به عشق حضرت علی(ع)؛ 2 جوان اردبیلی از چوبه دار رهایی یافتند
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - اردبیل - رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: دو جوان اردبیلی محکوم به قصاص با رضایت اولیای دم اهل تسنن آن هم به عشق حضرت علی(ع) پس از پنج سال، طعم رهایی را چشیدند.
حجتالاسلام حسین کثیرلو در گفتگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: این دو جوان که به عنوان کارگر در استان گلستان مشغول به کار بودند، پنج سال پیش به طور ناخواسته وارد درگیری با کارگر دیگر شده و یک مرد بلوچ را به قتل رسانده بودند.
ویادامه داد: به دنبال درخواست خانوادههای این دو محکوم جهت بخشش، هیأت جهادی بخشایش و هیأت دارالمحسنین اردبیل میانجیگری خود را شروع کردند.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل افزود: به دنبال این اقدام ستاد دیه استانهای اردبیل، گلستان و سیستان و بلوچستان هم وارد عمل شدند و نهایتاً با کمک مالی مهدی اسمیزاده؛ خیر نیک اندیش اردبیلی، این دو جوان محکوم به قصاص که نانآور و امید خانواده بودند، رهایی یافته و زندگی دوباره را شروع کردند.
حجتالاسلام کثیرلو ادامه داد: اولیای دم بلوچ و اهل تسنن انگیزه خود را از این بخشش عشق به مولای متقیان حضرت علی ( ع) که ماه رمضان منتسب به این حضرت است عنوان کردند.
-
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۹:۳۶
-
۱۷ بازديد
-
خبرگزاری مهر - اردبیل
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/801697/