آیا سرکه سیب بیخطر است؟
علمي
بزرگنمايي:
پیام آذری - سرکه یک ماده غذایی سالم و پرمصرف است که بیشتر افراد میتوانند با خیال راحت در رژیم غذایی خود بگنجانند.
به گزارش ایسنا به نقل از ایندیپندنت، سرکه سیب خام و تصفیهنشده حاوی «مادر سرکه» ـ یک لایه قهوهایرنگ از میکروبهای مفید ـ سرشار از پلیفنولها (نوعی آنتیاکسیدان) و پروبیوتیکهاست که به بهبود سلامت باکتریهای روده کمک میکنند.
مقدار توصیهشده معمولا یک قاشق غذاخوری سرکه در 8 اونس (حدود 240 میلیلیتر) آب رقیقشده است اما بازهم به وضعیت فرد بستگی دارد. برای افرادی که مشکل برگشت اسید معده، زخم معده یا گاستریت دارند، ترشی (اسیدیته) بالای سرکه ممکن است بیش از حد تحریککننده باشد.
همچنین مانند هر مکمل دیگری، بهتر است قبل از مصرف منظم سرکه سیب با پزشک مشورت کنید بهویژه اگر دیابت دارید و دارو مصرف میکنید یا داروهایی استفاده میکنید که بر سطح پتاسیم تاثیر میگذارند یا بیماری کلیوی دارید زیرا کلیهها ممکن است در فرآوریِ مقدار بالای اسید دچار مشکل شوند.
نکته دیگر این است که اسید سرکه میتواند به مینای دندان آسیب برساند و باید با احتیاط مصرف شود.
سرکه سیب خاصیت ضد میکروبی دارد، به این معنی که میتواند همزمان بهعنوان یک چاشنی سالاد و یک ضدعفونیکننده برای از بین بردن باکتری اشریشیا کلی (E. coli) روی کاهو عمل کند.
-
شنبه ۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۲:۴۹
-
۱۳ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/805693/