پیام آذری

آخرين مطالب

انصراف شورا از پیگیری احداث بازارچه محلی در تبریز گفتگو

انصراف شورا از پیگیری احداث بازارچه محلی در تبریز
  بزرگنمايي:

پیام آذری - رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز گفت: شهرداری علاقه‌ای به بازارچه محلی ندارد؛ اعلام خواهم کرد که بودجه پیشنهادی برای احداث بازارچه محلی در سال 1404 حذف شود چراکه تخصیص بودجه و عدم احداث بازارچه محلی با یکدیگر هم‌خوانی ندارد. - اخبار استانها -
به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، جلسه هفدهم کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری در سال چهارم دوره ششم شورای اسلامی‌ کلان‌شهر تبریز در ساختمان شورا برگزار شد.
لایحه برنامه و بودجه شهرداری تبریز برای سال 1404 در حوزه محیط زیست و خدمات شهری به تفکیک مناطق 10 گانه و سازمان‌های شهرداری تبریز مورد بررسی قرار گرفت.
احد صادقی، رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه اظهار کرد: بررسی بودجه بهانه‌ای برای اطلاع از وضعیت فعلی مناطق و سازمان‌های شهرداری تبریز و پیش‌بینی برنامه‌های سال آتی است.
وی خاطرنشان کرد: مسئلهٔ ماشین‌آلات، فضای سبز از حیث احداثات و از حیث شبکه خام، تملک و توسعه، تصفیه پساب‌های شهری، احداث بازارچه، وضعیت باکس‌های زباله، وضعیت سازمان‌های پسماند، آتش‌نشانی، سیما، منظر و فضای سبز و میادین از مسائل مهم بودجه‌ای شهرداری‌ تبریز هستند.
احداث بازارچه‌های محلی در سطح مناطق 10 گانه یکی از مسائل موردتاکید اعضای کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه بود.
احد صادقی با انتقاد از بی‌توجهی شهرداری تبریز به احداث بازارچه‌های محلی، گفت: مجموعه شهرداری علاقه‌ای به ایجاد بازارچه محلی ندارد؛ در صحن شورا اعلام خواهم کرد که بودجه پیشنهادی برای احداث بازارچه‌های محلی در سال 1404 حذف شود چراکه تخصیص بودجه و عدم احداث بازارچه محلی با یکدیگر هم‌خوانی ندارد.
وی با تأکید بر اینکه وضعیت باکس‌های زباله در مناطق باید بیشتر موردتوجه باشد، گفت: معاونان خدمات مناطق شهرداری تبریز از دفترچه فهرست‌بها برای بهبود وضعیت باکس‌های زباله استفاده کنند.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: در مسائل شهری در حوزهٔ محیط زیست و خدمات شهری، تمرکز بر روی مسائل مشخص باشد تا با نتیجه برسد و باید از بودجه‌های اندک و پراکنده که اصولا به نتیجه‌ای نمی‌رسد، خودداری شود.
صادقی همچنین به ارائهٔ گزارش تحقق‌های بودجه‌ای سال 1403 در صحن شورا تأکید کرد.
وی همچنین با اشاره به وضعیت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز، گفت: این سازمان باید به درآمدزایی برسد و بودجه شهرداری به سازمان‌هایی از قبیل سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری تبریز تخصیص یابد که ضرورت بیشتری در مدیریت شهری دارد.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز خاطرنشان کرد: برای اینکه بودجه نظارت‌پذیر باشد باید تحت عنوان پروژه مشخص ارائه شود و از ارائهٔ بودجه به‌صورت عناوین کلی خودداری شود.
صادقی همچنین بر ضرورت تقویت اداره‌کل بحران شهرداری‌ تبریز تأکید کرد.
روح‌الله رشیدی، دبیر کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز خواستار توضیح چرایی توسعهٔ شبکه آب خام شد و گفت: باید مشخص شود توسعهٔ شبکه آب خام چه تاثیری بر مصرف آب دارد.
وی همچنین با انتقاد از وضعیت اداره‌کل بحران در شهرداری‌ تبریز، اظهار کرد: این مجموعه نیازمند توجه ویژه است چراکه کمترین اعتبار به مدیریت بحران تخصیص می‌یابد‌.
‌لزوم توجه بیشتر و نگاه تخصصی‌تر به موضوع گردشگری‌
نود و پنجمین جلسهٔ کمیسیون سرمایه‌گذاری،‌ گردشگری و بهبود فضای کسب و کار در ساختمان شورا برگزار شد. در این جلسه لایحه برنامه و بودجه شهرداری تبریز در سال 1404 با محوریت سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری و همچنین اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری مورد بررسی‌های تخصصی قرار گرفت.
حجت‌الاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر، رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب‌وکار شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه به لزوم توجه بیشتر و نگاه تخصصی‌تر به موضوع گردشگری در مجموعه شهرداری و رفع مشکلات آن تاکید کرد.
وی همچنین موفقیت در برنامه‌ریزی‌ها برای سال 1404 را مستلزم ارائه گزارش و تحلیل دقیق و کامل از بودجه گردشگری و همچنین سازمان سرمایه‌گذاری دانست.
رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب‌وکار شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص اظهار داشت: بایستی دغدغه‌های حوزهٔ گردشگری و نیازهای آن در بودجه لحاظ شود تا بتوانیم آن‌طور که باید در این حوزه به نتایج مطلوب دست پیدا کنیم.
علیرضا نوای باغبان، دبیر کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه گفت: بر اساس ابلاغ وزارت کشور بایستی سهم درآمدی شهرداری از پروژه‌های سرمایه‌گذاری به‌صورت دقیق و مشروح اعلام شود و اینکه صرفا رقم مربوطه در بودجه مدنظر قرار گیرد، مورد قبول نخواهد بود.
وی ادامه داد: در خصوص گردشگری نیز بایستی دغدغه‌ها و نیازهای این حوزه احصا و به کمیسیون ارائه شود تا بتوانیم آن‌ها را در بررسی بودجه مدنظر قرار دهیم.
انتهای پیام/‌

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/794611/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قاب عاشقانه در جشنواره فجر؛ شیدا خلیق و کیوان ساکت‌ اف

فعالیت 52 هیئت ورزشی در استان اردبیل

نصب تله کابین مکانیزه آبسنجی در میاندوآب

اعزام کاروان‌های راهیان نور دانشگاه آزاد ارومیه با برنامه‌های ویژه فرهنگی

خلاصه والیبال پیکان تهران 3 – شهرداری ارومیه 2

بالاخره یکی ترمز ارومیه را کشید

لیگ برتر والیبال؛ انتقام پیکان از شهرداری ارومیه در آزادی

لیگ برتر والیبال؛ پیروزی انتقامی پیکان برابر صدرنشین

هفته بیست‌وسوم لیگ برتر والیبال؛ صعود 4 تیم به پلی‌آف قطعی شد

ارومیه تسلیم پیکان شد/ مهرگان به پلی‌آف رسید

اسکوچیچ: قصد داریم برابر ذوب آهن با دست پر به تبریز بازگردیم

بلیط فروشی بازی تراکتور و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط zobahansport.ir

ربیعی: تراکتور تبریز در این فصل برای قهرمانی بسته شده است

قربانی لیگ روسیه را ترک کرد + عکس

ظریف تهران را به مقصد بغداد ترک کرد

واکنش کمیسر حقوق بشر سازمان ملل به طرح ترامپ درمورد فلسطین

ارمنستان به‌دنبال تعمیق روابط با ایران است

اعلام حریفان و زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال نوجوانان در مسابقات بلاروس

اعلام حریفان و زمان بازی‌های تیم ملی نوجوانان در تورنمنت بلاروس

طرح‌های آبرسانی 203 روستای آذربایجان‌شرقی با دستور رئیس‌جمهوری به بهره‌برداری رسید

لزوم توجه به نقش زنان در امنیت خانواده و جامعه

مادر شهیدان والا مقام «محمدحسن و عباس گیوه‌کی» آسمانی شد

انقلاب زمینه بیداری اسلامی را در جهان مهیا کرد

امام جمعه نمین: بانوان طلبه از اثر گذارترین نیروهای انقلاب هستند

پیروزی انقلاب اسلامی نویدبخش ظهور منجی است

توضیح عجیب سارا بهرامی درباره تغییرات ظاهری‌اش/ ویدئو

مجازات‌های جایگزین حبس در اردبیل توسعه می‌یابد

صلح و سازش در پرونده‌ مالی به ارزش 1/3 میلیارد تومان

راهپیمایی خانواده محور 22 بهمن در اردبیل

دانش‌آموزان در سنگر پیشرفت علمی جهاد مقدسی دارند

سلیمی نمین: اعضای ستاد امر به معروف به جای لعنت فرستادن باید استدلال کنند/ منطقی گفتگو کنیم، دوگانه کاذب ایجاد نکنیم

تولید 30 درصد پروفیل کشور در اردبیل

اردبیل جز استان‌های پیشرو در راه اندازی دادگاه صلح کشور است

راه ترانزیتی گرمی ـ بیله‌سوار 2 ساله احداث می‌شود

هشدار نارنجی هواشناسی درباره تشدید فعالیت سامانه بارشی در استان اردبیل

بحران سگ‌های ولگرد در خیابان‌های ارومیه؛ معضلی که نیاز به توجه جدی دارد

برگزاری دیدار پاس گرگان و شهرداری ارومیه در لیگ والیبال بدون حضور تماشاگران

اعلام قیمت سیب‌زمینی در حیاط دولت!

جبلی: ظرفیت‌های قابل‌توجه مهاباد در شبکه‌های سراسری معرفی شود

قیمت امروز سیب‌زمینی در حیاط پاستور اعلام شد

دیدار احساسی سپاهانی‌ها با هوادار روشن‌دل (عکس)

اسکوچیچ: خوشحالم دوباره به اصفهان آمده‌ام/ می‌خواهیم دست پُر به تبریز بازگردیم

30 کمپ ترک اعتیاد در مازندران فعال است

اسکوچیچ: می‌خواهیم دست پُر به تبریز برگردیم/ هواداران فردا ما را تنها نگذارند

برانکو، آینده پرسپولیس را پیش‌بینی می‌کند: آیا رؤیاها به حقیقت می‌پیوندند؟

«مُرادین‌ نَوَسی» فریادی به قدمت نیم قرن بازار هفتگی تیکمه داش

انصراف شورا از پیگیری احداث بازارچه محلی در تبریز

از لحظه به لحظه همکاری با رضا بابک آموختم و لذت بردم/ وقتی سینما انحصاری می‌شود

رنجش اهالی رواسان تبریز از اختلال در سیگنال‌های تلویریونی

جشنواره رسانه‌ای «هفت» برگزار می‌شود