جمعه مسجد اردبیل پایگاه ملی میراث فرهنگی میشود
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از تبدیل جمعه مسجد اردبیل به پایگاه ملی میراث فرهنگی خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدیادیب صبح سهشنبه در نشست بررسی طرحهای حمایتی و سرمایهگذاری بخش خصوصی در اردبیل اظهار داشت: تلاش ما بر این است تا با تخصیص اعتبارات مناسب نسبت به نگهداری مناسب مجموعه جهانی بقعه شیخ صفیالدین اردبیلی اقدام کرده و در کنار آن ساماندهی بناهای تاریخی را شاهد باشیم.
وی تصریح کرد: برندسازی گردشگری در اردبیل، روید اساسی اقدامات ما در میراث فرهنگی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: اعتبارات اختصاصی از سوی استانداری و فرمانداریها محرک مهمی برای پروژههای میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری است.
محمدیادیب افزود: حمایت فرمانداریها و تخصیص اعتبارات استانی محرک مهمی برای پروژههای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است که قدرت رایزنی ما را در سطح ملی افزایش میدهد.
وی خاطرنشان کرد: در شهرستان اردبیل با توجه به تعدد آثار تاریخی، مشکلات متعددی در حوزه میراث فرهنگی وجود داشت که در سالهای اخیر اقدامات مهمی در این راستا انجام شده و لازم است این اقدامات استمرار داشته باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تاکید کرد: تخصیص ردیف بودجه برای مجموعه جهانی شیخ صفیالدین اردبیلی، تبدیل جمعه مسجد به پایگاه ملی میراث فرهنگی، ساماندهی خانههای تاریخی شهر اردبیل، ساماندهی مجموعه شیخ کلخوران و روند بازسازی و ساماندهی بازار تاریخی اردبیل از جمله اقداماتی بود که انجام شده و نیاز به استمرار اقدامات در این حوزهها وجود دارد.
محمدیادیب اضافه کرد: همچنین در حوزه گردشگری نیز برندسازی یکی از اهداف اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بود که برای این منظور اقدامات مهمی همزمان با رویداد اردبیل 2023 و پس از آن نیز با تولید محتواهای رسانهای و حضور در نمایشگاهها و رویدادهای ملی و بینالمللی انجام شده است.
وی بیان کرد: تأمین زیرساخت پروژههای گردشگری یکی از ملزوماتی است که باید از سوی دستگاههای دولتی اتفاق بیفتد و در این راستا نیز لازم است با همگرایی فرمانداری و سایر دستگاههای اجرایی اقدامات لازم انجام شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اشاره به اینکه توسعه گردشگری در مرکز استان بر توسعه این صنعت در سراسر استان مؤثر است، ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همگرایی همه دستگاهها به ویژه فرمانداری شهرستان اردبیل، صنعت گردشگری در شهرستان بیش از گذشته توسعه پیدا کند.
در این نشست معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل نیز از حضور بیش از 70 هنرمند صنایع دستی استان در جشنواره فجر سرو سیمین خبر داد.
توحید دلاورقوام یادآور شد: تاکنون بیش از 70 هنرمند صنایع دستی استان اردبیل برای شرکت در نهمین دوره جشنواره بینالمللی فجر صنایع دستی ثبتنام کردهاند.
وی تصریح کرد: این دوره از جشنواره سرو سیمین با شعار «وفاق ملی و تنوع فرهنگی» برگزار میشود که حضور گسترده هنرمندان اردبیلی در این جشنواره در سطح کشور کمنظیر است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اشاره به حضور اساتید و هنرمندان جوان در کنار هم در این جشنواره تاکید کرد: 13 نفر از هنرمندان شاخص و شناخته شده استان در بخش صنایع دستی فاخر که بخش مخصوص اساتید و هنرمندان شناخته شده حضور پیدا خواهند کرد و سایر هنرمندان نیز در بخشهای دیگر جشنواره حضور دارند.
دلاورقوام با تاکید بر اینکه هر هنرمند با حداکثر سه اثر در این جشنواره حاضر میشود، گفت: با توجه به رونق صنایع دستی در استان اردبیل، هنرمندان رشتههای مختلف از جمله بافتههای داری، قلمزنی، سفال و سرامیک، چرمدوزی، خاتمکاری، حکاکی روی چوب و فلز و سایر رشتهها، آثار خود را به جشنواره سرو سیمین ارائه کردهاند.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل افزود: مرحله نهایی نهمین جشنواره فجر صنایع دستی با عنوان سرو سیمین در اسفندماه سالجاری برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/132/.
-
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱:۵۶
-
۷ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/793916/