پیام آذری

آخرين مطالب

آتش‌بس، پایان نبرد نیست/طوفان الاقصی خوی وحشی‌گری اسرائیل را به دنیا نشان داد سیاسی

آتش‌بس، پایان نبرد نیست/طوفان الاقصی خوی وحشی‌گری اسرائیل را به دنیا نشان داد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به‌گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب دکتر "دلال عباس" گفت: جنگ وحشیانه‌ی دشمن صهیونیستی علیه مردم غزه درحالی متوقف شد که این رژیم به هیچکدام از اهداف اعلام شده‌ی خود نرسید و مقاومت غزه و مردم این منطقه که حامی مقاومت هستند در این نبرد پیروز شدند.
وی افزود: پیروزی مقاومت غزه، در واقع پیروزی آزادی‌خواهی در برابر اهداف رژیم صهیونیستی و تجلی واقعی پیروزی خون بر شمشیر است.
این همان غزه‌ای است که اسحاق رابین، نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی خواستار نابودی و محو کامل آن بود.
استاد دانشگاه لبنان این پیروزی را در نتیجه‌ی ایستادگی و پایداری مقاومت فلسطین دانست و گفت: این ایستادگی دشمن صهیونیستی را مجبور کرد که به آتش‌بس تن بدهد؛ اقدامات دلیرانه‌ی نیروهای مقاومت این پیروزی را تحقق بخشید و بر ادعاهای بزدلان و بدخواهان و کسانی که می‌ترسیدند پیروزی مقاومت باعث رسوایی حاکمانی شود که با رژیم اشغالگر روابط برقرار کرده بودند، خط بطلان کشید.
دلال عباس افزود: طوفان الاقصی مهمترین مرحله از مبارزات ملت فلسطین طی چندین دهه‌ی گذشته را رقم زد و باعث شد وجهه‌ی شکست ناپذیربودن ارتش رژیم صهیونیستی درهم بشکند.
این استاد دانشگاه لبنان خاطرنشان کرد: این پیروزی شرکای بسیاری مانند جمهوری اسلامی ایران، حزب الله و انصارالله دارد. دفاع از مسئله‌ی فلسطین یک وظیفه‌ی انسانی است، به همین دلیل نیروهای پشتیبانی گرانبهاترین داشته‌های خود را برای تقویت پایداری و ایستادگی مقاومت فلسطین تقدیم کردند.
وی تأکید کرد: مقاومت در این نبرد، همه‌ی پشتیبانی‌های الکترونیکی از رژیم صهیونیستی را درهم شکست و بر دیوارحائل و جاسوسان این رژیم پیروز گشت و باعث سلب اعتماد صهیونیست‌ها از ارتش و مسئولان سیاسی خود شد. این مسئله همچنین این رژیم را وارد بحران اقتصادی کرد و به مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها سرعت بخشید و باعث بروز اختلافات داخلی بین صهیونیست‌ها شد.
دلال عباس با اشاره به حمایت ناتو و غرب از رژیم صهیونیستی به‌دلیل ناتوانی این رژیم در مقابل مقاومت گفت: نسل‌کشی مردم فلسطین با پشتیانی ائتلاف غرب ثابت کرد که دفاع از فلسطین یک مسئله‌ی انسانی و در دفاع از جان انسان‌ها است.
وی افزود: طوفان الاقصی باعث شد که خوی وحشی‌گری اسرائیل به دنیا ثابت شود، به‌همین دلیل موضوع یهودیان جایگاه خود را در دنیا از دست داد و بسیاری از ملت‌های دنیا به حمایت از مسئله‌ی فلسطین پرداختند که بارزترین آنها مواضع مطرح شده از سوی یهودیان در مناطق مختلف دنیا (درحمایت از فلسطین)، به‌رسمیت شناخته شدن فلسطین از سوی برخی کشورهای دنیا، حکم‌های صادر شده توسط دیوان کیفری بین‌المللی و تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی در مناطق مختلف دنیا است.
این اندیشمند لبنانی خاطرنشان کرد: ما دربرابر یک مرحله‌ی بسیار پیچیده و دشوار از یک نبرد وجودی مستمر در کل منطقه قرار داریم؛ این نبرد با آتش‌بس تمام نشده است و مسئله‌ی فلسطین با نابودی اشغالگری حل خواهد شد.
وی افزود: عقیده‌ی صهیونیست‌ها بر این است که مسئله‌ی فلسطین و حقوق مردم این سرزمین باید کاملا نابود شود.
دلال عباس تأکید کرد: نبرد همچنان ادامه دارد و نبردهای بزرگ آتی برای تعیین سرنوشت فلسطین نیازمند صبر و پشتکار بسیار است و همه در داخل و خارج از فلسطین باید همواره دروضعیت آماده‌باش قرار داشته‌باشند، زیرا این نبرد تا آزادسازی کامل سرزمین فلسطین ادامه دارد.
وی افزود: باید توجه داشت که رژیم صهیونیستی هیچگاه از تلاش‌هایش برای تحقق رؤیای ادعایی خود یعنی "اسرائیل بزرگ" دست نمی‌کشد و آمریکا نیز برای تحقق این رؤیا از این رژیم پشتیبانی‌ می‌کند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/793972/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قاب روز؛ «دارا حیایی» در حال رانندگی؛ مینا وحید در پشت صحنه فجر

آتش در تالاب اقماری دریاچه ارومیه مهار شد

دو تماشاگر زن مسابقه پرسپولیس-تراکتور بازداشت شدند

شیرابه‌های پسماند تبریز و احتمال خطر برای اراضی کشاورزی؟

یخبندان و کاهش محسوس دما در راه اردبیل؛ هشدار نارنجی صادر شد

شهرداری روی درآمد حاصل از تعرفه تمرکز نکند/ لزوم تدوین برنامه عملیاتی برای درآمد پایدار

احداث 94 واحد خوابگاه دانشجویی در اردبیل

ضرورت جذب سرمایه‌گذاران برای توسعه گردشگری در شهرستان خلخال

320 میلیارد ریال صرف تکمیل سد‌های گرمی و نمین شد

واکنش کانیه وست به برهنه شدن بیانکا سنسوری در گرمی

میزبانی کاخ سعدآباد از سرو سیمین/ ارسال 198 اثر از 20 کشور به جشنواره فجر صنایع دستی

مراکز جروکان و محمودآباد به تجهیزات پیشرفته مجهز شد

تصاویر/مراسم بزرگداشت روز جانباز در ارومیه

استولتنبرگ وزیر دارایی جدید نروژ می‌شود

نیکولو فاجولی: از بابت ترک یوونتوس بسیار ناراحتم

لزوم توجه ویژه به ترک تحصیل دختران و افزایش اعتیاد زنان در کشور

انقلاب ایران یک تهدید مهم برای پروژه استعمار جهانی بود

تیزر «ترک عمیق» منتشر شد

اختصاص 300 میلیارد تومان اعتبار برای راه آهن اردبیل ـ میانه

کنگره بین‌المللی "اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای" در افغانستان برگزار شد

جشن چلچراغ آیه‌ها در سالن ورزشی 22 بهمن اهر

بازداشت 2 تماشاگر زن حاشیه‌ساز مسابقه پرسپولیس-تراکتور + جزئیات

تجدید میثاق مدیران مجتمع مس سونگون با آرمان‌های شهدا همزمان با دهه فجر

بحران در روئینگ؛ یک ملی‌پوش دیگر هم اردو را ترک کرد

خبر فوری تعطیلی مدارس تبریز/ فردا چهارشنبه 17 بهمن مدارس تعطیل است؟

آیا مدارس آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه 17 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی ادارات و مدارس آذربایجان شرقی و تبریز چهارشنبه 17 بهمن 1403

دولت مشکلی در پرداخت سهم پروژه‌های مشارکتی راه‌سازی ندارد

قدردانی امام جمعه تبریز از افتتاح آزادراه ‌‌بازرگان

کولاک برف و باران شدید کشور را فرامی‌گیرد | این استان‌ها از فردا تا دوشنبه آینده یخ می‌زنند

فاز نخست آزادراه تبریز بازرگان افتتاح شد

افتتاح قطعه اول آزاد راه تبریز - بازرگان

خودکفایی 3250 مددجو در آذربایجان غربی

مراسم اختتامیه جشنواره شعر دفاع مقدس و جایزه ادبی یوسف آذربایجان غربی برگزار شد

این دانش‌آموز خوب از خجالت مدیر مدرسه در آمد

80 واحد مقاوم سازی شده اشنویه افتتاح شد

لزوم الگوپذیری از حضرت عباس در زمینه تبعیت از ولایت

پرداخت ماهیانه بیش از ١١٠ میلیارد تومان به مددجویان کمیته امداد آذربایجان غربی

«نخستین کنفرانس ملی کاربرد هوش‌مصنوعی در کنترل ترافیک» در اصفهان برگزار می‌شود

انتشار مقاله با هوش مصنوعی تقلب است؟

دیدار استاندار هرمزگان با جانبازان سرافراز

جشن بزرگ علمداران انقلاب به مناسبت روز جانباز در بیجار برگزار شد

تکریم و تجلیل استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از جانبازان سرافراز نخاعی

زندگی شهدای غریب اسارت ظرفیت خلق داستان‌‌های فاخر را دارد

دومین نشست «دبیران ستادهای استانی کنگره ملی شهدای غریب اسارت» برگزار شد

آیین تکریم و تجلیل از جانبازان معزز قطع نخاعی آسایشگاه بقیه الله (عج) انجام شد

سفر در زمان؛ شهره و شهرام صولتی در دهه 50؛ جمیله شیخی و پسرش آتیلا در دهه 30

پایان هفته برفی در انتظار آذربایجان‌ غربی؛ پیش‌بینی کاهش محسوس دما

هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس

کودک 5 ساله در اردبیل به آغوش خانواده بازگشت

بهترین روش درمان واریس