آذربایجان غربی در دفاع مقدس مهد ایثارگری و رشادت بود
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - ارومیه- فرمانده لشکر 64 پیاده ارومیه گفت: آذربایجان غربی در دوران هشت سال دفاع مقدس مهد ایثارگری و رشادت بود.
به گزارش خبرنگار مهر ، امیر سرتیپ دوم ستاد عباس جمشیدی، ظهر سه شنبه در مراسم بزرگداشت عملیات کربلای 7 اظهار کرد: آذربایجانغربی همواره مهد ایثارگری و رشادت بوده و در تاریخ انقلاب اسلامی نقش مؤثری در ایستادگی در برابر دشمنان داشته است.
وی تأکید کرد: عملیات کربلای 7 تنها یک نبرد تاریخی نیست، بلکه درسهای آن میتواند برای مقابله با جنگ نرم، ترکیبی و رسانهای امروز مورد استفاده قرار گیرد.
حجتالاسلام سید مهدی قریشی امام جمعه ارومیه همچنین با اشاره به اهمیت ایمان و مقاومت در برابر دشمنان، افزود: هرجا مسلمانان با ایمان و استقامت ایستادگی کردند، پیروزی حاصل شده و امروز نیز جبهه مقاومت، از جمله حماس و حزبالله، در برابر رژیم صهیونیستی با نصرت الهی در حال مبارزه هستند.
در ادامه، امیر سرتیپ دوم امیرحسین شفیعی، فرمانده قرارگاه شمالغرب نیروی زمینی ارتش، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عملیات کربلای 7 گفت: در ابتدای جنگ، ارتش شاکله منسجمی نداشت، اما در شش ماه نخست با ارادهای راسخ و تدابیر منسجم در برابر دشمن بعثی ایستادگی کرد و موفق به عقب راندن نیروهای دشمن شد.
وی همچنین با اشاره به رشادتهای امیر آذرفرنیا از فرماندهان عملیات کربلای 7، خاطرنشان کرد: هدف ما در این عملیات، تسلط بر ارتفاعات و عقب راندن دشمن بود که به واسطه تدابیر این فرمانده دلیر، اهداف تحقق یافت.
این مراسم با قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهدا و تجلیل از خانواده شهدا به پایان رسید.
عملیات کربلای 7 عملیات نظامی نیروهای مسلح ایران، در خلال جنگ ایران و عراق بود، در تاریخ 13 اسفند ماه 1365 این عملیات با رمز یا مولای متقیان به دست رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی (لشکر 64 ارومیه)، به فرماندهی امیر غضنفر آذرفر نیروی زمینی ارتش، در منطقه حاج عمران، استان اربیل، کردستان عراق انجام شد.
-
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۵:۴۸
-
۷ بازديد
-
خبرگزاری مهر - غربی
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/801252/