پیام آذری

آخرين مطالب

اختصاص 3 هزار میلیارد ریال به پروژه راه‌آهن اردبیل گفتگو

اختصاص 3 هزار میلیارد ریال به پروژه راه‌آهن اردبیل
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش بازار، فرهاد سبحانی با اشاره به بازدید اخیر وزیر راه و شهرسازی به استان اردبیل در خصوص آخرین وضعیت این پروژه اظهار کرد: پروژه راه‌آهن اردبیل به طول 175 کیلومتر حدود 19 سال قبل شروع شده و بر اساس گزارش شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل پروژه راه‌آهن اردبیل میانه 91.93 درصد پیشرفت دارد.
وی اضافه کرد: بر اساس این گزارش زیرسازی این پروژه 95.
88 درصد، روسازی 77.41 درصد و ساختمان ایستگاه‌های راه‌آهن 82.43 درصد پیشرفت کرده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل یادآورشد: تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه نیازمند 30 هزار میلیارد ریال است و بدیهی است که پروژه‌ای با این حجم منابع مالی طی 2 سه ماه تکمیل نمی‌شود.
وی خاطرنشان کرد: از این میزان حدود 10 هزار میلیارد ریال مطالبات پیمانکار است که باید پرداخت شود و 20 هزار میلیارد ریال هم اجرای بقیه بخش‌های باقی مانده نیاز دارد.
سبحانی با بیان اینکه اعتبارات سال 1404 هنوز ابلاغ نشده است، گفت: از زمان شروع به کار دوره جدید مدیریتی استان، تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد که نحوه تامین منابع این پروژه در سال آینده بر اساس آن مشخص می‌شود.
بر اساس گزارش شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل پروژه راه آهن اردبیل میانه 91.93 درصد پیشرفت دارد.
وی اضافه کرد: این در حالی است که کل اعتبارات این پروژه در سال جاری هم تامین و و به پروژه تزریق شده است یعنی هم رقم کامل را دریافت کرده و هم سررسید ماده 56 رسیده است و تا آخر سال چهار هزار میلیارد ریال هم از بابت آن باید به پروژه تزریق شود.
معاون استاندار اردبیل خاطرنشان کرد: الان هم به دنبال تامین منابع مورد نیاز سال آینده هستیم و هم اعتباراتی دریافت کنیم که در ماه‌های باقی مانده سال این پروژه تعطیل نشود.
وی با اشاره به بازدید سفر وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: در این سفر وزیر راه شهرسازی قول داد که سه هزار میلیارد ریال از اعتبارات امسال به این پروژه تزریق شود، برای سال آینده هم تفاهم شده است 15 هزار میلیارد ریال سازمان برنامه و بودجه پرداخت کند، حدود نیم همت استان از محل منابع مولدسازی تامین کند، از مابقی اعتبارات هم 10 هزار میلیارد ریال تامین شود هر چند با تامین 20 هزار میلیارد ریال م‌ توان پروژه را پیش برد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل افزود: علاوه بر این در این سفر از 15 هزار میلیارد ریال از اعتبارات امسال برای اجرای پروژه‌های راه‌سازی تامین شد.
سبحانی ادامه داد: علاوه بر این 15 هزار میلیارد ریال هم برای اجرای پروژه‌های راهداری این استان دریافت شد.
وی افزود: همچنین در این سفر تفاهم‌نامه‌ای به ارزش 35 هزار میلیارد ریال با معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای منعقد شد که زمان اجرای آن 2 سال خواهد بود.
معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری اردبیل خاطرنشان کرد: از این مبلغ 60 درصد از اعتبارات ملی و 40 درصد از اعتبارات استانی تامین خواهد شد.
سبحانی اضافه کرد: علاوه بر این رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور هم قول داد برای تامین علایم راهنمایی و رانندگی و تجهیزات ایمنی پروژه سربند - پارس‌آباد که قرار است تا نوروز زیربار ترافیک برود، از اعتبارات این سازمان کمک کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل تصریح کرد: در این سفر همچنین درباره تامین زمین به طور مفصل بحث و رایزنی شد، همچنین پروژه‌های راه‌سازی در دست اجرای استانداری با حضور نمایندگان با وزیر مطرح و مورد بررسی قرار گرفت و میزان پیشرفت پروژه‌ها و نیاز مالی آن مطرح شد.
وی با بیان اینکه در این سفر مشکلات نهضت ملی مسکن هم با وزیر راه و شهرسازی مطرح شد، اظهار کرد: در این سفر یکی از خواسته‌های استاندار از وزیر افزایش مبلغ وام به 80 میلیارد ریال بود که در صورت اجرایی شدن آن بسیاری از مشکلات این پروژه در سطح کشور رفع می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/793871/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موجودی 1765 میلیاردی؛ این حساب بانکی مهران مدیری است؟/ ویدئو

هنگامه قاضیانی تصویر غمگین از خود منتشر کرد

مهدی هاشمی با همسر جدیدش در جشنواره

انهدام 240 شبکه سرقت در آذربایجان غربی طی امسال

برف آذربایجان‌ غربی را فرا می‌گیرد؛ پیش‌بینی کاهش محسوس دما

بازداشت 28 کارچاق‌کن و مدعی نفوذ در دستگاه‌های آذربایجان شرقی

عملیات احداث نخستین کارخانه تولید گاز طبیعی مایع شده در کیش آغاز شد

اختصاص 300 میلیارد اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه

چرا تیک عصبی می‌گیریم؟

کاهش وزن در خواب؛ از احتمال تا واقعیت

پرداخت 16 میلیارد یارانه به تولیدکنندگان بخش کشاورزی اردبیل

رویداد مناظره دانشجویی در اردبیل برگزار می‌شود

جمعه مسجد اردبیل پایگاه ملی میراث فرهنگی می‌شود

ناکامی بزرگ تیلور سوئیفت در جوایز گرمی

بیش از 535 هکتار از اراضی کشاورزی استان زیرپوشش آبیاری مدرن قرار گرفته است

بهره برداری از 46 پروژه بخش کشاورزی قم با سرمایه گذاری 500 میلیارد تومان

اختصاص 3 هزار میلیارد ریال به پروژه راه‌ آهن اردبیل

زمان قطعی برق اردبیل امروز سه شنبه 16 بهمن ماه ( جدول خاموشی)

برندسازی گردشگری در اردبیل رویکرد اصلی میراث فرهنگی است

نخستین پزشک و دانشجوی شهید استان اردبیل در دوران انقلاب اسلامی

سرپرست فرمانداری ارومیه معرفی شد

تقوی: مکان اردوی تیم ملی با توجه به شرایط آب و هوایی انتخاب شد/ دو باشگاه پاس و شهرداری ارومیه از یکدیگر دلجویی کردند

انجام رفراندوم تغییر توسط بازرگان و خروج هشت هزار یهودی از ایران

افزایش ترک تحصیل دختران دانش‌آموز به دلیل مشکلات اقتصادی و کمبود امکانات آموزشی

دیدار امام‌خامنه‌ای با جانبازان در بیمارستان لبافی‌نژاد

نمایش دو روی خشن و مهربان طبیعت در رمان «هایدی»

قیمت امروز آهن آلات – سه شنبه 16 بهمن‌ماه 1403/ قیمت میلگرد دوباره اوج گرفت

برگزاری جلسه قرارگاه پشتیبانی از مساجد تبریز

زمان قطعی برق تبریز امروز سه شنبه 16 بهمن (خاموشی برق)

انهدام 240 باند سرقت در آذربایجان‌غربی

ضربه بزرگ به باند فساد در آذربایجان شرقی / 28 متهم بازداشت شدند

زمان قطعی برق تبریز امروز سه شنبه 16 بهمن ماه ( جدول خاموشی)

سابقه هفتهٔ فرهنگی تبریز در تهران، به 10 سال قبل برمی‌گردد

آیا انتشار مقاله با هوش مصنوعی تقلب است؟

مدیرکل مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران شرایط مشمولان خودرو داخلی را اعلام کرد

بهره‌برداری از 36 پروژه اقتصادی و عمرانی در سرعین

ذخیره‌سازی مرغ و گوشت برای ماه رمضان و نوروز در آذربایجان غربی

پرتره فروغ فرخزاد؛ رگ‌های آبی چقدر با واقعیت فاصله دارد؟

اینفوگرافی/ 6 ویژگی افراد روی مخ

آخر هفته برفی در انتظار استان اردبیل

اختصاص 3 هزار میلیارد ریال به پروژه راه‌آهن اردبیل

آماده‌باش راهداران برای مقابله با برف و کولاک در جاده‌های استان اردبیل

شکل‌گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی، مطالبه مردم بود/ رسانه‌ها در جهاد تبیین پررنگ‌تر باشند

افتتاح 19 سایت ارتباطی در روستا‌های سه شهرستان استان اردبیل

روزشمار انقلاب/ 16 بهمن؛ حمایت مردم از دولت موقت

تراز آبی دریاچه ارومیه 6 سانتیمتر افزایش یافت

روایت قاری نوجوان تبریزی از تلاوت در محضر امام خامنه‌ای‌

قتل فجیع اعضای یک خانواده در بناب/ قاتل خودکشی کرد

شاخص آلودگی هوای تبریز امروز سه شنبه 16 بهمن

بازداشت 28 جاعل سند و کار‌چاق‌کن‌ در تبریز