پیام آذری

آخرين مطالب

رییس شورای اطلاع رسانی دولت در بیمه دی : خدمت به جانبازان و ایثارگران نعمت و توفیق است گفتگو

رییس شورای اطلاع رسانی دولت در بیمه دی : خدمت به جانبازان و ایثارگران نعمت و توفیق است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - رییس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: خدمت به ایثارگران و خانواده های شهدا نعمت و توفیق بزرگ است، به ویژه جانبازان و همسران آنها که هر روز با درد و رنج عجین هستند و بیمه دی در کاهش آلام درمانی آنها نقش به سزایی دارد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بیمه دی، نشست شورای مدیران روابط عمومی صنعت بیمه روز دوشنبه به میزبانی بیمه دی، با حضور الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت و مدیران ارشد صنعت بیمه برگزار شد.
حضرتی در این نشست بر نقش کلیدی روابط عمومی‌ها در اقناع افکار عمومی و تبیین دستاوردها تأکید کرد.
وی با تأکید بر تاثیر روابط عمومی‌ها در برقراری ارتباط میان سازمان‌های متبوعه و ذی‌نفعان گفت: «روابط عمومی‌ها می‌توانند با بهره‌گیری از منافع و فهم مشترک، در مسیر ساخت اعتماد عمومی نقش آفرین باشند.»
وی گفت: «اقناع کردن افکار عمومی دیگر منولوگ نیست، بلکه نیازمند اشتراک‌گذاری، تحقیق و حقیقت‌یابی با ابزار رسانه‌ای است.»
وی همچنین با اشاره به افتخار بیمه دی در خدمت‌رسانی به خانواده معزز شهدا و ایثارگران افزود: «توفیق خدمت به بندگان مخلص خداوند، نعمتی بزرگ است که باید قدرآن دانسته شود.»
صنعت بیمه سال گذشته 440 همت فروش بیمه نامه داشت
مدیر عامل شرکت بیمه دی در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد صنعت بیمه، اعلام کرد: «صنعت بیمه در سال گذشته 440 همت فروش بیمه‌نامه و تولید پرتفو داشته که نسبت به سال قبل 57 درصد رشد نشان می دهد.»
هادی عبداللهی گفت: «در مجموع و در صنعت بیمه در این مدت، 76 میلیون بیمه‌نامه صادر و 258 همت خسارت پرداخت شده که نسبت خسارت 59 درصد را نشان می‌دهد.»
وی با اشاره به سهم رشته‌های مختلف از پرتفوی بیمه‌ای صنعت بیمه کشور گفت: «بخش درمان با 35 درصد، بیمه ثالث و مازاد 26 درصد، بیمه بدنه 6.5 درصد و بیمه زندگی با 14.5 بیشترین سهم را در پرتفوی شرکت داشته اند.»
مدیر عامل شرکت بیمه دی ادامه داد: «با این حال، سهم بیمه‌های زندگی باید بیش از 20 درصد شود و به عنوان صندوق بازنشستگی دوم و حتی سوم دیده شود.»
پرتفوی بیمه دی 90 درصد رشد کرد
مدیر عامل شرکت بیمه دی در تشریح عملکرد این شرکت در سال گذشته گفت: «بیمه دی با کسب درآمدی افزون بر 32.5 همت در پایان سال گذشته، سهم 7.4 درصدی از بازار را به خود اختصاص داده و به عنوان سومین شرکت بیمه خصوصی، رشد 90 درصدی را تجربه کرد.»
وی افزود: «همچنین، حدود 2 میلیون و 800 هزار بیمه‌نامه سال گذشته در این شرکت صادر و 21.5 همت نیز خسارت پرداخت شد که نسبت به سال گذشته 81 درصد رشد داشته‌ایم.»
مدیرعامل بیمه دی این شرکت را سرآمد صنعت بیمه در حوزه درمان معرفی کرد و گفت: «در فروش بیمه درمان رشدی بالغ بر 100 درصد را تجربه کرده‌ایم.»
وی اظهار کرد: «این شرکت در سال جاری بر افزایش ضریب توانگری، تحول دیجیتال و افزایش نرخ بازده سرمایه‌گذاری تمرکز دارد.»
عبدالهی همچنین افزود: «بیمه دی تاکنون خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده که شامل ارائه 2 هزار و 964 مورد خدمات اندام مصنوعی و تعمیرات آن، ارائه 352 هزار خدمت پایش سلامت در منزل به خانواده شهدا و 179 هزار خدمت به جانبازان، انجام بیش از پنج هزار خدمت ICU در منزل و تأمین 22 هزار مورد پوشینه، تأمین 71 هزار خدمت آمبولانسی و 700 مورد هزینه ناباروری، تهیه و توزیع 40 هزار دوز واکسن آنفلوآنزا، تأمین بیش از 13 هزار سمعک و نوار قند خون و ارائه خدمات «دارورسان» برای جانبازان بالای 70 درصد می باشد.»
وی با اشاره به اینکه بیمه دی هم اکنون بزرگترین شبکه مراجع درمانی طرف قرارداد را دارد تصریح کرد: «این شرکت با بیش از 11 هزار مرکز درمانی در کشور قررارداد بسته است.»
عبداللهی همچنین افزود گفت: «این شرکت در راستای تکریم جامعه هدف، تمام هزینه‌های مربوط به والدین شهدا و جانبازان بالای 70 درصد را در ابتدا بلافاصله به طور کامل پرداخت کرده و سپس اسناد مربوطه رسیدگی و ارزیابی می شوند.»
وی ادامه داد: «ما بر این باوریم که بیمه دی، به برکت خون پاک شهدا و دعای خیر والدین معزز ایشان و خانواده‌های گران‌قدر ایثارگران، به جایگاهی باثبات و مؤثر در صنعت بیمه و عرصه سودآوری دست یافته است.»
در پایان این نشست، جلسه هم‌اندیشی شورای مدیران روابط عمومی های صنعت بیمه در شرکت بیمه دی برگزار شد و محورهای همکاری و اقدامات آینده مورد بررسی قرار گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/816899/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاکی شدن هدی زین العابدین با انتشار یک متن معنا دار

3 جا به فرزندت نه بگو

رایزنی استاندار اردبیل و معاون رئیس‌جمهور درباره توسعه مناسبات مرزی

ایجاد 3 هزار فرصت شغلی توسط سپاه پاسداران در استان اردبیل

بازسازی سالن ورزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در اردبیل

نشست هم اندیشی کسب عنوان( ارومیه پایتخت کتاب ایران)

راه اندازی مرکز خیر ساز سی تی اسکن در اشنویه

انتصاب سرمربی تیم ملی فوتبال ناشنوایان کشور

کشف جدید علمی؛ تنظیم ساعت غذا خوردن از قلب محافظت می‌کند

تکمیل پروژه‌های پیشران شهرستان‌ها در اولویت است

آموزش‌های حضوری به کانون پرورش فکری بازمی‌گردد

پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404

توسعه پرورش ماهیان کپور و خاویاری در پارس‌آباد

بازسازی سالن ورزشی بنیاد شهید وامور ایثارگران در اردبیل

الزام صنایع برای بازچرخانی آب پیگیری می‌شود

مریم مومن با لباس غواصی روی قایق وسط دریا + عکس جدید

برگزاری سومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر در بیله‌سوار

راه‌اندازی مجدد سیستم پایش آنلاین رود ارس پیگیری می‌شود

شهرستان پارس آباد قطب تولید ماهیان گرمابی استان اردبیل

خسارت 20 هزار میلیارد ریالی به باغات

انفجار در پتروشیمی مهاباد

انفجار در پتروشیمی مهاباد+ جزئیات و تعداد مصدومان

فوری / انفجار مهیب در پتروشیمی مهاباد

علت انفجار در پتروشیمی مهاباد چه بود

فوری/ مرگ مشکوک چهار مرد و دو زن در ارومیه

انفجار کپسول اکسیژن در پتروشیمی مهاباد/ چند نفر مصدوم شدند؟

افزایش 73 هزار تنی بر ظرفیت واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی ارومیه

خطر بیخ گوش ساکنان خمارلو

حمله نماینده تندروی مجلس به محسنی اژه‌ای؛ عدالت را برای همه بخواهید نه برای گروهی خاص!/ مردم شاهد رفتار صادقانه قوه قضا با مسئولان ترک‌فعل کننده باشند

لیونل مسی مصدوم است؟

افشاگری پاول دورف: تلگرام فرانسه را ترک می‌کند اما حریم خصوصی را نقض نمی‌کند

پیش بینی آب و هوای تبریز فردا چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404

یوز ایرانی در نزدیکی درب خروج اردوگاه افعی‌ها؛ طارمی در آستانه ترک سن‌سیرو

دیدار نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با فرمانده سپاه شهدا استان

ارمنستان: آتش آذربایجان موجب خسارت در یک روستای مرزی شد

هشدار وزش باد شدید و بروز تندبادهای لحظه‌ای در آذربایجان شرقی

رایزنی دیپلمات‌های ایران و آذربایجان در آستانه سفر پزشکیان به باکو

تهیه بسته‌های سرمایه‌گذاری برای شهرستان‌های آذربایجان‌ غربی

عامل شهادت 8 مرزبان کشور اعدام شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «بهشتی»

بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در عرصه‌های معنوی و ترویج و اقامه نماز پیشگام باشد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان معظم «عباسیان»

پایان چشم انتظاری 42 ساله خانواده شهید بهشهری

اقامه نماز اثرات متفاوتی بر زندگی شخصی و اجتماعی افراد خواهد داشت

دومین نشست شورای معاونین بنیاد شهرستان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های استان تهران برگزار شد

پیگیری احداث زیرساخت‌های بازارچه مرزی کلاشین اشنویه

گلایه قالیباف از تصمیمات یک شبه برای ممنوعیت صادرات و واردات

ادامه تلاشها برای ترمیم لوله انتقال آب کانال مغان

پیام تبریک مدیر کل صدا و سیمای اردبیل به مناسبت سالروز تاسیس سپاه

ضرورت هم‌افزایی شهرستان لیلان با شهرستان‌های همجوار