه فردا شنبه تعطیل است.
این خبر را مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌غربی اعلام کرده و با اشاره به پیش بینی بارش برف و تداوم سردی هوا در استان، گفته بر اساس مصوبه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، فردا شنبه 20 بهمن ماه، تمام ادارات دولتی شهرستان ارومیه و آموزشگاه‌ها، مدارس و دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی تعطیل است و فعالیت ها به صورت دورکاری و در بستر فضای مجازی خواهد بود.
روابط عمومی استانداری آذربایجان‌غربی البته تاکید کرده که دستگاه‌های خدمات‌رسان، امدادی و درمانی تعطیل نبوده و بانک ها در شهرستان ارومیه نیز به صورت شعب منتخب فعال خواهند بود. بقیه ادارات به صورت دورکاری فعالیت می کنند، ضمنا ادارات سایر شهرستانها ی استان دایر خواهند بود.
گیلان زیر برف پنهان شد/ رشت زیر آب رفت
تصاویر رسیده از گیلان زیبا می گوید که در برخی مناطق انگار برف همه جا را فراگرفته و این استان سرسبز شمالی زیر چادر سپیدی پنهان شده است، اما واقعیت این است که در برخی مناطق و بیشتر در ارتفاعات، بلندای برف تا 130 سانتی متر هم رسیده است. ارتفاع 130 سانتی متری برف مربوط به محور اسالم به خلخال است و در این مسیر ثبت شده است، اما حجم برف در مناطق دیگر هم قابل توجه است. به طور مثال و طبق گزارش ارسالی حجم بارش برف در محورهای سیاهکل – دیلمان حدود 85 سانتی‌متر،‌ فومن – ماسوله حدود 65 سانتی‌متر، ماسال – گیلوان حدود 80 سانت‌یمتر، آستارا – آقچای حدود 35 سانتی‌متر، بلوردکان – خصیب دشت حدود 120 سانتی‌متر، شوک – ملکوت حدود 60 سانتی‌متر، ارتفاعات رودسر، لات محله 40 سانتیمتر، شوییل50 سانتی‌متر و زیاز40 سانتی‌متر ثبت شده است.
در گیلان بارش باران هم قابل توجه است و آنطور که استانداری گیلان اعلام کرده رشت در 24 ساعت گذشته با 107 میلی متر بارش رکورددار بارش باران در کشور بوده است.
بارش شدید باران در رشت طی ساعات گذشته باعث بالا آمدن آب رودخانه‌ها و آبگرفتگی برخی مناطق مسکونی شده و حتی صدور حکم تخلیه ساکنان برخی مناطق این شهر و اسکان موقت آنها را به دنبال داشته است.
این شرایط تقریبا بحرانی باعث شده که استاندار گیلان خود با حضور در سطح شهر رشت، بر روند انجام عملیات امدادرسانی تیم‌های مختلف هلال‌احمر، شهرداری،‌ مدیریت بحران و سایر نیروها برای تخلیه آب از معابر و انتقال ساکنان از خانه‌ها نظارت کند.
در حال حاضر برخی مناطق، از جمله خیابان دیانتی، خیابان مدرس، خیابان 122 گلسار و مسکن مهر رشت با آبگرفتگی مواجه هستند.
گفته شده در حدود 100 خانه در این مناطق دچار آبگرفتگی شده‌ و از اهالی مناطق پیربازار، سیاه اسطلخ و دیانتی شهر رشت درخواست شده به مکان‌های امن همچون مدارس و مساجد بروند.
تعطیلی ادارات و مدارس استان مرکزی
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی گفت: با عنایت به کاهش محسوس دما، برودت هوا ضمن تأکید مجدد بر ضرورت خاموش بودن کلیه تأسیسات حرارتی، مدیریت مصرف انرژی و صرفه‌جویی و با توجه به مصوبات کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان تمام ادارات، مؤسسات عمومی، بانک‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان (به استثنای دستگاه‌های خدمات‌رسان و مراکزی که دارای نوبت کاری و کشیک هستند با تشخیص مدیر واحد ذی‌ربط) در روز شنبه بیستم بهمن ماه استفاده از ظرفیت بخشنامه دورکاری تعطیل می‌باشند.
استان قزوین تعطیل شد
استاندار قزوین اظهار کرد: به‌دلیل برودت هوا، ادارات، مراکز آموزشی، بانک‌ها و مدارس این استان در روز شنبه تعطیل شد.
استان سمنان هم تعطیل شد
کلیه ادارات و مؤسسات دولتی، آموزشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی، مدارس، شعب بانک‌ها و شهرداری‌های استان تعطیل شد.
اعلام تعطیلی کرمان:
تمامی مقاطع تحصیلی و ادارات دولتی، مراکز قضائی، بانک‌ها و شهرداری‌ها تعطیل شد.
استان قم هم درگیر سرما و تعطیلی شد
در قم دستگاه‌های اجرایی، مدارس، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، بانک‌ها و بیمه‌های استان تعطیل شد.

پیام آذری

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/795591/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شب برفی اردبیل

سقوط مرگبار آسانسور در تبریز/ مرد 43 ساله جانش را از دست داد

سانحه برای اتوبوس تیم دختران واترپلوی ارومیه/ وزیر ورزش دستور پیگیری داد

دستور وزیر ورزش برای پیگیری درمان مصدومان تیم واترپلوی دختران ارومیه

ایران ممکن است برای ساخت سریع بمب اتمی وسوسه شود؛ ترامپ در دام آیت الله خامنه‌ای نیفتد

سقوط  مرگبار کابین آسانسور نیمه کاره در تبریز

تمامی ادارات آذربایجان غربی تعطیل شدند

تصادف دختران تیم واترپلو و فوت دو نفر

جزئیات حادثه مرگبار تصادف دختران تیم واترپلو

دستور وزیر ورزش و جوانان برای پیگیری درمان مصدومان تیم واترپلوی دختران ارومیه پس از سانحه رانندگی

رشد 27.6 درصدی صادرات فولاد ترکیه/ ترک‌ها متقاضی محصولات نیمه‌نهایی و طویل

ایران میزبان گردشگران آسیای میانه و قفقاز می شود

اتوبوس دختران واترپلو آذربایجان غربی هم واژگون شد

تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی

حضور رئیس فدراسیون شنا بر بالین مصدومان سانحه تصادف تیم واترپلوی دختران آذربایجان غربی

بغض مریلا زارعی حین صحبت درباره فیلم موسی کلیم الله/ ویدئو

عکس/ تصویری از بارش 70 سانتی‌متری برف در اشنویه

برف یک متری در گیلان! + فیلم

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی در راه‌های مواصلاتی گیلان

مدارس، دانشگاه‌ها، بانک‌ها، ادارات و حوزه‌های قضایی استان اردبیل تعطیل شد

تصاویر| جشنواره زیبای کشتی آزاد روستاییان استان کرمانشاه

راهپیمایی پرشکوه 22 بهمن در ارومیه برگزار می‌شود

کلیه محورهای مواصلاتی تکاب به جز محور ایرانخواه باز است

آیین تکریم و معارفه فرماندار شهرستان هشترود

مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست و هیچ تأثیری در رفع مشکلات ندارد/ اگر آمریکایی‌ها ما را تهدید کنند، تهدیدشان می‌کنیم

غرش مسی‌ها در تبریز با طعم دعوا و اخراج/ گیتی پسند جام را حس کرد

ریشه قرآنی سیاست امام خامنه‌ای

نیروی انتظامی مظهر اقتدار و صلابت است

سخنان مهم رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمریکا | نظر رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمریکا

رد پای اعتیاد در جنایت‌های هولناک

تاریخچه رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی کشور از 1326 تا 1330

خبر رسمی از مخالفت قاطع رهبری با مذاکره ایران و آمریکا

گسترش گردشگری از آسیای میانه تا خلیج‌فارس/ هدف‌گذاری برای رسیدن به 15 میلیون گردشگر در سال

دستور بازداشت راننده اتوبوس کرمانی صادر شد

برف و سرما نصف ایران را تعطیل کرد!

این جاده‌ به علت برف و کولاک مسدود شد

جزئیات فعالیت مدارس و ادارات آذربایجان شرقی فردا شنبه 20 بهمن اعلام شد

رهبری و راهبری اصلی جامعه به دست بانوان تمدن ساز است

بزرگترین کباب ایرانی | کباب بناب این طور طبخ می شود

618 مددجو از خدمات درمانی اورژانس 115 آذربایجان غربی بهره مند شدند

برفروبی خیابان‌های شهر ارومیه جدی گرفته شود

برگزاری فینال لیگ تیراندازی با کمان با حضور نایب رئیس فدراسیون جهانی

حادثه برای دختران واترپلوی آذربایجان غربی

یک‌ هزار و 343 نفر توسط هلال احمر آذربایجان ‌غربی نجات یافتند

ضرب و شتم پرستار اورژانس بیمارستان بناب

اردبیل شنبه تعطیل است

مدارس استان اردبیل فردا تعطیل شد

اعلام تعطیلی مدارس اردبیل در روز شنبه 20 بهمن

آخرین وضعیت راه‌های گیلان/ بارش برف در محور اسالم به خلخال 130 سانتیمتر رسید

سهم 120 هزار میلیارد تومانی اردبیل در سرمایه گذاری اقتصادی