رفع تصرف 64 هکتار اراضی دولتی در اردبیل
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - به گزارش دفاعپرس از اردبیل، سرهنگ «مهدی نوظهور» فرمانده یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان اردبیل امروز (دوشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال 1403 تعداد 75 پرونده در محاکم دادگستری تشکیل و با اجرای 105 حکم قضائی 64 هکتار از زمینهای دولتی به ارزش یک هزار و 282 میلیارد تومان رفع تصرف شد.
وی افزود: اجرای 2 هزار و 896 مرحله گشت یگان حفاظت از اراضی و همچنین اجرای 89 مورد وقوع و رفع تعرض از 61 هکتار زمین دولتی به ارزش 1،029 میلیارد تومان از دیگر اقدامات یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان اردبیل در سال گذشته است.
فرمانده یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل عنوان کرد: طبق اعلام سازمان ملی زمین و مسکن، یگان حفاظت از اراضی ملی استان اردبیل در سال 1403 در راستای عملکرد و حسن انجاموظیفه در بین استانهای برتر کشور قرار گرفته است.
سرهنگ نوظهور ادامه داد: یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان اردبیل در حوزه فرهنگسازی و اقدامات پیشگیرانه با برگزاری جلسات متعدد با دهیاران و شورای روستاها و ساکنین اطراف شهرها با موضوع آشنایی آنان با قانون حفاظت از اراضی اقدام به توزیع بیش از 17 هزار بروشور و تراکت در راستای آگاهیسازی نموده است.
وی تأکید کرد: هرگونه دخل، تصرف و بهرهبرداری غیرقانونی اشخاص حقیقی و حقوقی از اراضی دولتی و ملی برابر قانون جرم تلقی شده و در مراجع قضائی قابلپیگیری است.
فرمانده یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل تصریح کرد: در برخورد قاطع و قانونی با متخلفین و متعرضین به حریم زمینهای دولتی و خلعید کردن آنها از هیچ کوششی در این راستا دریغ نخواهیم کرد.
سرهنگ نوظهور ضمن قدردانی از اهتمام مدیرکل و معاون املاک و حقوقی راه و شهرسازی، فرماندهی انتظامی استان، مسئولین قضائی و دادستان مرکز استان در راستای برخورد قاطع با متعرضین به حریم زمینهای دولتی گفت: همشهریان عزیز در تمامی شهرهای استان میتوانند گزارشها و تخلف مرتبط با زمینخواری، ساختوسازها و تصرفات غیرقانونی در زمینهای دولتی را از طریق شماره پیامک 300041735 به یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان اردبیل اطلاع دهند.
انتهای پیام/
-
دوشنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵:۵۹
-
۱۱ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/816506/