پیام آذری

آخرين مطالب

اعمال افزایش حقوق مستمری‌بگیران از فروردین ماه گفتگو

اعمال افزایش حقوق مستمری‌بگیران از فروردین ماه
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل، گفت: اعمال افزایش 40 درصدی پرداختی مستمری‌بگیران از فروردین ماه انجام شده و در این زمینه هماهنگی‌های لازم انجام شده است. - اخبار استانها -
علیرضا حسین‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: ماهانه 67 میلیارد تومان مستمری به مددجویان کمیته امداد استان اردبیل پرداخت می‌شود که از فروردین ماه با افزایش 40 درصدی، این مبلغ افزایش پیدا می‌کند.
وی تصریح کرد: سال گذشته در مجموع کمیته امداد برای خانواده‌های تحت پوشش 800 میلیارد تومان مستمری پرداخت کرد و این پرداختی‌ها در موعد مقرر انجام شده تا 46 هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد استان اردبیل بتوانند از این مستمری در امرار معاش استفاده کنند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل، گفت: با اعمال افزایش 40 درصدی مستمری جامعه هدف کمیته امداد از فروردین ماه امسال، سعی ما بر این است تا به صورت هماهنگ با کشور پرداختی‌ها را انجام دهیم که این امر در هفته آینده به انجام می‌رسد.
حسین‌نژاد افزود: در سال گذشته 2 هزار و 557 دستگاه لوازم ضروری بین مددجویان کمیته امداد اعم از بخاری، آبگرمکن، یخچال، تلویزیون و غیره تهیه و توزیع شده که ارزش آن بیش از 6 میلیارد و 200 میلیون تومان بوده است.
وی از ارائه خدمات معاضدتی و حقوقی به چهار هزار و 882 مددجوی کمیته امداد در سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: یک‌ هزار و 57 مددجوی کمیته امداد در بحث درمان از حمایت‌های متنوع بهره‌مند شده که این تعداد تحت پوشش بیمه اجتماعی روستایی و عشایری بودند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اضافه کرد: با پرداخت بیمه یک‌ هزار و 257 مددجوی کمیته امداد، پوشش این افراد را در قالب بیمه تأمین اجتماعی شاهد بودیم تا زنان سرپرست از مزایای بیمه تأمین اجتماعی در آینده بهره‌مند شوند که مبلغ پرداختی نیز 14.5 میلیارد تومان بوده است.
مشکل مسکن مددجویان شهری باید با تدبیر درست برطرف شود
حسین‌نژاد در مورد فعالیت‌های حوزه مسکن روستایی بیان کرد: هیچ مددجوی روستایی بالای 2 نفر که فاقد مسکن مقاوم باشند، در استان اردبیل وجود ندارد.
وی در ادامه یادآور شد: با همکاری بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفان ساخت مسکن مقاوم روستایی انجام شده که از یک‌ هزار و 195 واحد شروع شده، تاکنون 915 واحد به بهره‌برداری رسیده است.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل تصریح کرد: 280 واحد مسکن روستایی برای مددجویان تحت پوشش تا آخر خردادماه تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد که قرار است در قالب جشن سراسری خانه‌دار شدن این افراد را شاهد باشیم.
حسین‌نژاد گفت: برای این خانوارها با هدف تأمین سرپناه مناسب 150 میلیون تومان مساعدت بلاعوض و 400 میلیون تومان تسهیلات کم‌بهره در نظر گرفته شده بود که در مجموع با 550 میلیون تومان هزینه صاحب یک واحد مسکونی 55 متری شدند.
وی افزود: کمیته امداد استان در حال حاضر 6 هزار و 138 خانوار مستأجر دارد که پیش‌‌بینی می‌کنیم سه تا چهار هزار خانوار نیاز به مسکن مقاوم و شایسته دارند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل در ادامه خاطرنشان کرد: در مناطق شهری مشکل تأمین مسکن برای مددجویان همچنان لاینحل مانده و انتظار می‌رود دولت چهاردهم با تدبیری بهتر و حمایت همه‌جانبه به خانه‌دار شدن مددجویان تحت پوشش کمکی جدی داشته باشد.
انتهای پیام/131/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/812439/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر در زمان؛ «مایکل جکسون و ترامپ در یک جت شخصی»؛ سال 1369

گفت و گوی محسن تنابنده و پشه: جورابتو در آر/ ویدئو

پیش بینی وضعیت جوی، دریایی ودمایی" استان هرمزگان" در امروز چهارشنبه 27 فروردین

تقویت همکاری‌های ارومیه و استان حکاری ترکیه

ناایمن بودن 51 مدرسه در بستان آباد

از بازنشستگانی که ترک درمان می‌کنند تا شش برابر شدن قیمت ارز دارو

گردش مالی واحدهای تولیدی به استان منتقل شود

سرمایه های راکد برای رونق تولید جذب شود

ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاری جهت تولید در آذربایجان شرقی

خواندن، عامل بروز توسعه فردی و اجتماعی و نجات بشر از تاریکی جهل است

برنامه های سفر وزیر تعاون به آذربایجان شرقی

افزایش 2 درصدی ماموریت های اورژانس 115 استان اردبیل در سال گذشته

برف و کولاک شدید بهاری در روستای چوپلوی تکاب

بهترین رمان‌ های جهان به پیشنهاد «ماریو بارگاس»

برنامه خاموشی‌های برق 27 لغایت 29 فروردین‌ماه در استان اردبیل

عالمان دینی باید در رأس مباحث امور تربیتی قرار گیرند

برنامه خاموشی‌های برق 27 تا 29 فروردین‌ماه در استان اردبیل

معرفی ارومیه به عنوان نامزد «پایتخت کتاب»

گلایه شهروندان آذرشهری از صدور قبضهای نامتعارف آب

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان ارشد سه قوه: به گفتگوهای عمان نه افراطی خوش‌بین و نه افراطی بدبین هستیم/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد

جانباز گرانقدر 70 درصد «اباذر فرج‌نیا» به جمع یاران شهیدش پیوست

کشف 632 مورد نشتی در خطوط زیرزمینی گاز آذربایجان‌غربی

کاهش دمای هوا از امروز تا جمعه | کدام مناطق برفی و بارانی می شود؟

چرا باید از ادبیات دفاع کرد؟

نشست مشترک امنیت در مرز‌ها و مسائل گمرکی بین ارومیه و حکاری ترکیه

بررسی مشکلات شهر‌های جنوبی آذربایجان شرقی

نشست مشترک امنیت در مرز‌ها و مسائل گمرکی بین ارومیه ـ حکاری

دمنوش اثربخش برای افرادی که تصمیم به ترک سیگار دارند

رسانه اسرائیلی: نامه های سرگشاده بیانگر خستگی نظامیان است

یک سایت اولین خرید اسماعیل کارتال برای پرسپولیس را لو داد!

دریافت جایزه هم نتوانست غم چهرهٔ سرو گیراسی را پنهان کند / عکس

شب باشکوه ولی تلخ سرو گیراسی مقابل بارسلونا؛ مهاجم دورتموند بهترین گلزن لیگ قهرمانان شد

بستر‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف در این استان فراهم است

تسریع در اجرای پروژه‌های راهسازی مسیر اربعین حسینی (ع)

حل مشکل جمع آوری آب‌های سطحی زیرگذر محور ارومیه-مهاباد

تقویت همکاری‌های مشترک امنیتی در مرز‌ها و مسائل گمرکی خروجی نشست فرعی امنیتی ارومیه ـ حکاری

برق مشترکان پرمصرف محدود‌ می‌شود

گل دوم سرو گیراسی به بارسلونا (دورتموند 2-0 بارسلونا)

هت‌تریک سرو گیراسی مقابل بارسلونا روی دفع ناقص رونالد آرائوخو (دورتموند 3-1 بارسلونا)

رسانه اسرائیلی: نامه‌های سرگشاده بیانگر خستگی نظامیان است

خطبه عقد محسن تنابنده را کدام روحانی سرشناس خواند؟/عکس

مرگ نویسنده طغیان‌گر/ ویدئو

برگزاری همایش آموزشی و توجیهی عوامل اجرایی حج تمتع در تبریز

افتتاح مدرسه 6 کلاسه خیرساز در مراغه

اطلاعیه فعالیت مدارس آذربایجان شرقی

برگزاری مجمع استاد یاران و سرمربیان صالحین در اردبیل

تصادف در محور آبدانان سراب باغ 2 فوتی برجای گذاشت

جشن تولد محسن تنابنده در کنار خانواده‌اش/ ویدئو

اطلاعیه فعالیت مدارس آذربایجان‌شرقی در روز چهارشنبه

86 درصد از محله اسلام‌آباد به فضای سبز تبدیل می‌شود