پیام آذری

آخرين مطالب

شهردار منطقه 15 خبر داد:

اجرای 14 پروژه احداثی و توسعه محله‌ای در منطقه 15 شهرداری تهران

اجرای 14 پروژه احداثی و توسعه محله‌ای در منطقه 15
  بزرگنمايي:

پیام آذری - شهردار منطقه 15 در جلسه راهبری امور نواحی و پیگیری پروژه‌های مقیاس ناحیه 4 منطقه 15 از اجرای 14 پروژه احداثی و توسعه محله‌ای در منطقه 15 خبر داد و گفت: سرانه‌های شهری در محلات این ناحیه ارتقا می‌یابد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 15، محمد شیری با اشاره به اجرای 9 پروژ احداثی و 5 پروژه توسعه محله ای در شهرک های مشیریه و رضویه؛ گفت: این پروژه ها با توجه به درخواست های ساکنان محله ها احصاء شده و عملیات اجرایی آن ها نیز بر اساس برنامه زمانبندی از سوی معاونت های فنی و عمرانی، حمل و نقل و ترافیک، اجتماعی و فرهنگی و خدمات شهری و محیط زیست در دستور کار قرار گرفت.
او افزود: به همین سبب 5 پروژه توسعه محله ای و من شهردارم در حوزه های مختلف در محلات ناحیه 4 کمتر از 10 ماه به اجرا درآمد که از جمله آن می توان به روکش آسفالت خیابان خلیج فارس، مناسب سازی ایستگاه اتوبوس خیابان اسکندر لو، صالحی، مرمت زمین چمن بزرگراه امام رضا(ع) و احداث زمین چمن انارگل اشاره کرد.
شیری اضافه کرد: 9 پروژه احداثی شامل مرمت و تجهیز کوشک امیر سلیمانی، ساماندهی حاشیه محور بزرگراه امام رضا (ع)، احداث رمپ و لوپ بزرگراه شهید نجفی رستگار به شهرک رضویه، احداث پل موتور رو، بازسازی بوستان فرامنطقه ای 300 هکتاری شرق آزادگان، و بهسازی، تجهیز پردیس بانوان و احداث تصفیه خانه بوستان آزادگان، نیز در دستور کار است.
شهردار منطقه در ادامه به اقدامات مهم صورت گرفته در راستای اجرای طرح تحول بیست‌گانه منطقه در سطح ناحیه 4 نیز اشاره کرد و گفت: 27 متر مربع مرمت و بهسازی معابر سطح ناحیه، 3 هزار و 400 متر طول تبدیل نهر به کانیو و مرمت و بهسازی جداول و انهار، 2 هزار و 500 هزار متر طول پیاده رو سازی و اصلاح معابر، 70 مورد حذف دریچه های زائد در سطح معابر و همسطح سازی، 3 مورد بهسازی زمین چمن مصنوعی، یک مورد بهسازی سرویس بهداشتی و ... در راستای این طرح به اجرا درآمد.
معتمدین محلات ناحیه 4 در این نشست با اشاره به طرح بازگشایی مسیر دسترسی به محله‌های مشیریه و رضویه از بزرگراه شهید نجفی رستگاراز ترفیع و بالابردن دکل های برق فشارقوی به دلیل پایین بودن و خطر آفرینی کابل آن‌ها که معارض بازگشایی این محور کندرو بود، قدردانی کردند.
آنان همچنین به جهت تغییرات چشمگیر در حوزه های مختلف عمرانی، خدمات شهری و حمل و نقل ترافیک و ارتقای رضایتمندی و کیفت زندگی شهروندان با افتتاح این 14 پروژه شاخص از شهردار منطقه تقدیر کردند.
همچنین در این نشست مصوبات دور نخست بازدید میدانی از محلات و نیز پیام های سامانه نظارت همگانی و مدیریت شهری 137+ پلاس به صورت مقایسه ای با مدت مشابه سال گذشته بررسی و ارزیابی شد.
جلسه راهبری امور نواحی و پیگیری پروژه های مقیاس نواحی، با محوریت بررسی وضعیت عملکرد، امکانات و ظرفیت‌های موجود و همچنین نیازها و مشکلات محلات با حضور شهردار منطقه، معاونان اجرایی، مدیران و معتمدان محله به صورت مستمر در نواحی هفتگانه منطقه در حال برگزاری است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/657579/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان رویای یکی، پرواز دیگری؛ جدال سرنوشت‌ساز آزادی و تب‌وتاب تبریز

آموزش آشپزی/ طرز تهیه کباب بناب ساطوری آذربایجان

تمام کالاهای اساسی با قیمت جدید وارد بازار شدند (28 فروردین)

ارتش نماد ایثار و استقلال است

ارتش بازوی توانمند انقلاب است

فرانکفورت 0-1 تاتنهام: نیمه‌نهایی در میانه بحران!

ارکستر بزر‌گ سازهای آذربایجانی در تبریز تشکیل می‌شود

بازگشت زوجین به زندگی مشترک پس از 2 سال جدایی

ضرورت ترویج آموزش از سفره تا مزرعه در ارتقای کیفی و کمی گندم

پیام خاص بیرانوند برای تراکتوری ها قبل نبرد با انزلی چی ها

قم مهد تربیت مدیران شایسته است

وزیر کار: نمایشگاه دایمی مبلمان و فرش در مناطق مرزی می تواند به افزایش صادرات کمک کند

تصاویری با شکوه که امروز به مناسبت روز ارتش در تبریز خلق شد.

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

چای خارجی گران شد + جدول قیمت کالاهای اساسی

پیش بینی خرید 250 هزار تن گندم از کشاورزان در سال زراعی جاری

برگزاری کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و جمهوری آذربایجان

واژگونی خودرو در محور مهاباد - سردشت جان پدر و فرزند بانه‌ای را گرفت

پزشکیان: برای رفع ناترازی‌ها راهبرد جامع تدوین شده است

توقیف اتوبوس متخلف در مسیر تهران - ارومیه

واژگونی خودرو در محور مهاباد- سردشت جان پدر و فرزند بانه‌ای را گرفت

نماینده کرمان: ترک فعل در معادن کرمان باید پاسخ داده شود

سانحه مرگبار رانندگی در محور کرمانشاه - سراب نیلوفر

پیام پادشاه عربستان تقدیم رهبر انقلاب شد/ آیت‌الله خامنه‌ای: دو کشور می‌توانند تکمیل‌کننده یکدیگر باشند

علت مرگ پزشک جوان تبریزی چیست؟

برخورد شدید خودرو با تیر چراغ برق در جاده سراب نیلوفر

ترک اعتراض‌آمیز قهرمان طلایی المپیک پس از انتخاب طارمی

شوخی روا با نحوه گزارش گزارشگر شبکه تبریز

تسهیل مراودات زمینی با جمهوری آذربایجان پیگیری می‌شود

مادر شهیدان والامقام «پسندی» به فرزندان شهیدیش پیوست

گزینش نفس‌گیر در آزمون هول‌هولکی استخدام معلم

12 مورد سرمایه‌گذاری خارجی در اردبیل به ثمر نشسته است

پیش‌بینی تولید 390 هزار تن گندم در اردبیل

اجرای طرح خاتم در 76 محله آسیب‌پذیر اردبیل

یک کشته و یک زخمی بر اثر انحراف پژو 405 در محور کرمانشاه - سراب نیلوفر

نبرد میانه جدولی ها در اراک برنده نداشت!

امام خامنه‌ای: ارتباط میان ایران و عربستان برای هر دو کشور مفید خواهد بود

2 کشته و زخمی بر اثر تصادف در محور کرمانشاه - سراب نیلوفر

نساجی در چند قدمی سقوط!/تساوی میانه جدولی ها در اراک

جریمه سنگین برای النصر به‌خاطر بی‌احترامی در آزادی

مطالعات راهسازی 236 کیلومتر در آذربایجان غربی اجرایی شد

دیدار فرماندهان ارشد استانی سپاه با فرماندهان ارشد ارتش در آذربایجان شرقی

«بابک لطفی»به عنوان چهره هنر آذربایجان غربی معرفی شد

مبنای ارزیابی مدیران آذربایجان غربی، توفیق در جذب سرمایه گذار است

اولویت مدیران اجرایی اشنویه توسعه و رونق اقتصادی است

آماده سازی روستای حسنلوی نقده برای ثبت جهانی

از سرگیری عملیات آسفالت ریزی محور ترانزیتی پلدشت به مرگنلر

وزیر کار چرا با تاخیر به شهرستان سراب سفر کرد؟