حق واقعی خود را از حوزه قزلاوزن میخواهیم
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - نماینده مردم مشگینشهر در مجلس گفت: اخیرا بحث انتقال آب از سد شهریار برای خلخال و اردبیل مطرح شده اما نماینده رشت شکایتی را تنظیم و به وزارت نیرو ارسال کرده در حالی که ما حق واقعی خود را از حوزه قزلاوزن میخواهیم. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بابک رضازاده شامگاه شنبه در جلسه نهضت مدرسهسازی در مشگینشهر اظهار داشت: یکی از دلایلی که استیضاح وزیر اقتصاد را امضا کردم، ناعدالتی در حق استان و شهرستان مشگینشهر در توزیع مالیات ارزش افزوده است به طوری که استان یزد بیش از سه هزار و 200 میلیارد تومان از این محل منابع نصیبش میشود ولی سهم استان ما کمتر از 400 میلیارد تومان است.
وی تصریح کرد: به معنای واقعی مسئولان و نمایندگان این استان هیچ کار عملی برای احقاق حق انجام نمیدهند و روز به روز بر عمق محرومیت استان اردبیل و شهرستانهای آن افزوده میشود در حالی که باید ارزش افزوده بر مبنای جمعیت، محرومیتزدایی و آلودگی توزیع شود که ما دارای همه شرایط در بهرهمندی از منابع بیشتر هستیم.
نماینده مردم مشگینشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: بنده از این بابت به دیوان عدالت اداری شکایت کردم تا حق شهرستان مشگینشهر را از وزارت اقتصاد و دارایی و امور مالیاتی بگیرم و در این زمینه پیگیر جدی امور هستم.
رضازاده افزود: اخیرا بحث انتقال آب از سد شهریار برای خلخال و اردبیل مطرح شده اما نماینده رشت شکایتی را تنظیم و به وزارت نیرو ارسال کرده در حالی که ما حق واقعی خود را از حوزه قزلاوزن میخواهیم و قطعا در این زمینه پیگیریهای لازم از طریق وزارت نیرو انجام میشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما در مشگینشهر مشکل مدیریتی نداریم اما مشکل اساسی این است که در مقابل هم گارد میگیریم و اجازه نمیدهیم تا کارها در ابعاد مختلف به شایستگی به پیش برود.
نماینده مردم مشگینشهر در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: چندین برابر مشگینشهر، در سایر مناطق کشور در یک سال اخیر مدرسه ساخته شده اما در این شهرستان هیچ واحد آموزشی جدید تکمیل و راهاندازی نشده در حالی که در کوتاهترین زمان میتوان واحدهای آموزشی را از محل اعتبارات ملی، خیران و مسئولیتهای اجتماعی احداث و راهاندازی کرد.
رضازاده با قدردانی از پیگیریهای فرماندار مشگینشهر بیان کرد: 55 مدرسه فرسوده در استان اردبیل وجود دارد که 42 باب آن در مشگینشهر واقع شده است.
وی در ادامه یادآور شد: تلاش ما بر این است تا مدرسهای در عیار دارالفنون اردبیل در مشگینشهر احداث شود که از این بابت بنده در تهران از طریق مسئولیت اجتماعی بانکها و سایر شرکتها و سازمانها این امر را پیگیری میکنم.
نماینده مردم مشگینشهر در مجلس شورای اسلامی در مورد بیمارستان مشگینشهر نیز تصریح کرد: این بیمارستان که در چند سال گذشته تعطیل به حال خود رها شده بود، با تزریق اعتبار از شهریورماه کار اجرایی آن از سر گرفته شده و انتظار میرود با عملیات دوشیفته هر چه سریعتر این پروژه نیز تا سال آینده تکمیل و راهاندازی شود.
رضازاده فعال بودن پروژههای چهار خطه مشگینشهر به مغان و مشگینشهر به اهر را یادآور شد و گفت: در همه جنبهها استان اردبیل به ویژه شهرستان مشگینشهر از ریل توسعه کشور عقب مانده و ما شرمنده مردم هستیم که نتوانستیم در حد شایستگی آنها جذب اعتبارات، منابع و تحول اساسی را در سطح استان و شهرستان انجام دهیم.
وی افزود: در بودجه سال آینده سعی شده تا عدالت توزیع اعتبارات مورد توجه قرار گیرد تا استانهای با پیشرفت و برخورداری بیشتر نتوانند منابع ویژهای را به سمت استان خود سرازیر کنند.
نماینده مردم مشگینشهر در مجلس شورای اسلامی از استخدام 48 هزار سرایدار در مدارس و تعیین تکلیف نیروهای حقالتدریسی و نهضتی نیز خبر داد و خاطرنشان کرد: در همه این طرحهای مجلس یاریگر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بودیم و امیدواریم در سریعترین زمان این اتفاقات مناسب در سطح ملی رقم بخورد.
فاجعه کمبود معلم در مشگینشهر
شهرام محمدی فرماندار شهرستان مشگینشهر نیز با انتقاد شدید از عدم برنامهریزی در تأمین معلم برای مدارس شهرستان مشگینشهر اظهار داشت: به دور از سیاسی کاری باید در آموزش و پرورش کار حرفهای و تخصصی مورد توجه قرار گیرد تا فاجعهای که امسال با کمبود معلم روبهرو بودیم با تدبیری مناسب رفع شود.
وی تصریح کرد: به هیچ قابل قبول نیست که با گذشت چهار ماه از آغاز سال تحصیلی 200 ساعت آموزشی در این شهرستان معلم نداشته باشد و در این زمینه انتظار میرود نماینده مردم مشگینشهر در مجلس شورای اسلامی از وزیر آموزش و پرورش سؤال کرده و علت این موضوع و وضعیت فاجعه بار را در این زمینه پرسوجو کند.
فرماندار شهرستان مشگینشهر به تأخیر در برگزاری آیین تجلیل از کنکوریها اشاره کرد و گفت: به هیچ وجه قابل قبول نیست که بعد از گذشته چهار ماه از آغاز سال تحصیلی مراسم تجلیل از کنکوریها برگزار شود در حالی که این انگیزهبخشی باید در همان هفتههای اول مهرماه انجام میشد تا شاهد تجلیل از برترینهای کنکور در مشگینشهر بودیم.
محمدی به وضعیت کمبود فضاهای آموزشی در مشگینشهر به عنوان یک گلایه به حق اشاره کرد و افزود: قبل از حضور در مشگینشهر احساس می کردم که در حق این شهرستان مسئولان استانی ظلم میکنند اما امروز فهمیدیم که در کنار مسئولان استانی، خود مسئولان شهرستان نیز با کمکاری خود در حق مشگینشهر جفا میکنند.
وی ضرورت توجه عالمانه به حل مشکلات حوزه آموزش و پرورش را به دور از نگاه سیاسی و مباحث مطرح شده کوچه بازاری یادآور شد و خاطرنشان کرد: برای اولین بار در تاریخ مشگینشهر اعتبارات این حوزه را تا 10 میلیارد تومان افزایش دادیم ولی همچنان در این شهرستان مشکلات و معضلات نظام تعلیم و تربیت بیداد میکند.
فرماندار شهرستان مشگینشهر در ادامه اضافه کرد: ما برای آسفالت مدارس به مدیران واحدهای آموزشی شهرستان قول داده بودیم اما نه تنها آسفالت هشت هزار متر مربعی تحقق نیافت بلکه با تأخیر به وجود آمده شرمنده مدیران مدارس شدیم و انتظار میرود مدیرکل نوسازی با بهبود شرایط جوی در سریعترین زمان این آسفالتریزی را انجام دهد.
محمدی تعیین تکلیف درمانگاه فرهنگیان مشگینشهر را با مجوز قانونی دانشگاه علوم پزشکی یادآور شد و بیان کرد: امیدواریم با واگذاری فعالیتهای این درمانگاه شاهد رونق بیشتر این مجموعه و ارائه خدمات به تمام اقشار مشگینشهر باشیم.
وی در ادامه یادآور شد: این شهرستان با وجود 2 هزار و 300 معلم و فرهنگی فاقد خانه معلم است در حالی که فضا برای احداث خانه معلم و ارائه خدمات به فرهنگیان وجود دارد و انتظار میرود از محل مسئولیت اجتماعی نهادهای زیرمجموعه آموزش و پرورش ساخت خانه معلم در این شهرستان مورد توجه قرار گیرد.
فرماندار شهرستان مشگینشهر با انتقاد از عدم سرمایهگذاری برخی شرکتها و مجموعههای خدماتی در کشور تصریح کرد: مجموعهای نظیر شستا با حجم زیاد سرمایهگذاری در سایر استانها، حاضر نیست در استان اردبیل یک سرمایهگذاری مفید و مؤثری را انجام دهد در حالی که از قبل پرداختی بیمه جامعه کارگری، کارمندی و تأمین اجتماعی به این صندوق منابع زیادی را پرداخت میکند.
محمدی گفت: بهتر است از محل مسئولیت اجتماعی بانکها، شرکتها و هولدینگهای بسیار قوی در استان اردبیل سرمایهگذاریهایی را انجام دهند که در مشگینشهر میتوان از این محل که نماینده منطقه پیگیریهای آن را انجام میدهد، اعتبارات بیشتری را به شهرستان سرازیر کرد.
وی افزود: مجموعهای مانند کشت و صنعت پارس با داشتن چهار میلیارد تومان تنخواه میتواند از محل مسئولیت اجتماعی در این استان سرمایهگذاریهای خوبی را انجام دهد اما به هیچ وجه مسئولان در این زمینه پای کار حاضر نیستند.
فرماندار شهرستان مشگینشهر خاطرنشان کرد: از محل مولدسازی و فروش ساختمانهای قدیمی آموزش و پرورش، انبار جهاد و خانههای سازمانی امور مالیاتی میتوان منابعی را نصیب شهرستان کرده و بسیاری از پروژههای نیمهتمام این شهرستان را به سرانجام رساند.
انتهای پیام/131/.
-
يکشنبه ۳۰ دي ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶:۵۴
-
۵ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/786283/