پیام آذری

آخرين مطالب

برپایی نمایشگاه فرهنگی‌هنری «فاتحان خیبر» در اردبیل گفتگو

برپایی نمایشگاه فرهنگی‌هنری «فاتحان خیبر» در اردبیل
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اردبیل، «علی واحد» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس استان اردبیل، ظهر امروز (دوشنبه) با حضور در محل استانداری اردبیل، با «ماریا موسوی» مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
در این نشست که با هدف تشکیل کارگروه فرهنگی و تبادل نظر در خصوص تبیین مسیر برپایی نمایشگاه «فاتحان خیبر» برگزار شد، نمایندگانی از شهرداری اردبیل، کانون‌های مساجد، سپاه پاسداران، نهاد کتابخانه‌های استان و حوزه هنری نیز حضور داشتند.
«واحد» در این نشست ضمن تبیین معارف، آرمان‌ها، ارزش‌ها و دست‌آورد‌های بزرگ دفاع مقدس و مقاومت برای جوانان و نوجوانان و اقشار مختلف مردم اظهار داشت: امروز پس از گذشت 35 سال از جنگ نابرابر، ضرورت دارد تا این واقعه بسیار عظیم برای جوانان و نوجوانان عزیز به انحاء مختلف روایت شود تا آنها ضمن آگاهی از رویداد‌های تاریخ معاصر کشورمان، با الگو‌های عملی ایثار و مقاومت و مردان و زنانی که توانستند با نثار جان عزیز و خون پاکشان از ایران اسلامی صیانت و حراست کنند، آشنا شوند.
وی ضمن توصیف راهبرد‌های نمایشگاه «فاتحان خیبر» و چگونگی ساختار آن، افزود: تبیین نقش امام راحل در تربیت فرزندان رشید، شجاع و بصیر، تشریح نقش مردم استان اردبیل در حماسه دفاع مقدس، تبیین اثرات گسترده و عمیق جوانان، نوجوانان و اقشار مختلف مردم قهرمان استان در دفاع مقدس و نهادینه‌سازی روحیه ولایتمداری، ایثار، شهادت طلبی و مقاومت با تبیین سبک زندگی شهدا و فرماندهان دفاع مقدس و مقاومت، از جمله اهداف برپایی این نمایشگاه به شمار می‌روند.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس استان اردبیل تشریح کرد: نمایشگاه فاتحان خیبر با محوریت قشر جوان و نوجوان از سوم خردادماه سال جاری در موزه حفظ آثار و مقاومت استان اردبیل شروع به کار خواهد کرد.
واحد تصریح کرد: این نمایشگاه در مساحتی به مقدار 1400 متر مربع برپا خواهد شد وبه صورت راهرو‌هایی طراحی می‌شود که دارای غرفه‌ها و دهلیز‌هایی مرتبط به هم بوده و مراحل مختلف حضور و نقش مردم و رزمندگان استان اردبیل در دوران دفاع مقدس را در قالب عکس، نوشته، اینفوگرافی، حجم و سایر تکنیک‌ها به صورتی زیبا و جذاب به مخاطب ارائه می‌کند.
وی به برخی محتویات ارایه شده در نمایشگاه «فاتحان خیبر» اشاره کرده و گفت: نقش نیرو‌های مسلح استان در دفاع مقدس، نقش استان در عملیات‌های سرنوشت‌ساز خیبر، بدر، فتح‌المبین، والفجر 4، والفجر 8، نصر 6، نصر 7، مسلم‌بن‌عقیل، ثامن‌الائمه، محرم، بیت‌المقدس 2، رمضان، والفجر مقدماتی، والفجر 1، الی بیت‌المقدس، طریق‌القدس، کربلای 4 و 5، مرصاد، آزادسازی سوسنگرد و همچنین روایت بمباران اردبیل، روایت‌گری پیشکسوتان دفاع مقدس، پخش فیلم با استفاده از تکنولوژی VR، توزیع بسته فرهنگی، عکاسی و اجرای مسابقه از دیگر بخش‌های نمایشگاه است.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس استان اردبیل افزود: در بهره‌برداری نمایشگاه «فاتحان خیبر» از هنرمندان برجسته، برای طراحی و برپایی آن استفاده شده و این نمایشگاه حداقل به مدت 2 سال تا زمان افتتاح کامل موزه دفاع‌مقدس، دایر خواهد بود.
برپایی نمایشگاه فاتحان خیبر، فرصت مناسبی برای آشنایی نسل امروز با فرهنگ دفاع‌مقدس است
همچنین در ادامه این نشست «ماریا موسوی» ضمن ابراز خرسندی از برپایی این نمایشگاه گفت: بهره‌برداری از این نمایشگاه به عنوان محلی برای روایت نقش مردم اردبیل در دوران جنگ، فرصت خوبی برای آشنایی قشر جوان و نوجوان با مکتب دفاع‌مقدس است.
وی افزود: نسل امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند با آشنایی با فلسفه دفاع‌مقدس بوده و برپایی این نمایشگاه به همراه روایت رشادت‌های رزمندگان، به خوبی این مهم را انتقال خواهد داد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط گزارش تصویری/ تشکیل کارگروه محتوایی با هدف افتتاح نمایشگاه فاتحان خیبر در موزه دفاع مقدس استان اردبیل

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/810847/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چای خارجی گران شد + جدول قیمت کالای اساسی

گزارش هشتمین سفر شهرستانی استاندار اردبیل

مجمع الخطبای بانوان در آذربایجان غربی راه اندازی می‌شود

قیمت سکه امروز 28 فروردین ماه 1404 + سکه گرمی

مدافع تراکتور لیگ دسته یک را هم از دست نداد!

جدال میانه جدولی ها و تلاش خیبر و نساجی برای فرار

جدال میانه جدولی‌ها و تلاش خیبر و نساجی برای فرار

اجتماع مردم تبریز در حمایت از مردم مظلوم فلسطین

16 فرصت شغلی با احیای 3 واحد راکد کشاورزی در آذربایجان‌غربی ایجاد شد

ایمن سازی بالغ بر 24 میلیون نوبت سر دام سبک و سنگین علیه بیماری‌ها

36 هزار قلاده سگ صاحبدار علیه بیماری هاری ایمن سازی شده‌اند

محدودیتی در زمینه تسهیلات مشاغل خانگی وجود ندارد

صدها فلسطینی مجبور به ترک غزه به سوی اروپا شده‌اند

زمستان دربهار شهرستان هریس از نگاه دوربین شهروندخبرنگار + فیلم و عکس

تجمع اعتراضی دانشگاهیان خوی علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه

ارومیه نامزد عنوان «پایتخت کتاب» شد

استاندار: گردش مالی واحد‌های سرمایه‌گذاری به استان منتقل شود

بهره‌برداری بهینه از رودخانه ارس در دستور کار است

اولتیماتوم دادستان به اداره‌کل میراث فرهنگی اردبیل

بازدید فرماندار شهرستان بوکان از پروژه 1400 واحدی نهضت مسکن ملی

استاندار آذربایجان غربی فردا به بوکان خواهد آمد

اعلام کالا‌های مجاز کولبری در آذربایجان‌غربی

کلنگ‌زنی آزادراه ارومیه-تبریز در اردیبهشت ماه

افتتاح دفتر اتاق بازرگانی ایران و ترکیه در ارومیه

طرح جدید مسکن؛ تغییر چهره اسلام‌آباد تهران

حضور در صحنه، حداقل کاری است که در حمایت از مردم مظلوم غزه می‌توان انجام داد

ت پیروز نهایی، ملت مظلوم فلسطین است

ورود سرمای غافلگیرکننده به کشور / یخبندان ایران را فراخواهد گرفت

دفتر اتاق بازرگانی ایران و ترکیه در ارومیه افتتاح شد

دشمنان بدانند در مقابل آنها تا آخرین نفس ایستاده‌ایم

19 هزار واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند در حال احداث است

3 فوتی و یک مصدوم در اثر تصادف رانندگی در جاده پارس‌آباد

معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری نفتی در میانه مذاکرات | تیری با چند نشان برای تضمین توافق

مراغه شهری با ظرفیت‌های پنهان؛ انتقاد معاون وزیراز بهره‌نبردن ظرفیت ها

پتانسیل‎های پنهان مراغه؛ انتقاد معاون وزیر از بهره‌ نبردن از ظرفیت ها

«مسعود برزگر جلالی» مدیرکل اسناد و کتابخانه ملی شمال غرب کشور شد

تصاویری از مسابقه تیراندازی با کلت ویژه کارکنان نزاجا در تبریز + عکس

ارائه مقاله پژوهشی از سوی شرکت فولاد اکسین خوزستان در چهارمین همایش آزمایشگاه‌های زنجیره معدن و فولاد کشور

نکوداشت پژوهشگر شعر آئینی مرحوم استاد مجتبی زادصادق برگزار شد

آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست

برنامه جماعت اسلامی پاکستان برای برگزاری تظاهرات میلیونی در حمایت از ملت فلسطین

موسوی:اکنون زمان اقدام و عمل است

کشف کالای قاچاق میلیاردی در شهرستان مرند

ثبت مزارع پیاز و گوجه‌فرنگی ایلخچی در سامانه سامکا گامی به سوی مدیریت هوشمند کشاورزی

پیگیر قانون حمایت از حقوق معلولان در دولت هستم

سرعت بخشی به پروژه‌های مسکن ملی در سهند

عجیب‌و‎جالب: طرفداران نفت در تبریز!

سرمای غافلگیرکننده در راه است + نقشه دمایی

پراستنادترین مقالات قرن 21

میدری: اشتغال یک‌ساعته شغل واقعی نیست