پیام آذری

آخرين مطالب

اختتامیه طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی در جنوب استان آذربایجان غربی برگزار شد اقتصادی

اختتامیه طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی در جنوب استان آذربایجان غربی برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش می‌متالز، در ابتدای این مراسم استاندار آذربایجان غربی ضمن آرزوی طاعات و عبادات برای حاضران در این نشست و تقدیر از حضور دکتر داریوش اسماعیلی معاون وزیر صمت و رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور گفت: ایشان دارای مرتبه پروفسوری و استاد تمام دانشگاه تهران است و در رشته زمین‌شناسی سالیان سال دارای سوابق درخشان است و در حوزه معدن و فعالیت‌های معدنی نیز فعال است.
آقای رضا رحمانی با بیان اینکه ایشان در گذشته رئیس نظام مهندسی کشور، رییس کمیته معدن و صنایع معدنی در کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، معاون معدنی در وازت صمت نیز بوده است، افزود: امروز هم در کسوت معاون وزیر صمت و ریاست سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور حضور دارند هست و بسیار خوشحالم که ایشان معین استان آذربایجان غربی هستند.
وی ضمن ابراز خرسندی از حضور ایشان گفت: به لطف خدا می‌توانیم ظرفیت‌های استان آذربایجان غربی را بیشتر فعال کنیم، زیرا بر طبق آمار‌ها استان آذربایجان غربی رتبه 6 ذخایر معدنی و رتبه 3 تنوع مواد معدنی کشور را در اختیار دارد.
استاندار آذربایجان غربی، با بیان این‌که رتبه این استان در همه بخش‌ها قابل توجه است، تصریح کرد: از لحاظ ارزش افزوده در کشور در معدن رتبه 22، در صنعت رتبه 19 و در کشاورزی رتبه 10 را در اختیار داریم و خداوند در اینجا همه امکانات را به ما داده ولی در بخش صنعت و معدن بایستی واحد‌های فرآوری و سرمایه‌گذاری انجام می‌شد.
رحمانی با بیان این‌که استان آذربایجان غربی برای کشور بالای 2 هزار کیلو طلا تولید کرده، یادآور شد: انجام طرح تحول و حضور آقای اسماعیلی یک اتفاق تاریخی برای استان است و از وجود ایشان ر استفاده خواهیم کرد.
وی با بیان این‌که مایلیم بخش معدن به عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم استان بیشتر فعال شود، افزود: با اطلاعاتی که داده شد احساس می‌کنم می‌توان از آن به عنوان "انقلاب معدنی" یاد کرد که البته نیاز به سازوکار‌هایی دارد که باید بر روی آن بحث کرد.
استاندار آذربایجان غربی ابراز امیدواری کرد که شاهد حضور بیشتر ریاست سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور به عنوان معین استان آذربایجان غربی باشیم.
با انجام طرح تحول زمین‌شناسی در آذربایجان غربی 60 درصد ریسک اکتشاف پشت سر گذاشته شد
در ادامه معاون وزیر صمت و رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور با بیان این‌که آمار و ارقام طی سال آینده نشان خواهد داد تاثیر استان آذربایجان غربی در پیشرفت کشور تا چه اندازه است، گفت: سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور با همه توان و پتانسیل در خدمت کشور و به ویژه استان آذربایجان غربی خواهد بود.
دکتر داریوش اسماعیلی افزود: اینجانب به جز ریاست سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور به عنوان معین آذربایجان غربی و خوزستان هم از سوی وزیر صمت انتخاب شده‌ام و وظیفه خود می‌دانیم که مسائل کلان کشور و استان را پیگیری کنم.
وی با بیان این‌که طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی در استان آذربایجان غربی در مساحت 7 هزار و 500 کیلومتر مربع در استان آذربایجان غربی به پایان رسیده است، تصریح کرد: اکتشافات اولیه در این مساحت انجام شده و 36 پروژه در این منطقه شامل تهیه سه لایه زمین‌شناسی، ژئوشیمی و پتانسیل‌های اقتصادی اجرا شده که امروز نتایج آن تقدیم استان می‌شود.
معاون وزیر صمت خاطرنشان کرد: کار سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور تا همین جاست و ما نشان دادیم در کدام محدوده‌ها چه پتانسیل معدنی وجود دارد و این به بعد این اطلاعات را در اختیار معاونت معدنی وزارتخانه قرار خواهد گرفت تا به ایمیدرو واگذار شود و یا به مزایده گذاشته شود.
وی افزود: از این پس اکتشافات اصلی آغاز می‌شود و تا این مرحله و انجام مطالعات توسط سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور تا 60 درصد ریسک اکتشاف پشت‌سر گذاشته شده است.
اسماعیلی ضمن اشاره به نتایج حاصل از طرح تحول در آذربایجان غربی گفت: 11 آنومالی طلا از حدود 50 ppb تا 5 ppm طلا معرفی شده و در چهار برگه از 12 برگه آنومالی مس مشاهده شده که میزان آن از دو درصد تا 18 درصد برآورد شده که عدد بسیار خوبی است، زیرا در حال حاضر از عیار دو دهم درصد به عنوان پتانسیل اقتصادی برای مس یاد می‌شود.
رییس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور با بیان این‌که از 12 برگه 5 برگه دارای آنومالی سنگ‌آهن است، تصریح کرد: در بعضی از آنالیز‌ها و نتایج 88 درصد را به عنوان بالاترین عدد نشان داد که نشان‌دهنده مگنتیت در این مناطق است و همچنین در یکی از برگه‌ها نیز منگنز با حدود 12 درصد مشاهده شد.
وی افزود: در سه ورقه نیز سرب و روی گزارش شده و به این ترتیب می‌توانیم وجود آنومالی‌های طلا، مس، آهن، منگنز و سرب و روی در این مسافت 7هزار و 500 کیلومتری را کیلومتر داشته باشیم که مطمئناً اگر با سرعت فعالیت‌های بعدی در این مناطق انجام شود تا یک سال و نیم آینده امیدواریم به نتیجه نهایی برسد و پروانه بهره‌برداری برای این مجموعه‌ها صادر شود.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور وظیفه خود می‌داند که در صورت نیاز به عنوان معین استان آذربایجان غربی حضور داشته باشد.
گفتنی است، در این طرح که در قالب 36 پروژه در شهر‌های جنوبی استان بوکان، مهاباد، میاندوآب و شاهین‌دژ انجام شد، 7500 کیلومتر مربع منطقه معدنی مستعد سرمایه‌گذاری آذربایجان غربی اکتشاف و نهایتا 11 محدوده طلا، 5 محدوده آهن، 8 محدوده مس، 1 محدوده منگنز و 3 محدوده سرب و روی و در مجموع 28 محدوده مستعد در قالب طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی در جنوب استان آذربایجان غربی توسط سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور شناسایی شده است.

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

منبع: سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/802402/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پزشکیان: دیگر از آن زمانی که در مرزها آدم بگذاریم تا جلوی قاچاق را بگیریم، گذشته است

گزارشی از معیشت سخت پرستاران؛ بعضی از آنها برای کار به تهران می‌آیند و شب‌ها در خودرو می‌خوابند

مشخصات و تخصص های جراحان قلب

تخصص ها و ویژگی های جراحان و متخصص های مغز و اعصاب

برگزاری مراسم روز شهدا در یادمان شهدای گمنام فراجا استان اردبیل

روش‌های صحیح امحاء داروهای تاریخ گذشته برای حفظ سلامت و محیط زیست

کمک 50 میلیارد ریالی اتاق بازرگانی ارومیه برای آزادی زندانیان

ستاره برزیلی علیه رفقای کروات: نبرد واگنین و تیم تراکتور تبریز و گل گهر سیرجان

رئیس جمهور قرچک را به مقصد ورامین ترک کرد

دروژدک، کابوس حریفان:تیم فوتبال تراکتور تبریز با گلزن کروات، آتشین‌تر از همیشه

مذاکره با آمریکا گره تحریم‌ باز نمی‌کند، کورتر می‌کند | پاسخ به حرکت غلط آمریکا، حتمی است

مسئولان کمیته‌های خدمات سفر در ایام نوروز مستقر و پای‌کار باشند

2 انتصاب جدید در استانداری آذربایجان‌شرقی

دانشگاه صنعتی تبریز نخستین ناحیه نوآوری بین‌المللی کشور است

خیّران ارومیه‌ای 130 میلیارد ریال برای آزادی زندانیان کمک کردند

نقش آفرینی بانک مسکن استان آذربایجان شرقی در پرداخت تسهیلات حمایتی

تصاویر/ مراسم یادواره 73 شهید سنگر ساز بی سنگر جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی

جلب رضایت مردم و بالا بردن سرمایه اجتماعی بهترین خواسته شهداست

«میرو»» 18 فروردین به سینما می‌آید

آغاز مسابقات قرآن مسجد حکم‌آباد تبریز

قلع و قمع 11 مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در مرند

قیمت انواع حبوبات 23 اسفند 1403

آمریکا و پاکستان؛ امیدها برای همکاری کم‌رنگ می‌شود

کمک 13 میلیارد تومانی خیران ارومیه‌ای برای آزادی زندانیان/971 زندانی چشم انتظار کمک خیران

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی :13میلیارد تومان در جشن گلریزان ستاد دیه ارومیه کمک مردم نیکوسرشت برای آزادی زندانیان مالی و غیر عمد

برقراری 2 پرواز فوق العاده نوروزی برای فرودگاه خوی

شهرداری تبریز با افطاری ساده میزبان تبریزی‌هاست

کاهش مطالعه زنگ خطر برای جامعه است

رمز طلایی موفقیت از نگاه قرآن، استقامت در برابر سختی‌ها است

نماینده مجلس: اعلام حکم پرونده چای دپو شده «ارتباط مستقیمی» با استیضاح همتی نداشت

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد تبریز شد

واکنش فیروزآبادی به ادعای مذاکره ایران با سکوهای خارجی برای رفع فیلترینگ

گرانی کالاهای اساسی؛ قیمت برنج در بازار همچنان بالاست+جدول

ثبت حدود 11 میلیون تخلف سرعت غیرمجاز در راه‌های استان اردبیل

6 هزار فرصت شغلی در استان اردبیل تثبیت شد

هنربر سرپرست اداره کل امنیتی و انتظامی استانداری آذربایجان شرقی شد

محموله سلاح جنگی در مرز خوی متوقف شد

تصاویری از همخوانی با قرآن کریم در ماه بهار قرآن

1370 میلیارد ریال برای تجهیز مدارس آذربایجان شرقی هزینه شد

شاخص آلودگی هوای تبریز امروز پنجشنبه 23 اسفند

دستگیری باند سرقت منازل در تبریز؛ 46 فقره سرقت کشف شد

سیمئونه جنجال به پا کرد/ هواداران با ناراحتی استادیوم را ترک کردند

واژگونی پژو در محور بوکان به میاندوآب

جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان اردبیل برگزار شد

پنج زندانی جرائم غیرعمد در استان اردبیل آزاد شدند

قیمت کالاهای اساسی؛ قیمت برنج در بازار همچنان بالا است+جدول

افزایش 624 درصدی کشف سیگار قاچاق در آذربایجان غربی

برقراری دو پرواز فوق‌العاده نوروزی به فرودگاه خوی

تکمیل زنجیره تولید قطعات ماشین‌آلات سنگین در قطب تریلر سازی کشور

تصاویر/بیست و سومین یادواره شهدای مسجد امام حسین (ع) قوم تپه تبریز