پیام آذری

آخرين مطالب

باید در نوروز حرمت شب‌های قدر و شهادت امیرالمومنین حفظ شود گفتگو

باید در نوروز حرمت شب‌های قدر و شهادت امیرالمومنین حفظ شود
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سیدمهدی فریشی ظهر دوشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان بر حفظ حرمت ایام شهادت حضرت علی (ع) و شب‌های قدر در مناسبت‌های نوروزی تاکید کرد و افزود: باید برنامه‌های دید و بازدید نوروزی به گونه‌ای برنامه ریزی شود که حرمت شب‌های قدر و شب‌های شهادت امیر المومنین حفظ شود.
امام جمعه ارومیه گفت: باید در این ایام با صله ارحام و کمک به نیازمندان در شاد کردن دل مؤمنان و مسلمانان گام‌های مؤثری برداشته شود.
وی با تاکید بر اینکه باید از فرصت به دست آمده برای نورانی‌تر کردن قلوب استفاده کرده و شادی معنوی کسب کنیم خاطرنشان کرد: برترین اعمال در ماه مبارک رمضان ترک معصیت و تقرب به ذات ربوبی است و طبق احادیث معصومین علیهم‌السلام بدبخت آن کسی هست که از غفران الهی در این ماه به دور ماند.
مسئولان در برنامه ریزی جلسات در ساعات اقامه نماز دقت کنند
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در ادامه موضوع وحدت و انسجام ملی را موضوعی دانست که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است تصریح کرد: باید در عین زنده نگه داشتن زبان‌های محلی، زبان فارسی به عنوان زبان ملی ایران اسلامی محور این وحدت قرار گیرد چرا که این زبان نماد هویت ملی همه ایرانیان است.
حجت الاسلام قریشی همچنین با تاکید بر اقامه نماز در زمان اول وقت ادامه داد: باید مسئولان فرهنگی در برنامه ریزی جلسات بر اوقات نماز تاکید داشته باشند تا وقت و حدود نماز رعایت شود.
وی بر لزوم تدوین نقشه فرهنگی استان اشاره و تصریح کرد: باید نقشه فرهنگی استان تدوین شده تا متولیان فرهنگی بر اساس این نقشه فعالیت‌های مرتبط را انجام دهند.
امام جمعه ارومیه گفت: اولویت‌های فرهنگی سال بعد از نقطه نظر دستگاه‌های فرهنگی متولی باید احصا شده تا در این نقشه فرهنگی مورد بررسی قرار گیرد.
هوش مصنوعی و کاربرد آن مورد توجه قرار گیرد
حجت الاسلام قریشی مسئله فضای مجازی وحکم رانی هوش مصنوعی را نیز مورد تاکید قرار داد و افزود: هوش مصنوعی و توسعه آن یکی دیگر از موضوعاتی است که نباید در آن کم کاری شود که بخش فرهنگی این موضوع با شورای فرهنگ عمومی استان مرتبط است.
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به سفر ریاست قوه قضائیه با استان گفت: مساحت فضای اداری مفید دادگستری استان 43 هزار متر مربع است که در این سفر مجوز احداث 36 هزار و 300 متر مربع در 9 شهرستان داده شد.
ناصر عتباتی با بیان اینکه کادر قضائی استان 390 نفر بوده که با توجه به حجم پرونده‌ها این تعداد بسیار کم است خاطرنشان کرد: در این سفر مجوز استخدام بیش از 100 قاضی هم صادر شد که در طول سال آینده به بدنه دستگاه قضائی استان جذب خواهند شد.
60 میلیارد تومان برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد جمع آوری می‌شود
وی با تاکید بر برخورد با برهم زنندگان فضای امنیتی استان تصریح کرد: باید اتحاد و آرامش استان در اولویت برنامه‌ها باشد و نباید اجازه دهیم که صداهای تفرقه انگیز از محافل مختلف شنیده شود.
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی همچنین با تاکید بر حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و شب شهادت حضرت امیر المومنین علی (ع) تاکید کرد: رویکرد اولیه در برخورد با حرمت شکنان رویکرد ایجابی و تذکری خواهد بود، اما با قبح شکنان برخورد قاطع قانونی و قضائی لازم انجام می‌گیرد.
آقای عتباتی همچنین از صدور حکم اعدام متجاوز به عنف و حکم 15 سال حبس معاونان این جرم در بوکان خبر داد.
وی با اشاره به برگزاری مراسم گلریزان برای آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد مالی در طول ماه مبارک رمضان گفت: پیش بینی می‌شود در آئین‌های گلریزان ماه مبارک رمضان امسال بیش از 60 میلیارد تومان برای آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد جمع آوری شود.
علیرضا نوروزی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی و دبیر شورای فرهنگ عمومی استان نیز در این جلسه بر حفظ حرمت ایام ماه مبارک رمضان و شهادت امیر المومنین حضرت علی (ع) در ایام نوروز تاکید کرد.
در این جلسه مدیران دستگاه‌ها و اعضای حاضر به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.
کد خبر 6410977

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/804489/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر در زمان؛ ژست عجیب «ابی و شب پره» با گیتار روی ریل قطار؛ سال 53

حکم اعدام عامل قتل دختر 7 ساله بوکانی صادر شد

رفتارهایی که کودکان را از والدین فراری می‌دهد!

تاکید محمد کبیری بر تعامل و همکاری تمامی کمیته های ستاد نوروزی کیش برای تکریم گردشگران

تَرنم نوروزی در اردبیل با آیین تکم‌گردانی

ایران سریع ترین تیم صعود کننده به جام جهانی خواهد شد

تاج وعده داد؛ سریع‌ترین صعود ایران به جام جهانی رقم می‌خورد

برگزاری نشست «نوروز در باورهای عرفانی و مذهبی» در مجموعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی

اظهارات تاج درباره ورزشگاه علی دایی

صعود سریع ایران به جام جهانی؛ پیش بینی تاج

آغاز به کار ستاد مرکزی دبیرخانه ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان استان

خط 4 مداره کابلی هوایی برق محمودآباد - آمل تکمیل شد

اسرائیل در حال تشدید انضمام کرانه باختری است

واژگونی و سقوط مرگبار اتوبوس مسافربری از روی پل

تشکیل مجمع خیرین مدرسه ساز در هریس

حکم رهبر انقلاب در استفاده و خرید و فروش ترقه و مواد محترقه

ادعای جنجالی سرمربی پرسپولیس؛ کارتال دوست داشت به تراکتور برود؟!

انجام 5255 عملیات مبارزه با مواد مخدر در آذربایجان‌ شرقی

«چهارشنبه آخر سال» نماد رویش پاکی و گرمی مردم آذربایجان

3 سد آذربایجان غربی در شرایط بحرانی قرار گرفت

سیاه‌چادرهای عشایری در ایام نوروز در آذربایجان غربی برپا می شود

حوادث مرتبط با چهارشنبه‌ آخر سال 1403/ تا این لحظه 717 مصدوم و 6 فوتی

آذربایجان غربی با باران به استقبال بهار می رود

50 نوروزگاه در آذربایجان غربی برپا می شود

توزیع 700 بسته عیدانه بنیاد دستان مهربان در تبریز و مراغه

اخذ رضایت پرونده 4000 میلیارد ریالی در بوکان

انفجار مواد محترقه در میانه؛ حال 4 نفر وخیم است

پیش‌بینی بارش و کاهش دما در تعطیلات نوروزی آذربایجان‌شرقی

طرح انتقال آب ارس به تبریز آب شرب 3 میلیون نفر را تأمین می‌کند

تمهیدات اداره غله و تعزیرات آرد و نان کیش برای ایام نوروز وماه رمضان

جان‌بخشی بانوی اردبیلی به بیماران دردمند

شهادت سرگرد سپاه که در حمله مسلحانه در سیستان و بلوچستان

آذری جهرمی در واکنش به افزایش قیمت دلار: وزیر اقتصادی هم نمانده که نمایندگان مجلس استیضاحش کنند و قربانی شود

جدیدترین روش کاشت مو در ایران و جهان

کشف 20 هزار و 600 عدد انواع مواد محترقه خارجی غیر مجاز در اردبیل

پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا چهارشنبه 29 اسفند 1403

هویت تاریخی محلات شش‌گانه به سامانه جامع «اردبیل‌من» اضافه شد

ریل گذاری بیمه پاسارگاد بر صعود به قله با انتخاب محمدرضا کشاورز

1500 میلیارد ریال اعتبار به بیمارستان جدید مهاباد اختصاص یافت

اجرای یکی از دستورات رئیس قوه قضائیه در سفر استانی

تشدید نظارت بر بازار در آستانه نوروز بستان آباد

تشدید نظارت بر بازار بستان آباد در آستانه نوروز

پیش بینی آب و هوای تبریز فردا چهارشنبه 29 اسفند 1403

کشف بیش از 2 تن مواد منفجره در آذربایجان غربی

آذربایجان و اسرائیل به دنبال اکتشاف گاز در فلسطین

مقاله استاد صنعتی شریف، طرح روی جلد معتبرترین مجله شیمی فیزیک شد

پنجاه و نهمین شماره نشریه خط زندگی منتشر شد

برج فناوری نخبگان شاهدو ایثارگر آماده بهره برداری شد

برگزاری شورای اداری اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل

آموزش و پرورش استان دستگاه پیشرو در پذیرش مسافرین نوروزی است