ضرورت فراهم شدن بستر فعالیت انجمن خانواده ناشنوایان
مقالات
بزرگنمايي:
پیام آذری - دبیر شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: انجمن خانواده ناشنوایان استان آذربایجانشرقی، فعالیتهای گسترده فرهنگی، علمی و ورزشی در حد ملی و بینالمللی دارد و ضرورت دارد بستر مناسبتری برای فعالیتهای آنان فراهم شود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، روحالله رشیدی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز در یکصد و سی و پنجمین جلسه این کمیسیون با اشاره به بازداشت احمدرضا بیضایی، چهره فرهنگی و استاد دانشگاه ایرانی توسط پلیس کشور ترکیه، گفت: ایشان بهعنوان یک چهره فرهنگی، پژوهشی و به عنوان هنرمند کارتونیست در دوره خود که کاریکاتور سیاسی در تبریز باب نبود، از فعالان سرشناس فرهنگی تبریز بودند و مجموعههای نمایشگاهی متعددی بر پا کردند.
وی، تصریح کرد: بیضایی چهرهای جریانساز بود که در راستای اندیشههای امامین انقلاب و مبانی فرهنگی و هنری انقلاب گامهای مؤثری برداشت.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: بیضایی در شهر استانبول مشغول تحصیل در رشته سینما بود و تاکنون توضیح دقیق درخصوص اتهام ارائه نشده است.
رشیدی بیان کرد: دولت و رئیس جمهور شناخت کافی از شخصیت این هنرمند و استاد دانشگاه ایرانی دارد و امیدواریم در فضایی آرام و با تعامل زمینه آزادی ایشان فراهم شود.
در ادامه، با حضور غلامرضا احمدی، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز و اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، بهبهانه درخشش خبرنگاران آذربایجان شرقی در جشنواره رسانهای ابوذر از حکیمه برتینا، خبرنگار خبرگزاری تسنیم آذربایجان شرقی که با اثر «صهیون در دادگاه قاضی» در بخش موشنگرافی رتبه دوم را در دهمین جشنواره رسانهای ابوذر در سطح ملی کسب کرده بود، تجلیل شد.
همچنین از حامد سلطانپور، سردبیر پایگاه خبری آناج که در بخش یادداشت با عنوان اثر «آقایان قومگرا شترسواری دولا دولا نمیشه»، رتبه سوم این جشنواره را کسب کرده بود، تجلیل به عمل آمد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، ضمن تبریک این افتخارآفرینی در فضای رسانهای کشور، گفت: ما امروز بیش از پیش به پویایی فضای رسانهای نیاز داریم.
رشیدی تصریح کرد: جشنوارههای رسانهای محملی برای عرضه رسانههای محلی هستند و باید به سمت فضای حرفهای رسانهای حرکت کرد.
وی، گفت: رسانه نباید تحت تأثیر متغیرهای موضعی و مقطعی آسیب ببیند و بارها در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، مطرح شده است که نباید در مسیر پویایی رسانهها دستانداز ایجاد شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، با تأکید بر این که خبرنگاران باید بهشکل طبیعی فعالیت کنند و اگر مساعدتی هم صورت میگیرد با حفظ استقلال باشد، گفت: جشنواره رسانهای ابوذر در سطح استانی نیز بهشکل مستمر برگزار میشود و بر همین اساس، از برگزیدگان این جشنواره در سطح ملی تقدیر میشود که در راستای اعتلای رسانهای استان آذربایجان شرقی افتخارآفرینی کردند.
در ادامه، گزارش فعالیتهای انجمن خانواده ناشنوایان استان آذربایجان شرقی و درخواستهای مطروحه ارائه شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: توجه به این مسئله، در شورای ششم سابقه داشت و احد صادقی نیز از مجموعه انجمن ناشنوایان بازدیدی داشت که توضیحات تکمیلی را ارائه میدهد.
احد صادقی، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، 29 فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران را به دلیرمردان ارتش و مردم قهرمان ایران تبریک گفت.
وی با اشاره به اینکه اسدی، رئیس هیئتمدیره انجمن ناشنوایان استان آذربایجان شرقی و رئیس هیئتمدیره انجمن ناشنوایان کشور هستند، گفت: با توجه به جمعیت زیاد ناشنوایان استان آذربایجان شرقی، کانون ناشنوایان و مرکز فرهنگی ناشنوایان نیز در شهر فعال هستند.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: انجمن ناشنوایان اصلیترین رابط ناشنوایان با بهزیستی است.
صادقی گفت: برای اینکه خلأ مکانی جبران شود، حیاط این مجموعه نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
وی با اشاره به گستره فعالیتهای انجمن خانواده ناشنوایان استان آذربایجان شرقی، گفت: انجمن خانواده ناشنوایان استان آذربایجان شرقی، فعالیتهای گسترده فرهنگی، علمی و ورزشی در حد ملی و بینالمللی دارد و ضرورت دارد بستر مناسبتری برای فعالیتهای آنان فراهم شود.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: ظرفیت پنهان جامعه ناشنوایان در عدم ارتباطگیری با جامعه مغفول مانده و ضرورت دارد که در راستای جبران این مسئله، اقداماتی انجام شود.
صادقی، گفت: درخصوص اختصاص مکان مناسبتر برای این مجموعه، باید مکانی قابل دسترس و متناسب با تعداد اعضا اندیشیده شود.
وی با تأکید بر اینکه فعالیت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی انجمن ناشنوایان باید افزایش یابد، گفت: همه شهروندان ناشنوا در سطح شهر تبریز باید از فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز مطلع شوند و مناطق مختلف شهرداری تبریز نیز متناسب با نیازهای این قشر، برنامههای مختلف داشته باشند.
در ادامه، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: ضرورت دارد تمام مناطق شهرداری تبریز برای رفع نیازهای جامعه ناشنوایان پای کار بیایند و در سالنهای ورزشی، فرهنگسراها و کتابخانهها زیرساختهای لازم فراهم شود.
رشیدی، تصریح کرد: باید شرایطی فراهم شود که انجمنها، فضای اجتماعی شهر را مدیریت کنند.
وی، همچنین خواستار ارائه گزارش عملکرد شهرداری تبریز در سال 1403 در حوزه ناشنوایان شد.
در ادامه، برنامههای شهرداری تبریز در حوزه اجتماعی در سال 1404 (متناظر با وظایف اساسنامهای سازمان در حوزه اجتماعی) گزارش شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، در خصوص مسائل اجتماعی منطقه 8، گفت: با توجه به اینکه ارزیابی کلی وضعیت محلات در نقشه اجتماعی لحاظ شده است، برنامههای الگوی حوزهٔ سالمندان در منطقه 8 باید ظهور و بروز داشته باشد.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، با اشاره به اینکه روزانه 400 هزار نفر در منطقه مرکزی شهر تبریز تردد دارند، گفت: سالمندان تردد ویژهای در محدوده مرکزی شهر دارند و ضرورت دارد که مبلمان شهری سرویسهای بهداشتی محدوده بازار، مناسبسازی شود.
حکیمه غفوری، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، در خصوص آسیبهای اجتماعی مناطق، گفت: باید تفاهمنامهای مابین شهرداری تبریز و ادارهکل آموزسوپرورش استان آذربایجان شرقی ایجاد شود و به مسائل اجتماعی در حوزه مدارس ورود شود.
در ادامه، محمدحسن اسوتچی، دبیر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: در حوزه آسیبهای اجتماعی ابتدا به محدودهٔ شهرداری تبریز رسیدگی کنیم و سپس به وضعیت جامعه توجه داشته باشیم. طلاق عاطفی ابتدا بین مدیران و کارکنان شهرداری تبریز اتفاق میافتد.
وی، تصریح کرد: آیا ما پس از 46 سال از انقلاب، میدانیم داخل شهرداری چه اتفاقی میافتد؟ درخواست دارم کار فرهنگی در مقام یک زیرساخت موردتوجه باشد.
در ادامه، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: خانواده شهرداری تبریز نزدیک به 12 هزار پرسنل دارد که با احتساب اعضای خانواده کارکنان به 40 هزار نفر میرسد. تستهای سلامت توسط ادارهکل سلامت انجام میشود، اما آیا در حوزه فرهنگی و اجتماعی نیز معطوف به خانواده خود نگاه نکردهایم؟
صادقی، تصریح کرد: باید آسیبهای اجتماعی مطرح در خانواده بزرگ شهرداری تبریز شناسایی شود و در حوزه خانواده، با برگزاری کارگاهها و ارائه مشاورهها از آسیبها جلوگیری شود چراکه فهمیدن و آگاهی خانوادهها از مسائل اجتماعی یک ضرورت است.
در پایان، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، درخصوص مسائل اجتماعی منطقه 9، گفت: مرکز همایشهای بینالمللی تبریز، عوارض و پیامدهایی دارد و در شکلگیری فرهنگ عمومی منطقه تأثیرگذار است که نیازمند توجه است.
انتهای پیام/
-
شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۰:۵۸
-
۱۳ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/815740/