پیام آذری

آخرين مطالب

راهبری بخشی از برنامه های گرامیداشت هفته معلم توسط گروهای مردمی و دیگر نهادها / نشان دار کردن مالیات شرکت ها و کارخانجات ظرفیت مناسب برای توسعه عدالت در فضای آموزشی فرهنگي

راهبری بخشی از برنامه های گرامیداشت هفته معلم توسط گروهای مردمی و دیگر نهادها / نشان دار کردن مالیات شرکت ها و کارخانجات ظرفیت مناسب برای توسعه عدالت در فضای آموزشی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در آستانه هفته معلم، در سخنرانی پیش از خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه باسمنج با اشاره به اینکه بخشی از برنامه های گرامیداشت هفته معلم توسط گروهای مردمی و دیگر نهادها برگزار خواهد شد، در زمینه توسعه عدالت در فضای آموزشی، نشان دار کردن مالیات شرکت ها و کارخانجات را ظرفیتی مناسب برای ارتقا فضای آموزشی عنوان نمود.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، اسفندیار صادقی با ابراز خرسندی از حضور در جمع اهالی باسمنج و پیگیری ها و حساسیت های حجت‌الاسلام احمدی امام جمعه باسمنج نسبت به موضوعات تعلیم و تربیت گفت : امیدواریم با هم افزایی و بهره مندی از ظرفیت های مختلف محلی، نسبت به حل موضوعات تعلیم و تربیت این منطقه اقدام کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود : باسمنج یکی از شهر های با فرهنگ و عالم پرور استان ما است و شهدای گرانقدر و انسانهای فرهیخته ای را تقدیم کشورمان کرده است اما در زمینه توسعه عدالت در کیفیت آموزشی و فضای آموزشی مسائلی وجود دارد که باید حل شود؛ در قالب میز خدمت و گفتگوی چهره به چهره با مردم این منطقه، موضوعات قابل توجه و مهمی طرح شد که قطعا در اولویت های کاری آموزش و پرورش استان و ناحیه 4 تبریز خواهد بود.
وی یکی از اولویت های دولت چهاردهم را توسعه کیفیت آموزشی و فضای آموزشی عنوان نمود و گفت: جلسات متعددی با حضور ریاست محترم جمهور در زمینه موضوعات تعلیم و تربیت برگزار گردیده و این توجه به تعلیم و تربیت در نوع خود بی نظیر است‌.
صادقی خاطرنشان کرد: یکی از راهکار های حل و فصل موضوعات فضای آموزشی بهره مندی از ظرفیت مردمی است و پیشنهاد میکنیم که در قالب نهضت توسعه عدالت درفضای آموزشی همه شما عزیزان برای اعتلای تعلیم و تربیت مشارکت فرمایید.
مسئول دستگاه تعلیم و تربیت استان افزود : ما به دنبال این هستیم که هیچ کسی از چرخه تعلیم و تربیت خارج نماند و از این رو در 54 مدرسه استان برای یک دانش آموز یک معلم اختصاص یافته و در 73 مدرسه برای دو دانش آموز یک معلم در نظر گرفته شده است که این موضوع صرفا برای افزایش پوشش تحصیلی و ایجاد فرصت یادگیری برخواسته از عدالت آموزشی است.
صادقی خاطرنشان شد : در سال 57 تنها 21 درصد مردم استان باسواد بودند اما امروز در استان ما بالای 98 درصد مردم از نعمت سواد برخوردار شده اند که تحقق این اتفاق مهم در سایه توجه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به حوزه تعلیم و تربیت است.
وی در خصوص تحقق توسعه عدالت فضای آموزشی ادامه داد : امروز این فرصت فراهم شده است که مالیات شرکت ها و کارخانجات بزرگ، نشان دار شود و به طور مثال در باسمنج در حوزه مدرسه سازی خرج گردد؛ با وجود این ظرفیت و فرصت مهم می توان با جلب مشارکت‌ها، بسیاری از مشکلات فضاهای آموزشی را حل کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید آیت الله مطهری و تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم گفت : برنامه های مختلف و متنوعی در این هفته در نظر گرفته شده است که بخش بزرگی از آنان خارج از دستگاه آموزش و پرورش توسط گروه های مردمی و دیگر نهاد ها راهبری خواهد شد.
شایان ذکر است صادقی پیش سخنرانی، در قالب میز خدمت در محل مسجد جامع باسمنج پاسخگوی مراجعه کنندگان بود و برای حل مشکلات و موضوعات اهالی باسمنج، در زمینه تعلیم و تربیت دستورات لازم را صادر کرد.
گفتنی است مدیرکل آموزش و پرورش استان به مناسبت هفته معلم در 12 اردیبهشت ماه سخنران پیش از خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه تبریز خواهد بود و قبل از آن در قالب میز خدمت پای صحبت مراجعه کنندگان در مصلی امام خمینی (ره) خواهد نشست.

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/818227/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غش کردن عجیب لاله مرزبان در سریال آبان/ ویدئو

سفر در تاریخ؛ «چارلی چاپلین بدون سبیل و 21 سالگی»؛ سال 1289

صحبت‌های تلخ علی امین حسنی، بازیگر سریال پایتخت؛ 20 سال است پدرم را ندیدم/ ویدئو

موقعیت: وقتی داداش بزرگ داری چه غم داری؟!

کاهش 18 درجه‌ای دما در اردبیل؛ سامانه‌های جدید در راه است

کاهش 18 درجه‌ای دمای هوا در اردبیل؛ سامانه‌های جدید در راه است

حرکت حوزه علمیه خواهران اردبیل به سمت مرجعیت علمی و معنوی

هتل اسپیناس بلوار کشاورز؛ اقامتی خاطره‌انگیز

سبیل‌هایم را نمی‌زنم، حتی اگر تراکتور قهرمان شود؛ اولیویرا: خوشحال می‌شوم به تبریز برگردم

چرا دورسون ایران را ترک کرد؟

اولیویرا: سبیل‌هایم را نمی‌زنم، حتی اگر تراکتور قهرمان شود/ خوشحال می‌شوم به تبریز برگردم

مرد ترک پس از عمل جراحی به زیان دیگری تکلم می‌کند

غول ترک والیبال جهان(احتمالا) امروز جام می‌برد!

ایجاد منافع مشترک از پنجره دیپلماسی اقتصادی؛ رویکردی جدید به رفع چالش‌های ژئوپلیتیکی در قفقاز جنوبی

منطقه آزاد مشترک با آذربایجان؛ کلید موفقیت ژئواکونومیک ایران در قفقاز

صدور هشدار هواشناسی برای کشاورزان؛ فعالیت 4 سامانه جوی تا پایان هفته

دومین اجلاسیه بزرگداشت 124 شهید فرهنگی استان سمنان و یادبود 76 سردار معلم شهید کشور

اقدام به موقع صدا و سیما خداپسندانه بود؛ وحدت مسلمانان خلل ناپذیر است

تیپ ساحلی ندا قاسمی بازیگر نون خ در بوشهر با دامن و شومیز بهاری

سامانه بارشی جدید آذربایجان‌غربی را فرا گرفت

پیام تبریک بهروزآذر به معماران و ابراز تاسف از مرگ دختری به دست پدرش

باور‌های غلط درباره نظافت خانه به روایت واشنگتن‌پست

سند جامع فرهنگی، اجتماعی و گردشگری؛ ضرورتی حیاتی برای توسعه متوازن در مناطق آزاد

یک بهله عقاب در پارک ملی قمیشلو رهاسازی شد

افزایش تولید برق کشور در اردبیل

در سفری خوشمزه به شیراز کدام غذاهای محلی را بخوریم؟

دیوانه شدن مشاور رضا پهلوی پس از طلاق!/ قطع ارتباط ربع پهلوی با شاهین نجفی

داوران و فیلمنامه‌های راه‌یافته به جشنواره سهند معرفی شدند

افتتاح هفتمین پایگاه قهرمانی کشتی در تهران/ مهربان: توسعه زیرساخت‌ها وظیفه فدراسیون کشتی نیست

ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی در اسکو

محمودی: هواداران تراکتور در دنیا بی‌همتا هستند/ ورزشگاه یادگار امام، بهشت فوتبال است

غزّه‌ای‌ها چگونه در میانه جنگ قوت روزانه‌شان را فراهم می‌کنند؟

ایران از نگاه فعال رسانه‌ای ترک؛ روایتی با میلیون‌ها بیننده

پایان مسابقات شمشیربازی اپه زنان با معرفی نفرات برتر

آیا برکناری‌ها در کاراته در راستای مهندسی انتخابات است؟

بازدید سرپرست آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی از مدرسه شهید کیمیایی ارومیه

بررسی چالش های طرح مدرسه محوری در مهاباد

ضرورت تعامل و حمایت از موسسات خیریه حامی دانش‌آموزان مستعد/ رسالت آموزش و پروش تربیت نسل پویا و خلاق است

نمایشگاه محصولات و تولیدات هنرستان های استان افتتاح شد

پیکر شهید یوسف طالب مرندی در ارومیه تشییع شد

زوال فرهنگی جامعه از پیامدهای ارتکاب گناه است

خلیل زاده: از یزدی‌ها عذرخواهی می‌کنم/ هنوز کار تمام نشده است

رسانه ها در رفع چالش کالاهای سلامت‌محور همکاری کنند

لزوم تسهیل فعالیت‌های فرهنگی و گردشگری با تکیه بر نقش بخش خصوصی در کیش

هواشناسی ایران1404/2/6؛هشدار تداوم ناپایداری جوی

احتمال سیلاب در 22 استان

شنیدن صدای مدرسه بدون واسطه

جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی در روستای کهنموی اسکو

مُهر «ناپاکی» فدراسیون فوتبال بر قهرمانی تراکتور/ خداداد ضد تبریزی‌ها

مروری بر ماجرای افشاگری از پیشنهاد 10 میلیاردی به سید بشیر حسینی/ ویدئو