پیام آذری

آخرين مطالب

میزان فسفر موجود در این پرنده بزرگ جثه 4 برابر میگو است/گوشت بوقلمون یکی از 14 ماده غذایی معجزه‌گر گفتگو

میزان فسفر موجود در این پرنده بزرگ جثه 4 برابر میگو است/گوشت بوقلمون یکی از 14 ماده غذایی معجزه‌گر
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش صد آنلاین ، مصرف‌کنندگان استقبال چندانی از مصرف گوشت بوقلمون به عمل نمی‌آورند و برای توجیه این امر فرهنگ تغذیه‌ای و گران بودن گوشت بوقلمون را ذکر می‌کنند. در سال‌های اخیر تولید و مصرف گوشت بوقلمون در بسیاری از کشورهای اروپایی و به ویژه آمریکا از یک روند افزایشی برخوردار بوده است.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به مزیت گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت‌ها، اظهار داشت: گوشت بوقلمون به علت عدم وجود چربی میان بافتی در هنگام پخت از نظر حجم بر عکس گوشت مرغ، گوساله و گوسفند کم نمی‌شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: بوقلمون‌های تحت مطالعه و پرورش شامل چهار رنگ سیاه، الوان، سفید و طلایی است که از استان‌های اردبیل، زنجان، آذربایجان شرقی و غربی جمع‌آوری‌شده و موردمطالعه و بررسی و رکورد برداری انفرادی در طول سالیان متمادی قرارگرفته است.
حسین لطفعلی زاده، خاطرنشان کرد: مردم روستاها نیز به دلایل مختلف از جمله بومی و اقتصادی بودن پرورش بوقلمون در منطقه و داشتن شرایط خاص فیزیولوژیکی دستگاه گوارش برای استفاده از علوفه مرتعی و پَس چَر مزارع مبادرت به نگهداری این حیوان به‌صورت گله‌ای در جوار فعالیت‌های کشاورزی و دامداری می‌کنند.
دانلود فیلم اصلی کد ویدئو فسفر موجود در بوقلمون 4 برابر میگو است
وی با اشاره به میزان فسفر موجود در گوشت بوقلمون، یادآور شد: فسفر موجود در بوقلمون 4 برابر میگو است (80% عامل تشکیل کلسیم در استخوان‌های بدن فسفر است) و میزان فسفر در بوقلمون 238 میلی‌گرم در 100 گرم است که این مسئله با توجه به پروتئین 81/28 درصدی موجود در گوشت بوقلمون بدین معنی است که پروتئین آن از هر گوشتی بیشتر است.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه با توجه به ظرفیت‌های مساعد منطقه و توان علمی همکاران مرکز تاکنون فعالیت‌های زیادی در ایستگاه تحقیقات بوقلمون انجام شده است، گفت: در کنار کارهای تحقیقاتی پرورش‌دهندگان بی‌شماری سالیانه جهت خرید جوجه بوقلمون یک‌ماهه از ایستگاه تحقیقات بوقلمون علاقه نشان می‌دهند.
در گوشت بوقلمون مقدار زیادی امگا-3 وجود دارد
رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی نیز به خبرنگار تسنیم گفت: بررسی بهترین زمان و تعداد دفعات تلقیح مصنوعی در بوقلمون‌های بومی، برآورد ضرایب اقتصادی برخی صفات مهم تولیدی در بوقلمون‌های ایستگاه تاتار و همین‌طور تأثیر برنامه‌های مختلف نوری بر سن بلوغ، راندمان تولید تخم و جوجه درآوری در بوقلمون‌های بومی ایستگاه تاتار از تحقیقات اجرا شده در مرکز تحقیقات سهند قلمداد می‌شوند.
علیرضا فانی با اشاره به مزایای گوشت بوقلمون ادامه داد: در گوشت بوقلمون مقدار زیادی امگا-3 وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پایین آورنده کلسترول می‌شود و از مزمن شدن بیماری‌ها جلوگیری می‌کند،.
وی افزود: بوقلمون دارای انواع ویتامین B ازجمله 1B، 3B، 6B و 12B به میزان 7/7 میلی‌گرم در 100 گرم است و برای جلوگیری از افسردگی و بیماری MS و از بین بردن کم‌خونی مؤثر است و سدیم موجود در گوشت بوقلمون 33 میلی‌گرم در 100 گرم است که از بیماری‌های قلبی جلوگیری کرده و باعث تنظیم فشارخون می‌شود.
رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، با اشاره به پروژه‌های تحقیقاتی مصوب و اجراشده مرتبط با بوقلمون در ایستگاه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گفت: بررسی دامنه پراکندگی و خصوصیات فنوتیپی بوقلمون‌های بومی آذربایجان، بررسی توان تولید و پتانسیل ژنتیکی بوقلمون‌های آذربایجان، بررسی اثر وزن تخم بر روی میزان جوجه‌درآوری، زمان تفریخ و افزایش وزن بدن در بوقلمون‌های آذربایجان شرقی، اثرات هم‌خونی بر صفات تولیدی و تولیدمثلی در بوقلمون‌های بومی آذربایجان و بررسی پتانسیل ژنتیکی خصوصیات لاشه بوقلمون‌های بومی آذربایجان از پروژه‌های تحقیقاتی مصوب و اجرا شده مرتبط با بوقلمون در ایستگاه محسوب می‌شوند.
گوشت بوقلمون به‌عنوان یکی از 14 ماده غذایی معجزه‌گر معرفی‌شده است
وی یادآور شد: طبق برآوردهای انجام‌شده می‌توان گفت مصرف گوشت بوقلمون در طی 25 سال گذشته در دنیا به‌طور تقریبی دو برابر افزایش‌یافته است.
فانی با اشاره به افزایش مصرف گوشت بوقلمون در کشور اظهار داشت: گوشت بوقلمون به‌عنوان یکی از 14 ماده غذایی معجزه‌گر معرفی‌شده است و این انتظار دور از ذهن نیست که در آینده نزدیک، با گسترش شیوه تولید گوشت بوقلمون در کشور، شاهد جایگاه اصلی این محصول و سایر فرآورده‌های جنبی آن در سبد مصرفی خانواده‌های ایرانی باشیم.
به گزارش تسنیم، مصرف گوشت بوقلمون به دلیل وجود ویتامین A در این نوع گوشت نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد، از طرف دیگر به دلیل وجود نوعی مواد خاص به نام اسیدآمینه تریپتوفان در گوشت بوقلمون به افرادی که مبتلا به افسردگی هستند، توصیه می‌شود تا از این ماده غذایی مصرف کنند، چراکه به‌صورت گذرا و کوتاه‌مدت موجب آرامش و سرحالی در این افراد می‌شود.
گزارش از امیرمسعود طایفه

پیام آذری

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/764104/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استوری توماج صالحی پس از آزادی

تغییر چهره شهره سلطانی 33 سال بعد از سریال «روزی روزگاری» در 54 سالگی

عبداللهی فرماندار شهرستان هریس شد

عادلی‌فر فرماندار شهرستان هوراند شد

رسیدگی ویژه به مشکلات پروژه ها با تشکیل کمیته موارد خاص

مسابقات سازه ماکارونی در اردبیل برگزار شد

توزیع 6000 پرس غذای گرم در بین نیازمندان شهرستان پارس‌آباد

7 ایستگاه تعیین موقعیت ماهواره‌ای در اردبیل راه‌اندازی شد

اتاق ایران با منطقه بندی جغرافیایی اتاق‌های بازرگانی به دنبال تحول اقتصاد کشور است

آیین وداع با پیکر معلمان دلسوزجوادلو، عالی شانی و حسینی در گلزار شهدای خوی

تصاویر/ بدرقه باشکوه شهدای گمنام در معراج شهدای ارومیه

مجتمع معدنی سرب و روی انگوران، میزبان دانشجویان دانشگاه ارومیه

گرامیداشت روز دانشجو در حضور شهید گمنام

تیم والیبال شهرداری ارومیه بازی پایانی نیم فصل اول را به سایپا باخت

باخت شهرداری ارومیه

غافلگیری در روز جشن 7000 نفری قهرمانی نیم فصل / سایپا، شهرداری ارومیه را ناک اوت کرد

ضربه سخت سایپا بر پیکره شهرداری ارومیه / قهرمان نیم فصل حال بردن نداشت

شوک به ارومیه: فکر این باخت را هم نمی‌کردند!

سایپا با شکست تیم قهرمان نیم فصل شگفتی ساز شد

باخت نوبرانه قهرمان زودهنگام/ فولاد و شهداب با برد راهی برزیل می شوند

فعالیت موسسه و مراکز خیریه بنام بیماران جذامی، وجاهت قانونی ندارد

تشییع پیکر شهدای گمنام در تبریز برگزار می‌شود

ربع از یاد رفته رشیدی

عکس| علیرضا نقی زاده به هوادار پیوست

«مکاشفه‌های زیرزمینی» سهند ایرانهمر بررسی شد

فعالیت گمنامانه بسیج در مساجد حاشیه شهر تبریز

برگزاری سومین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمه‌زهرا(س) با حضور امام خامنه‌ای

ادعای عجیب قهرمان اروپا؛ برد و باخت رئال مادرید برای کریس رونالدو مهم نبود، فقط خودش!

رحیمی‌پناه: هم قسم بودیم دست پر اصفهان را ترک کنیم

رتبه سوم کشوری آذربایجان غربی، در سازش پرونده‌های قتل

نزدیک 3000 دانش‌آموز آذربایجان شرقی در اردوی تمشک حضور می‌یابند

آذربایجان غربی معطر به عطر 4 شهید گمنام می‌شود

همایش فرافلسفه و فراخوان ارسال مقاله

12 شهید گمنام در شیراز تشییع می شوند

سرشماری کشاورزی اقدامی سرنوشت‌ساز برای عشایر است

اتاق ایران با منطقه‌بندی جغرافیایی اتاق‌های بازرگانی به دنبال تحول اقتصاد کشور است

«شهلا ریاحی و لیلا فروهر» در نمایی از فیلم چهار خواهر؛ سال 46

تذکر دولت به استاندار آذربایجان غربی درباره وضعیت دریاچه ارومیه

معاون وزارت بهداشت: کودکان زیر 7 سال در بیمارستان‌های دولتی رایگان درمان می‌شوند

اطلاعیه تشییع 4 شهید گمنام دفاع مقدس در تبریز

خبر امیدبخش کبیری برای فعالان اقتصادی: رسیدگی ویژه به مشکلات پروژه ها با تشکیل کمیته موارد خاص

استاد فرهنگ و علوم قرآنی در اردبیل درگذشت

دستگاه‌های «لاک خشک کن» سرطان‌زا هستند؟

مردم ‌چیزی جز خدمت بی‌منت از مسئولان انتظار ندارند

کشف سازه صنعتی در محوطه باستانی «دیگه‌ور» گرمی‌

علت اصلی فرونشست زمین در جعفرآباد قم چه بود؟

خانه‌به دوشی مستاجرین در پی افزایش اجاره بها

تکمیل باند دوم گرمی- اردبیل نیازمند 10 هزار میلیارد ریال اعتبار است

حمایت قاطعانه بانک توسعه تعاون از واحدهای تولیدی

احداث شهرک‌های شیلاتی در اردبیل در حال امکان‌سنجی است