توقیف موتورسیکلتهای متخلف در پلدشت
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام آذری - فرمانده انتظامی شهرستان پلدشت از توقیف نزدیک به 50 دستگاه موتور سیکلت به دلیل ایجاد آلودگی صوتی و مزاحمت و سلب آسایش عمومی خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، فرمانده انتظامی شهرستان پلدشت گفت: با توجه به اینکه برخورد با موتور سیکلت سواران مختلف از مطالبات مردمی در این شهرستان بود نزدیک به 50 موتور سیکلت در این شهرستان که باعث آلودگی صوتی و ایجاد مزاحمت و سلب آسایش مردم میشدند توقیف شد.
سرهنگ اسماعیل زادگان خاطر نشان کرد این تعداد موتور سواران به دلیل تخلف راکبان آنها و انجام حرکات نمایشی حادثه آفرین و ایجاد خطر جانی و مالی برای خود و دیگران باعث اتصادفات خودرویی و موتوری شده و زمینه وحشت و مزاحمت و سلب ۀسلیش برای شهروندان را فراهم میساختند توسط پلیس توقیف شده است .
وی گفت: لذا پلیس در راستای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با نوتور سواران متخلف. قطعا با موتور سوارهای بدون پلاک. پلاک مخدوش و دستکاری شده و موتورسیکلتهایی که با آلودگی صوتی همراه باشد توقیف و برخورد خواهد کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان پلدشت به خانوادههای محترم توصیه کرد موتور سیکلتها را در اختیار افراد کم سن و سال و فاقد گواهینامه قرار ندهند و همچنین راکبان موتور سیکلت در حین استفاده از این وسیله از کلاه ایمنی استفاده کنند.
-
پنجشنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸:۳۸
-
۱۱ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/818011/