توجه به کاهش آسیبهای اجتماعی در بین دانش آموزان، خدمت به کل کشور است
فرهنگي
بزرگنمايي:
پیام آذری -
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل به نقل از خبرگزاری ایرنا، در جلسه شورای راهبری نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان(نماد) استان اردبیل ، مدیرکل امور اجتماعی استانداری ، طرح نماد را طرحی مشترک بین وزارت کشور و وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: خدمت به دانش آموزان و نظام آموزشی و توجه به کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان، خدمت به کل کشور و جامعه است.
ماریا موسوی با اشاره به کاهش سن خطرپذیری در جامعه و برابر شدن میزان خطرپذیری در بین دختران و پسران افزود: نظام آموزش و پرورش برای کاهش مخاطرات آسیب های اجتماعی نیازمند خانه تکانی اساسی است و برای این کار لازم است که با کاهش از بار درسی دانش آموزان، به امور مهارتی و توامندی های دیگر غیردرسی آنها بیشتر توجه شود.
وی خواستار توجه ویژه به نشاط در مدارس شد و بیان کرد: خندیدن و لباس خوب و شیک پوشیدن توسط دانش آموزان، گناه نیست و باید نگاه معلمان و متولیان امر آموزش در این زمینه تغییر یابد.
-
پنجشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۲:۰۵
-
۱۹ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/811532/