پیام آذری

آخرين مطالب

نباید به عنوان رفع تکلیف به شناسایی بی‌سوادان نگاه کرد / افراد بازمانده از تحصیل به شکل موردی بررسی می گردند فرهنگي

نباید به عنوان رفع تکلیف به شناسایی بی‌سوادان نگاه کرد / افراد بازمانده از تحصیل به شکل موردی بررسی می گردند
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی گفت: نباید در بحث شناسایی افراد بی‌سواد و کم‌سواد، سطحی و با نگاه رفع تکلیف به قضیه نگاه کرد؛ چرا که این موضوع یک امر عمومی بوده و رشد درصد باسوادی، ثمرات اجتماعی ارزشمندی برای هر جامعه دارد.

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، اسفندیار صادقی، صبح دوشنبه، بیستم اسفند ماه در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، اظهار کرد: در حال حاضر شناسایی افراد بی‌سواد به لایه‌های سخت رسیده و برای توفیق در این زمینه لازم است همه نهادها و دستگاه‌ها پای کار آمده و نسبت به امر ریشه کنی بی سوادی کمک کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: امروزه با اجرای رویکرد مدرسه‌محوری؛ همه افراد علاقمند از جمله معلمان، بازنشستگان، کارمندان دستگاه‌های مختلف و حتی دانشجو معلمان می‌توانند در امر تدریس در کلاس‌های سوادآموزی مشارکت کنند و این امر نیز می‌تواند سبب تسریع در رشد درصد باسوادی شود‌.
وی افزود: در کلاس‌های دوره های سوادآموزی، علاوه بر مبانی اولیه سواد که شامل خواندن و نوشتن می‌باشد،طرح‌ها و برنامه‌های مختلفی در حوزه‌های فناوری اجرا می‌گردد که این امر موجب استقبال بسیاری از افراد شده است.
صادقی با اشاره به شناسایی 28 دلیل برای بازماندن از تحصیل، بیان کرد: همه افراد بازمانده از تحصیل به شکل موردی، تحت بررسی قرار می گیرند و با اقدامات صورت گرفته در سال جاری 1033 نفر در استان به چرخه تحصیل بازگشته‌اند.
وی از تعیین تکلیف عمده بازماندگان از تحصیل در استان خبر داد و افزود: مهاجرت به شهرهای دیگر و آموزش ناپذیری از عمده دلایل خروج از چرخه تحصیل در استان است که با مشارکت بین بخشی فرایند شناسایی این افراد در طول سال تحصیلی از طرق مختلف انجام می‌گیرد.
صادقی در پایان خاطرنشان کرد : برای جلوگیری از بازماندن دانش‌آموزان از تحصیل در حال حاضر 52 مدرسه در سطح استان وجود دارد که با یک دانش‌آموز فعالیت می‌کنند و مدارس متعدد چند پایه نیز با وجود عدم حدنصاب افراد در روستاهای مختلف استان فعال است.
علی عبدلی، معاون نهضت سوادآموزی استان آذربایجان شرقی نیز در ادامه گفت: در سال جاری از حجم ابلاغی سازمان نهضت سوادآموزی در دوره سوادآموزی 49.66 درصد، در دوره انتقال 104.53 درصد و در دوره تحکیم 136.68 درصد جذب صورت گرفته و در مجموع با تحت پوشش قرار دادن 11 هزار 840 نفر، استانمان، در جایگاه چهارم در بین استان‌های کشور قرار داشته و از این حیث و برای ارتقای این میزان نیازمند همت بین بخشی و همراهی همه آحاد جامعه هستیم.
وی افزود: با مکاتبات صورت گرفته در دستگاه‌های مختلف برنامه های تبلیغی مختلفی در حال انجام است؛ یکی از نهادهایی که با مشارکت و تفاهم نامه منعقده اقدامات خوبی صورت داده است، اداره کل زندان‌ها و اقدامات تامینی می‌باشد که در هفت ندامتگاه استان، کلاس ‌های سوادآموزی برقرار بوده و 353 نفر جذب گردیده است.
گفتنی است؛ در این جلسه مسئولان دستگاها و شرکای آموزش و پرورش نیز از اقدامات صورت گرفته گزارش داده و هر یک نکته نظرات خود را نسبت موضوعات مطروحه بیان نمودند.
انتهای پیام

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/803093/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تذکر 38 نماینده مجلس به پزشکیان و وزیر صمت + جزئیات

پزشکیان و اتابک تذکر گرفتند

26 مرکز غیرمجاز مداخله‌گر درمان در مهاباد پلمب شد

عکس/ پرتره خندان نرگس محمدی حسابی سرو صدا کرد

تصاویر زیبا از دریاچه پرآب ارومیه + ویدئو

مزدا یدک یکی از شرکت‌های تحت نظر کشاورز فعالیتی ندارد

جزخوانی قرآن کریم در ارومیه

چگونه داروهای تاریخ گذشته را به درستی دور بریزیم؟

افتتاح پروژه 69 واحدی شهید ابوالفتحی ارومیه با حضور وزیر راه و شهرسازی پس از 17 سال

شهرداری مهاباد 600 میلیارد مازاد تحقق بودجه دارد

ضرورت تسریع در تکمیل آزاد راه ارومیه -تبریز

زمان قطعی برق تبریز امروز شنبه 25 اسفند (خاموشی برق)

کارتال ایران را ترک کرد/ تمرینات پرسپولیس تعطیل شد

شهردار تبریز: وضعیت کنونی شهر با شأن مردم فاصله دارد

کمک 18 میلیارد ریالی مردم شبستر به آزادی زندانیان غیر عمد

مسیر ریلی ارومیه به تبریز در مطالعات راهسازی گنجانده شود

تشکیل 368 پرونده تعزیراتی برای اصناف در تبریز

واکنش تُرک‌ها به صدرنشینی پرسپولیس؛ طوفان اسماعیل در ایران

مطالعه مسیر ریلی ارومیه-تبریز در دستورکار قرار گیرد

توزیع 1500 بسته معیشتی و حمایتی در سراب

سرمربی پرسپولیس ایران را ترک کرد/ تمرینات تیم تعطیل شد

احداث آزاد راه ارومیه- تبریز تا 2 سال آینده اتمام یابد

جدال نام‌های بزرگ در میانه جدول

راه‌اندازی کارخانه 160 هزار تنی و توزیع 600 هزار تن آسفالت در تبریز

دو هزار و 187 واحد مسکونی محرومان در زنجان ساخته شد

گزینه شاذ برای یک بزرگراه؛مسعود تا مسعود جای استاندار شهید

2 هزار و 187 واحد مسکونی محرومان در زنجان ساخته شد

درس‌های رمضانی امام خامنه‌ای 8|ماه تسهیل حرکت به سمت خدا

خارجی‌های پرسپولیس به سرعت تهران را ترک کردند

ماجرای 80 هزار دلار فولاد که در فرودگاه ضبط شد!

پیش بینی آب و هوای تبریز فردا یکشنبه 26 اسفند 1403

نزاع خیابانی منجر به قتل در بناب

وزیر راه و شهرسازی از آزادراه ارومیه - تبریز بازدید کرد/تسریع بر روند اجرایی پروژه راهبردی شمال غرب کشور

اعلام برنامه مسابقات هفته‌های بیست‌وپنجم و بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال

اعلام برنامه هفته‌های 26 و 27 و دو دیدار عقب‌افتاده لیگ برتر

همایش ملی گردشگری روستایی در تبریز برگزار می‌شود

برگزاری جلسه شورای سیاستگذاری روز قدس در تبریز

زمان بازی‌های معوقه استقلال و تراکتور مشخص شد

نزاع خیابانی در بناب منجر به قتل شد

دشمنان در مرزهای کردستان سرشکسته میدان را ترک می‌کنند

کارتال ایران را ترک کرد

سرمربی استقلال چند روز نیست؟

مرخصی سرمربی استقلال مشخص شد؛ بوژوویچ چند روز نیست؟

معایا و مزایای استفاده از سنگ پا

آغاز فعالیت صندوق شهرستانی حمایت از توسعه کشاورزی در مراغه و عجب شیر

مدیریت واحد پایانه های مرزی یک مطالبه جدی است

4980 واحد مسکونی در آذربایجان غربی تحویل متقاضیان شد

مخالفان ارمنی: توافق صلح، تسلیم و اجرای خواسته‌های باکو است

بهره برداری از 61 کیلومتر بزرگراه در آذربایجان غربیبا حضور وزیر راه و شهرسازی

قهرمانی 28 کودک ایرانی در مسابقات مغز جادویی کشور آذربایجان