تشریح وضعیت کلی طرحها و مصوبات شورای برنامهریزی آذربایجان شرقی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتحزاده عصر شنبه در اولین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان در سال 1404 اظهار کرد: بر اساس بند (ب) ماده (3) آئیننامه اجرایی شورای برنامهریزی و توسعه استان، یکی از وظایف اصلی دبیرخانه شورا «ارائه گزارشهای ارزیابی مستمر، پیگیری مصوبات شورا، تهیه گزارشهای فصلی و سالانه از عملکرد شورا و کارگروهها و ارسال آن به استاندار و اعضای شورا» است.
وی افزود: در همین راستا و با عنایت به دستور استاندار، مبنی بر پایش مستمر مصوبات شورا، بازدید میدانی و تهیه گزارش نظارتی از مصوبات سال 1400 و1401 در دستور کار دبیرخانه قرار گرفت.
فتحزاده تصریح کرد: ابتدا مصوباتی که در سالهای یاد شده ماهیت سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی یا تعاونی داشتند (155 مصوبه) استخراج شد؛ سپس به همراه دستگاه اجرایی متقاضی، از طرحهای یاد شده به صورت میدانی بازدید به عمل آمده و گزارش نظارتی طرحها تکمیل و گزارش حاضر استخراج شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی ادامه داد: بر همین اساس شورای برنامهریزی و توسعه استان در سالهای 1400 و 1401 هرکدام تعداد 12 جلسه برگزار کرده که به ترتیب منجر به 197 و 184 تصمیم شده است.
فتحزاده ابراز داشت: تعداد مصوبات مرتبط با کارگروه زیربنایی با ماهیت سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی یا تعاونی نیز در سالهای 1400 و 1401 به ترتیب 81 و 74 مورد بوده است.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت کلی طرحهای بازدید شده استان در سالهای 1400 و 1401، توضیح داد: از کل طرحهای بازدید شده، 27 طرح معادل 17 درصد اجرا شده، 66 طرح معادل 43 درصد در دست اجرا، 54 طرح معادل 35 درصد شروع نشده و 8 طرح معادل 5 درصد تغییر کاربری داده شده است.
این مسؤول اعلام کرد: از لحاظ طرحهای اجرا شده شهرداریها با 26 درصد در رتبه اول، فرمانداریها با 20 درصد در رتبه دوم، جهاد کشاورزی با 16 درصد در رتبه سوم و راه و شهرسازی با 10 درصد در رتبه بعدی قرار دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی گفت: از لحاظ طرحهای در دست اجرا، فرمانداریها با 60 درصد در رتبه اول، شهرداریها با 48 درصد در رتبه دوم، جهاد کشاورزی با 43 درصد در رتبه سوم و راه و شهرسازی با 20 درصد در رتبه بعدی قرار دارد.
فتحزاده اذعان داشت: از لحاظ طرحهای شروع نشده، شرکت شهرکهای صنعتی با 100 درصد در رتبه اول، راه و شهرسازی با 70 درصد در رتبه دوم، جهاد کشاورزی با 38 درصد در رتبه سوم، شهرداریها با 15 درصد در رتبه بعدی و فرمانداریها بدون طرح شروع نشده در رتبه آخر قرار داشتند.
وی اضافه کرد: از لحاظ طرحهای تغییر کاربری یافته: فرمانداریها با 20 درصد در رتبه اول، شهرداریها با 11 درصد در رتبه دوم، جهاد کشاورزی با 4 درصد در رتبه سوم و شرکت شهرکهای صنعتی و راه و شهرسازی بدون طرح تغییر کاربری یافته در رتبه آخر قرار داشتند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی، مشکلات مالی سرمایهگذاران و کمبود نقدینگی، عدم پرداخت تسهیلات بانکی، تأخیر در صدور پروانه توسط شهرداری و سایر مراجع و وجود معارض و مشکلات حقوقی را از جمله چالشهای موجود در طرحهای بازدید شده طبق خود اظهاری سرمایهگذاران اعلام کرد.
کد خبر 6440031
-
شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۷:۵۱
-
۹ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/815817/