پیام آذری

آخرين مطالب

جدال دو پرسپولیسی در اهواز؛ استقلال به دنبال اولین برد با «بوژوویچ» اقتصادی

جدال دو پرسپولیسی در اهواز؛ استقلال به دنبال اولین برد با «بوژوویچ»
  بزرگنمايي:

پیام آذری - تیم های فوتبال تراکتور و استقلال تهران در مهم ترین دیدار هفته بیست و پنج رقابت های لیگ برتر امروز در حالی به مصاف هم می روند که هر دو تیم به سه امتیاز بازی نیاز دارند.

به گزارش خبرنگار مهر ، هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال ایران امروز (جمعه، 15 فروردین) با برگزاری سه دیدار پیگیری خواهد شد که مهم‌ترین بازی این هفته در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می‌شود؛ جایی که تیم صدرنشین تراکتور میزبان استقلال خواهد بود. شاگردان دراگان اسکوچیچ که با 51 امتیاز صدرنشین لیگ هستند، می‌خواهند جایگاه خود را مستحکم‌تر کنند اما در سوی دیگر، استقلال که با 28 امتیاز در رده نهم جدول قرار دارد، روزهای سختی را تجربه می‌کند و برای بازگشت به مسیر پیروزی به دنبال کسب سه امتیاز این دیدار است. میودراگ بوژوویچ که از میانه‌های نیم فصل دوم هدایت استقلال را برعهده گرفته، تاکنون موفق به کسب پیروزی با این تیم نشده است و فشار زیادی را روی خود احساس می‌کند.
استقلال برای این مسابقه رافائل سیلوا را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد، درحالی‌که ایمان سلیمی، آرش رضاوند ، روزبه چشمی، محمدحسین اسلامی و مهرداد محمدی نیز به دلیل مصدومیت غایب خواهند بود. مسعود جوما مهاجم کنیایی استقلال که گفته می‌شد قادر به همراهی تیمش نخواهد بود، در تمرین روز گذشته آبی‌ها شرکت کرد و احتمال دارد در این دیدار به میدان برود. در سوی دیگر، تراکتور ایگور پوستونسکی را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت.
جدال استقلال و تراکتور در 10 تقابل اخیر، 7 بار با برتری آبی‌پوشان همراه بوده، 2 دیدار با پیروزی تراکتور به پایان رسیده و تنها یک مسابقه با نتیجه مساوی خاتمه یافته است. با این حال در دیدار رفت این فصل، تراکتور موفق شد با نتیجه 2 بر صفر استقلال را شکست دهد.
این مسابقه از ساعت 18:15 در ورزشگاه یادگار امام تبریز و به قضاوت موعود بنیادی‌فرد برگزار خواهد شد. آیا بوژوویچ بالاخره می‌تواند نخستین برد خود را در استقلال جشن بگیرد یا تراکتور یک گام دیگر به قهرمانی نزدیک‌تر خواهد شد؟

پیام آذری


مصاف فولاد و گل‌گهر؛ رقابت برای کسب سهمیه آسیایی
در دیگر دیدار مهم این هفته، فولاد در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز میزبان گل‌گهر سیرجان خواهد بود. این مسابقه از ساعت 18:00 و با قضاوت حسن زیاری آغاز می‌شود. فولاد با هدایت یحیی گل‌محمدی و کسب 41 امتیاز در رده چهارم جدول قرار دارد و برای نزدیک شدن به تیم‌های بالای جدول به دنبال سه امتیاز این بازی خواهد بود. در مقابل، گل‌گهر سیرجان با 35 امتیاز در جایگاه پنجم ایستاده و در تلاش است تا با یک نتیجه مطلوب، جایگاه خود را در جدول بهبود ببخشد.
مهدی تارتار سرمربی گل‌گهر، به خوبی می‌داند که کسب پیروزی در این دیدار می‌تواند تیمش را به مدعیان نزدیک‌تر کند. دیدار رفت دو تیم با برتری یک بر صفر فولاد به پایان رسید و اکنون گل‌گهر برای جبران آن شکست به میدان خواهد رفت. در 10 تقابل اخیر دو تیم، فولاد 3 پیروزی وگل‌گهر 4 برد کسب کردند. 3 بازی هم با نتیجه مساوی خاتمه یافته است.
آیا فولاد در خانه از سد گل‌گهر عبور خواهد کرد یا شاگردان تارتار موفق می‌شوند نتیجه دیدار رفت را جبران کنند؟
تقابل ذوب‌آهن و چادرملو؛ جدال برای فرار از میانه جدول
پیش از این دو دیدار و از ساعت 16:00، اولین بازی هفته بیست و پنجم در ورزشگاه فولادشهر اصفهان و به قضاوت سعاد وفاپیشه بین دو تیم ذوب‌آهن و چادرملو برگزار می‌شود. ذوب‌آهن با 31 امتیاز در میانه جدول قرار دارد و چادرملو که با 27 امتیاز در رده دوازدهم جدول است، به دنبال افزایش فاصله خود با تیم‌های پایین جدول خواهد بود.
محمد ربیعی که هدایت ذوب‌آهن را برعهده دارد، امیدوار است تیمش با کسب یک پیروزی خانگی، به رتبه‌های بالاتر جدول نزدیک شود. در سوی مقابل، سعید اخباری و شاگردانش در چادرملو برای کسب امتیاز در این مسابقه انگیزه بالایی دارند. دیدار رفت دو تیم با برتری یک بر صفر چادرملو به پایان رسیده بود و حالا ذوب‌آهن در تلاش است تا این شکست را جبران کند.
آیا ذوب‌آهن در خانه موفق به کسب سه امتیاز می‌شود یا چادرملو بار دیگر سبزپوشان اصفهانی را غافلگیر خواهد کرد؟
برنامه دیدارهای هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال
جمعه 15 فروردین
* ذوب آهن - چادرملو؛ ساعت: 16:00
* فولاد - گل گهر؛ ساعت: 18:00
* تراکتور - استقلال تهران؛ ساعت: 18:15
شنبه 16 فروردین
* هوادار - ملوان؛ ساعت: 16:00
* خیبر - شمس؛ ساعت: 17:00
* مس - نساجی؛ ساعت: 17:00
* آلومینیوم - سپاهان؛ ساعت: 18:00
* پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ ساعت: 18:00

پیام آذری

جدول لیگ برتر پیش از شروع دیدارهای امروز

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/809311/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در تعیین تعرفه‌های درمانی بخش خصوصی، معیار عادلانه را مبنا قرار می‌دهیم

شخصیت‌شناسی شهید صیاد شیرازی در کلام امام خامنه‌ای!

شایعه بمب نقل و انتقالات منفجر نشد؛ چراغ سبز علیرضا بیرانوند به تراکتور تبریز

شوک به باشگاه پرسپولیس! مدافع خارجی پس از مصدومیت ایران را ترک کرد + جزئیات

بمب دوم نقل و انتقالات در راه است؟ نشریه ترک از خرید بعدی کارتال از سوپرلیگ ترکیه خبر داد

سامانه بارشی در آذربایجان‌شرقی/ سیلابی شدن رودخانه‌ها و اختلال جاده‌ای محتمل است

نخستین رمان وودی آلن در راه است

کشتی آزاد قهرمانی اروپا| امتیاز روسیه محاسبه نشد/ قهرمانی آذربایجان با یک طلا

دیدار چهره به چهره مدیرعامل شرکت گاز ایلام با 482 نفر ارباب رجوع

بازداشت تعدادی در رابطه با مسائل اقتصادی در تبریز

ماموریتی سخت در دل شب برای نجات فرد مصدوم توسط امدادگران هلال احمر در ارتفاعات کوه نیر

پایان جولان خودروهای پُرسر و صدا در پارس‌آباد

حکایت ترک فعل چندین باره بیمه مرکزی در اتصال به سامانه املاک و اسکان + فیلم

ادای سوگند داود امیرحقیان برای ورود به شورا

علی‌اف بین نتانیاهو و اردوغان میانجیگری می‌کند

پیشنهاد محمد کبیری برای میزبانی از نشست‌های بین المللی گفتگوی ادیان و مذاهب مختلف در کیش

پیش‌بینی برداشت 5/5 هزار تُن کلزا از مزارع بیله‌سوار

تخصیص 18 میلیارد تومان جهت تکمیل تصفیه‌خانه آج‌ اشمه

توضیحات معاون اجرایی رئیس‌جمهور درباره اظهارات پزشکیان

اقناع سازی مردم گام اصلی احیای دریاچه ارومیه است

120 اتباع بیگانه غیرمجاز از محمودآباد طرد شدند

وِیپینگ یا سیگار: کدام سالم‌تر است؟

ممنوعیت اسکان یا به‌کارگیری نیروی کار افغان در هشترود

مشارکت و همراهی مردم گام اصلی احیای دریاچه ارومیه است

حضور مدیران استان در سامد

بسته‌های سرمایه‌گذاری آذربایجان غربی؛ آماده واگذاری به متقاضیان

آغاز عملیات اجرایی 34 طرح عمرانی در روستاهای تکاب

همدردی مادران تبریزی با مادران غزه

تلاش برای احیای نگین آذربایجان

دستگیری 120 اتباع بیگانه غیرمجاز در محمودآباد

سرپرست دانشگاه شیراز منصوب شد

دیدار معاون امور طلاب حوزه‌های علمیه کشور با معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد و رئیس ستاد برنامه‌ریزی شاهد و ایثارگر

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش وارد اردبیل شد

آغاز سفر معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش به اردبیل با ادای احترام به مقام شامخ شهدا

بازدید معاون آموزش ابتدایی از دبستان دخترانه شهید سقایی اردبیل

اراده مدیریت ارشد استان بر حل مشکلات تولید و صنعت است

شهرستان بناب بهترین منطقه برای استفاده از انرژی خورشیدی است

وقوع 183 هزار و 840 جرم در آذربایجان شرقی

تسهیل در اجرای سامانه سپهتن با آزاد سازی قیمت‌های سوخت

یک هافبک ترکیه‌ای در لیست خرید تابستانی پرسپولیس

شرط «علی‌اف» برای عادی‌سازی روابط با ایران

انتصابات آموزش و پرورش بوی جناح نگیرد!

تغییر ظاهر «جکی چان» در 26 و 70 سالگی

واکسن HPV در داروخانه‌ها نیست، اما در بازار آزاد 20 میلیون فروخته می‌شود

رشد 13 درصدی در افزایش حدنگاری اراضی کشاورزی اردبیل

«سرمایه‌گذاری برای تولید»در بسترشهرک‌ها و نواحی صنعتی اردبیل

سرپرست دفتر فنی‌ومهندسی اداره‌کل ورزش‌وجوانان استان منصوب شد

رقابت 165 شاعر در جشنواره شعر مرزداران در اردبیل

ساخت 180 واحد مسکن محرومان در اردبیل آغاز شد

بانک رفاه کارگران از شکوفایی ظرفیت‌های توسعه‌ای استان اردبیل حمایت می‌کند