پیام آذری

آخرين مطالب

سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب در جمع اقشار مختلف مردم سیاسی

سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب در جمع اقشار مختلف مردم
  بزرگنمايي:

پیام آذری - حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین با اشاره به نفرت عمومی ملت‌ها از جنایات رژیم بیرحم صهیونی، زبان تهدید را در مقابل ملت بزرگ ایران زبانی بی‌ثمر و شکست‌خورده دانستند و افزودند: ملت‌ها و مراکز جبهه مقاومت از جمله ملت فلسطین، لبنان و یمن با انگیزه‌های درونی و ایمانی به ایستادگی در مقابل رژیم فاسد و فاسق صهیونیستی مشغولند.
رهبر انقلاب در آغاز سخنانشان با اشاره به شکست دشمنان در دور کردن مردم از معنویات، این ایام را متعلق به امیرالمؤمنین یعنی قله رفیع عدالت، تقوا و گذشت خواندند و افزودند: ملت ایران و ملت های مسلمان برای استفاده از درس های حضرت علی (ع) به عنوان برترین انسانها بعد از پیامبر(ص)، به نهج البلاغه مراجعه کنند و فعالان عرصه فرهنگی به مطالعه و آموزش این کتاب عظیم توجه ویژه داشته باشند .
ایشان شبهای قدر را فرصتی مغتنم برای دعا و تضرع به درگاه حق دانستند و افزودند: هر ساعت از این شبها ارزش یک عمر را دارد و توجه و توسل به ائمه و دعای مردم به خصوص جوانان می‌تواند سرنوشت آنها و سرنوشت زندگی یک ملت را تغییر دهد.
رهبر انقلاب با استناد به آیات قرآنی، استجابت دعا و آثار آن را در زندگی دنیوی و اخروی، حتمی دانستند و افزودند: البته به شرطی که خودمان مانعی در اجابت دعا ایجاد نکرده باشیم.
رهبر انقلاب سیره پیامبران در مواجهه با مشکلات را «توسل ، دعا و استقامت» خواندند و افزودند: پروردگار اجابت دعای حضرت موسی را به ایستادگی و صبوری و امید منوط کرد و سرانجام نیز بنی اسرائیل که از آزار مستمر فرعونیان به تنگ آمده وهزینه های فراوان داده بودند با چشمان خود نابودی آنها را دیدند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به هزینه های همیشگی جبهه حق در مبارزه با جبهه باطل افزودند: باید به حوادث سال 1403 با این چشم نگاه کنیم که در مبارزه حق و باطل، پیروزی به طور قطع با جبهه حق است اما در این مسیر باید هزینه داد همچنانکه این سنت الهی در دفاع مقدس نیز جاری بود.
ایشان با اشاره به از دست دادن شخصیت‌های بزرگ ایرانی و لبنانی در حوادث سال گذشته، سرانجام قطعی تحمل این حوادث تلخ و «استقامت و استعانت از پروردگار» را شکست دشمنان بویژه رژیم فاسد، فاسق و خبیث صهیونیستی خواندند و تأکید کردند: در سال سخت 1403، قدرت معنوی، صبوری، شهامت و رشادت ملت بروز درخشانی یافت.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بدرقه حماسی پیکر شهید رئیسی، حضور کم‌نظیر در نماز جمعه نصر با وجود تهدیدات دشمن، حضور پرانگیزه در انتخابات ریاست جمهوری و تشییع پرمعنای شهید هنیّه و دیگر سرداران شهیدِ حملات رژیم صهیونیستی را جلوه‌هایی از قدرت و روحیه معنوی ملت برشمردند و افزودند: راهپیمایی تاریخی 22 بهمن، نقطه اوج این روند بود که وفاداری ملت ایران به انقلاب اسلامی و علاقمندی مردم به جمهوری اسلامی را به رخ همه گردن‌کشان و منافقان عالم کشید و ملت ایران را به دنیا شناساند.
ایشان، درک ویژگی‌ها و هویت ملت را در داخل کشور نیز ضروری دانستند و افزودند: احاطه مشکلات اقتصادی و معیشتی می‌تواند هر مردمی را افسرده و ناامید کند اما ملت قوی و رشید ایران، با وجود همه مشکلات در سال گذشته وارد میدان شد و از نظام اسلامی دفاع کرد.
رهبر انقلاب همچنین حادثه معدن طبس و جان‌باختن بیش از 50 نفر از کارگران معدن را از حوادث تلخ سال 1403 خواندند و در زمینه کار و تلاش مردم در عرصه عمران و آبادانی و پیشرفت افزودند: مردم و فعالان اقتصادی در این زمینه کم نگذاشتند و در همین چند ماه اخیر هم طرح‌های کوچک و بزرگ فراوانی افتتاح شده که البته باید ادامه و گسترش یابد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای علت توجه مکرر به مقوله تولید در شعار سال‌های اخیر را تأثیر اساسی تولید در بهبود اوضاع اقتصادی کشور و معیشت مردم برشمردند و به تبیین وظایف مردم و سه قوه -بویژه دولت- برای تحقق شعار سال نو یعنی «سرمایه‌گذاری برای تولید» پرداختند.
ایشان با انتقاد از کسانیکه با شنیدن نیاز تولید به سرمایه‌گذاری، ذهنشان به سمت سرمایه‌گذاری خارجی می‌رود، گفتند: منظور ما سرمایه‌گذاری داخلی و جهت‌گیری نقدینگیِ در اختیار مردم به سمت تولید است که متأسفانه امروز بیشتر درراه خرید سکه و ارز و زمین صرف و مشکل‌آفرین می‌‌شود.
رهبر انقلاب هر نوع سرمایه‌گذاری کوچک و بزرگ را در امر تولید، مفید و ضروری دانستند و گفتند: همه مردم چه کسانیکه پول و امکانات محدودی برای ایجاد تولیدی‌های کوچک دارند و چه فعالان بزرگ اقتصادی، دارایی‌های خود را در تولید سرمایه‌گذاری کنند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، زمینه‌سازی و تسهیل سرمایه‌گذاری مردم را مهمترین وظیفه دولت در روند تحقق شعار سال خواندند و افزودند: سرمایه‌گذاری نیازمند تضمین امنیت است و سه قوه باید در این زمینه کاملاً فعال و جدی باشند.
ایشان با اشاره به افراط و تفریط در موضوع نظارت گفتند: گاهی هیچ خبری از نیروهای نظارتیِ «دستگاه‌ها، دولت و قوه‌ قضائیه» نیست و گاهی چنان سخت می گیرند که عملاً کار انجام نمی‌شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «ثبات قوانین و مقررات» و «کوتاه‌شدن فرایند صدور مجوزهای کسب و کار» را دو اقدام ضروری دیگر برای تحقق شعار سال برشمردند و گفتند: دولت به تحقق این وظایف،‌ سرعت عمل دهد.
رهبر انقلاب «جلوگیری از واردات کالاهای مشابه تولید داخل» و «اعلام راه‌های سرمایه‌گذاری‌های مردمی از زبان مسئولان و فعالان اقتصادی» را دو اقدام لازم دیگر دانستند و گفتند: مسئولان کشور به بهبود اوضاع معیشتی مردم مصر هستند اما این مسئله فقط با اقدامات حمایتی محقق نمی‌شود و نیاز به کارهای ریشه‌ای دارد که سرمایه‌گذاری یکی از آنهاست.
ایشان در بخش دیگری از سخنانشان به بیان چند نکته درباره سخنان متعدد مسئولان آمریکایی پرداختند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه آمریکایی‌ها بدانند که در مواجهه با ایران هرگز با تهدید به جایی نخواهند رسید، گفتند: آنها و غیر آنها بدانند که اگر خباثتی نسبت به ملت ایران انجام دهند، سیلی سختی خواهند خورد.
ایشان در بیان نکته‌ای دیگر، تعبیر سیاستمداران آمریکایی و اروپایی از مراکز مقاومت به نیروهای نیابتی ایران را اشتباهی بزرگ و موجب اهانت به این گروه‌ها خواندند و افزودند: نیابتی یعنی چه؟ ملت یمن و مراکز مقاومت در منطقه برای ایستادگی در برابر صهیونیست‌ها انگیزه درونی دارند و جمهوری اسلامی ایران نیز احتیاجی به نایب ندارد و نظر ما و نظر آنها معلوم است.
رهبر انقلاب استقامت و مقاومت در مقابل خباثت‌ها و ظلم‌های رژیم صهیونیستی را امری ریشه‌دار در منطقه خواندند و افزودند: در آغاز غصب فلسطین نیز یکی از کشورهایی که در خط مقابله با ظلم قرار داشت، یمن بود که حاکم آن روز یمن با شرکت در اجتماعی بین‌المللی با غصب فلسطین مخالفت کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به گسترش اعتراض‌ها در برابر جنایات رژیم بی‌رحم صهیونی به ملت‌های غیرمسلمان و تظاهرات مردمی و دانشجویی در آمریکا و کشورهای اروپایی، گفتند: دولتمردان غربی نمی‌خواهند این واقعیات را ببینند و مواضع ملت‌های خود را بفهمند؛ بنابراین سراغ کارهایی همچون قطع بودجه دانشگاهی می‌روند که دانشجویان آن به نفع فلسطین تظاهرات کرده‌اند که البته این هم جلوه‌ای از ادعاهای آنها در زمینه گردش آزاد اطلاعات، لیبرالیسم و حقوق بشر است.
ایشان با تأکید بر مخالفت ملت‌ها با خباثت‌های رژیم صهیونیستی و مقاومت در برابر آن به هر شکل ممکن، افزودند: جمهوری اسلامی ایران نیز در مقابل این خباثت‌ها محکم ایستاده و مواضع و روش همیشگی خود را با صراحت اعلام کرده است که از مبارزین فلسطینی و لبنانی مدافع کشور خود حمایت می‌کند.
رهبر انقلاب اسلامی بار دیگر در پاسخ به تهدیدهای بدخواهان ایران تأکید کردند: ما هیچ‌گاه آغازکننده برخورد و درگیری با این و آن نبوده‌ایم اما اگر کسی با خباثت ، درگیری را شروع کند بداند که سیلی‌های سختی خواهد خورد.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! نستله و معمای سرمایه‌گذاری خارجی؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد ملی؟

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/805422/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجتماع بزرگ و باشکوه علویون ارومیه برگزار شد

ارومیه در کمین رکورد عطایی: نبرد فولاد سیرجان برای دهمین برد پیاپی در نیمه‌نهایی لیگ برتر والیبال ایران

بررسی اتفاقات ارومیه دو روز اول 1404

روز بین المللی نوروز چه روزی است؟

ستاره پرسپولیس در سال جدید هم ترک عادت نمی‌کند!

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران از سه خانواده سه شهیدی

دیدار مدیر عامل بیمه دی کشور و مدیر کل بنیاد مازندران با والدین شهید گشت نورد در ساری

سید محمد خاتمی به دیدار مهدی کروبی رفت +عکس

مرگ 22 ایرانی در تصادفات جاده‌ای اول فروردین!

برخورداری تهران و اسلام‌آباد از روابط ممتاز در همه عرصه ها

تصمیم جنجالی ترامپ / 500 هزار مهاجر باید آمریکا را ترک کنند!

ولایت نقش اساسی در انسجام جامعه و مقابله با دشمنان دارد

ستاره پرسپولیس در سال جدید هم ترک عادت نمی کند!

ستاره‌ای در میانه میدان؛ درخشش چشمی در تیم ملی فوتبال ایران، تیم استقلال تهران را به وجد آورد

6 کشته و 596 مصدوم در آذربایجان شرقی در 7 روز

6 کشته و 596 مصدوم در تصادفات آذربایجان شرقی

پیام مشترک تشکر امام جمعه ارومیه و استاندار از حماسه علویان در ارومیه

توزیع 200 تن میوه نوروزی توسط سازمان میادین شهرداری تبریز

تصاویر هوایی از تجمع بزرگ عزاداران در ارومیه

آیا سرکه سیب بی‌خطر است؟

خلخال رکورددار بارش‌ها شد

احیای تالاب نئور در ایستگاه آخر

آماده‌باش 12 دستگاه اجرایی در تعطیلات نوروزی اردبیل

هوشمندسازی پلیس ادامه خواهد داشت

تسلیت معاون اول رئیس‌جمهور به استاندار آذربایجان غربی

185 کشته در حوادث رانندگی کشور/ 6 درصد افزایش تصادفات

تقدیر امام جمعه و استاندار آذربایجان غربی از حضور مردم در عزاداری

این دختر احمدشاه را هم جواب کرد!

دستگیری 4 هنجارشکن مسلح در تبریز

نجات معجزه‌آسای راننده از پراید تکه‌تکه شده در جاده پارس‌آباد!

ثبت 800 حامی جدید برای کمک به ایتام و محسنین در اردبیل

جابه‌جایی 17000 مسافر از ابتدای تعطیلات نوروزی در اردبیل

جابه‌جایی 19 هزار و 724 مسافر در استان اردبیل

درآمد 18 میلیارد تومانی صیادان اردبیلی

حضرت امیرالمومنان علی(ع) محور وحدت و اتحاد امت اسلامی بود

شکست همزمان جریانات پانکردی و پانترکی در ارومیه + ویدئو | تصویر واقعی امروز ارومیه این فیلم است

افزایش 3.8 درصدی تردد جاده‌ای در استان اردبیل

حال و هوای سوگواران شهادت مولی متقیان در دیزج دیز + عکس

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «رحیمی»

خالی شدن حساب کاربران توسط مجرمان سایبری این بار با عنوان "وام حمایتی"

کاهش 50 درصدی تصادفات در اردبیل

عزاداری خیابانی همزمان با سالروز شهادت حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام)، در تبریز

هزینه مقاومت و دینداری بسیار کمتر از هزینه تسلیم است

ذخیره سد یامچی اردبیل به کمتر از 40 درصد رسید

ارائه خدمات سلامت رایگان به مسافران نوروزی در ارس

دستبند پلیس بر دستان مخلان امنیت و هنجارشکنان منطقه آخماقیه تبریز

بازنشر تبریک نوروزی زنده‌یاد داریوش مهرجویی/ ویدئو

راه ارتباطی خلخال_پونل بازگشایی شد

(تصاویر) تجمع بزرگ علویان در ارومیه

تلاش پلیس‌راه آذربایجان‌شرقی برای کاهش 10 درصدی تصادفات

ویکی پدیاجستجو