پیام آذری

آخرين مطالب

بیمه طیور در اردبیل رضایت‌بخش است گفتگو

بیمه طیور در اردبیل رضایت‌بخش است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، گفت: وضعیت بیمه در صنعت طیور استان رضایت‌بخش بوده و صد درصد این صنعت تحت پوشش بیمه هستند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، نوبخت اژدری صبح امروز در بازدید از واحدهای تولید طیور و جوجه یک‌روزه در اردبیل، اظهار داشت: فرهنگ بیمه محصولات کشاورزی باید در بین تمامی بهره‌برداران و تولیدکنندگان نهادینه شود.
وی تصریح کرد: وقتی تولیدکننده محصول تولیدی خود را بیمه کند، جلوی خسارت وارده را در حوادث غیرمترقبه می‌گیرد و بهره‌بردار به بدهی‌های ناشی از خسارت کمتر درگیر می‌شود .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: به دلیل اهمیت بیمه، فرهنگ بیمه باید در بین تمامی تولیدکنندگان و بهره‌برداران نهادینه شود .
اژدری افزود: وضعیت بیمه در صنعت طیور استان بسیار رضایت‌بخش است و صد درصد این صنعت تحت پوشش بیمه بوده و هیچ بهره‌برداری در صنعت طیور استان بدون بیمه اقدام به تولید نمی‌کند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در بیمه محصولات کشاورزی در سطح کشور از 21 استان کشور، قوی‌تر و منسجم‌تر عمل کرده‌ایم ولی با توجه به اینکه استان اردبیل قطب کشاورزی است، باید سعی و اهتمام بیشتری در بیمه محصولات کشاورزی انجام دهیم تا تمامی تولیدکنندگان و بهره‌برداران محصولات کشاورزی همچون صنعت طیور صد درصد محصولات کشاورزی خود را بیمه کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با بیان اینکه مدیریت بحران استان بدون بیمه محصولات کشاورزی عملاً نمی‌تواند هیچ کاری برای جبران خسارت بیمه‌نشدگان انجام دهد، اضافه کرد: تنها راه پرداخت خسارت به این دسته از کشاورزان صرفاً از کانال بیمه محصولات کشاورزی امکان‌پذیر خواهد بود.
اردبیل استان موفق در گسترش سیستم نوین آبیاری است
اژدری بیان کرد: در توزیع میوه شب عید برای هم استانی‌ها هیچ مشکلی وجود نداشته و مردم می‌توانند همانند سال‌های گذشته اقدام به تهیه میوه مورد نیاز خود به نرخ دولتی کنند.
وی به نظارت بر توزیع میوه شب عید اشاره کرد و ادامه داد: این نظارت توسط سازمان جهاد کشاورزی و تعاون روستایی با همکاری دستگاه‌های متولی انجام می‌شود به طوری که این اقدام به منظور جلوگیری از هرگونه تخلف و اطمینان از کیفیت و قیمت میوه‌ها انجام خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل موفقیت سازمان جهاد کشاورزی را در کسب رتبه برتر کشوری در جهش تولید در دیمزارها و همچنین گسترش سیستم‌های نوین آبیاری تحت فشار و اجرای موفقیت‌آمیز پروژه‌های عمرانی و زیربنایی را مدیون سعی و تلاش دست‌اندرکاران تولید برشمرد.
اژدری یادآور شد: اهداف گرانقدر هشت سال دفاع مقدس، دفاع از آب و خاک بود به همین دلیل باید در سنگر امنیت غذایی که محور استقلال و خودکفایی کشور است، نهایت استفاده بهینه از 2 عنصر حیاتی و کلیدی آب و خاک را به بهره‌برداران انتقال دهیم.
انتهای پیام/132/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/804121/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شبی که شاعر ارومیه‌ای از رهبر انقلاب احسنت گرفت

ادای احترام به شهید باکری در ورزشگاه یادگار امام

مصالحه در 47 درصد از پرونده‌های ارجاعی به شورای حل اختلاف

آیین رونمایی از ضریح جدید امامزاده حلیمه خاتون در تبریز

برگزاری جشن های ازدواج آسان در آذربایجان شرقی

اعلام قیمت میوه شب عید در آذربایجان شرقی

تکاپوی روزهای پایانی خرید در آستانه عید نوروز

80درصد پرونده‌های ارجاعی اردبیل با صلح و سازش مختومه شده است

مصرف آب شرب اردبیل رکورد زد

آمریکا باز هم ایران را تهدید کرد؛ ما مهربان نخواهیم بود!

ترکیب تراکتور و گل‌گهر اعلام شد

تسهیلات اجرایی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در کیش

استقبال گرم تاجیک ها از کیشوندان

فرهنگ نیکوکاری با معرفی خیران ترویج شود

بهره‌گیری از ظرفیت مالیات در توسعه فضاهای آموزشی

بخش گردشگری تحت تأثیر سیاست خارجی و تحریم نیست

90 پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری آماده ارائه است

قیمت روز گوشت بوقلمون در بازار / بال بوقلمون کیلویی 82 هزار تومان

استقرار 460 تیم خودرویی در همراهی مسافران نوروزی به اردبیل

شهردار ارومیه معرفی شد

گام های استوار منطقه آزاد ماکو در عرصه جهانی شدن

خبر فوری تعطیلی ادارات تبریز/ فردا دوشنبه 27 اسفند ادارات تعطیل است؟

تغییرات ورزشگاه آزادی

80 بسته سبد کالا بمناسبت نوروز میان نیازمندان قزوین توزیع شد

صدور بیش از 15 هزار پروانه کسب صنفی در آذربایجان غربی

استقبال از برقراری صلح با حفظ تمامیت ارضی در میان همسایگان

گرامیداشت هفته خانواده با تجلیل از سه دانشجوی برتر در سلماس

ظرفیت آذربایجان‌ شرقی برای برچیده شدن کلیه مدارس سنگی

آذربایجان‌شرقی پایلوت نهضت توسعه عدالت آموزشی در کشور شد

قیمت میوه شب عید در آذربایجان‌شرقی چقدر است؟

فاجعه در بوکان؛ راز یک جنایت هولناک فاش شد!

فرماندار شهرستان اشنویه ابقا شد

زیرساخت‌های اقتصادی شهر ارومیه ورود سرمایه‌گذاران فراهم شود

استفاده از تکنولوژی‌های جدید برای حفاظت از جنگل های ارسباران

«14 کتاب 14 روزِ بهاری»؛ قرارملی کتاب‌خوانی کودکان و نوجوانان در نوروز

مشکلات روستاهای نمین براساس اولویت پیگیری می‌شود

هنرنمایی فرشته کریمی در تیم ملی، مینا مختاری در تولد فرزندش، ‌ماهور الوند در دره تندیس‌ها

سفر در زمان؛ چهرۀ «ریما رامین فر» در اولین فیلم سینمایی‌اش در 30 سالگی

42 مصدوم و 3 فوتی در حوادث چهارشنبه‌سوری آذربایجان غربی

پزشکی قانونی اردبیل در عید نوروز تعطیل نیست

جدول آخرین قیمت طلا، سکه در روز یکشنبه 26 اسفند 1403

قیمت نقره امروز یکشنبه 26 اسفند 1403

بیمه طیور در اردبیل رضایت‌بخش است

مخلان امنیت مردم اردبیل تا پایان تعطیلات بازداشت می‌شوند

بهره‌مندی فرودگاه اردبیل از دستگاه‌ها و تجهیزات چینش باد

اولین مصاحبه زندگی علی دایی؛ وقتی شهریار دانشجوی متالوژی بود!

قیمت گوشت بوقلمون در تهران اعلام شد

احداث 269 مدرسه 12 کلاسه در 4 سال آینده

میدان سلماس؛ اولین میدان پارک محیط زیستی پایتخت است

پوستر فوق العاده زیبای باشگاه گل گهر برای بازی تراکتور