پذیریش 136 مقاله برای همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم
مقالات
بزرگنمايي:
پیام آذری - دبیر علمی همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم گفت: در نخستین فراخوان همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم 250 چکیده مقاله به دبیرخانه همایش رسید که از این تعداد 136 مقاله به تأیید نهایی رسیده است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجتالاسلام محمدصادق یوسفیمقدم امروز در نشست خبری «همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم» که در سالن اجتماعات همایشهای غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، گفت: قرآن کریم کتابی است که میتواند راهبری دین را بر عهده بگیرد و به فرمایش مرحوم علامه بلاغی مرحوم علامه طباطبایی این کتاب الهی همچنان که اعجاز در فصاحت و بلاغت دارد، اعجاز در تشبیهات و آموزههای دین نیز دارد.
دبیر علمی همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم تصریح کرد: بهترین راه برای اسلامی سازی علوم این است که از منبع قرآن کریم بهره گیری شود و امروز بایستی ضمن استفاده از مفاهیم این کتاب الهی تولید و تقویت علم صورت پذیرد.
حجت الاسلام یوسفی پور ادامه داد: قرآن کریم همواره مشوق علوم انسانی بوده است و چه بسا میتواند بسیاری از آسیبها مرتفع کند و تعارضی با علوم تجربی ندارد.
وی با بیان اینکه 136 مقاله از 150 اثر دریافت شده توسط دبیرخانه همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم پذیرفته شده است، افزود: طی یک سال گذشته نشستهایی ضمن ارائه مقالات علمی در خصوص مرجعیت علمی قرآن کریم در دانشکده الهیات استانبول و شهرهای قم و مشهد برگزار شده است.
حجت الاسلام یوسفی پور گفت: از اهداف برگزاری همایش ملی مرجعیت قرآن کریم جلب نظر سیاستگذاران علمی در کشورهای مختلف است و در این راستا با حدود 19 مرکز علمی تعامل برقرار شده است.
دبیر علمی همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم بیان کرد: تبدیل قرآن کریم به یک منبعی برای علوم اسلامی و انسانی از اهم اهداف این همایش است و ضمن زمینه سازی و بسط مفهوم مرجعیت علمی قرآن کریم نشستها و گفتوگوهای علمی بسیاری با همکاری مراکز مختلف برگزار شده است.
حجت الاسلام مرتضی غرسبان؛ دبیر اجرایی همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم نیز در نشست خبری «همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم» اظهار کرد: همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم از اوایل سال 1401 کلید خورد و با برگزاری جلسات متعدد علمی محورهای همایش تنظیم و در نهایت در تیرماه این سال از پوستر و سایت همایش رونمایی و دریافت مقالات آغاز شد.
دبیر اجرایی همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم بیان کرد: بنا بر این بود که این همایش در سال 1402 برگزار شود، اما به دلیل تقاضای مخاطبین به تعویق افتاد و در نهایت آئین اختتامیه در چهارم بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
وی ابراز کرد: در نخستین فراخوان همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم 250 چکیده مقاله به دبیرخانه همایش رسید که از این تعداد 212 چکیده مقاله مورد پذیرش نهایی قرار گرفت، افزود: پس از اعلام فراخوان همایش ملی مرجعیت قرآن کریم تعداد مقالات به 178 اثر رسید که از این تعداد 136 مقاله به تأیید نهایی رسیده است.
حجت الاسلام غرسبان گفت: تصریح کرد: مجموعه کتابها و مقالات ارسالی به این همایش در شش محور تقسیم میشود که مجموعه این آثار در شش جلد به چاپ خواهد رسید.
وی ادامه داد: دبیرخانه مرجعیت علمی قرآن کریم در این مدت اقدام به برگزاری 4 پیش نشست در شهرهای قم و مشهد و 2 پیش نشست در کشور ترکیه کرده است ضمن اینکه نشستهای اختتامیه این همایش از هفته آتی در قم برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام غرسبان گفت: نشستهای آئین اختتامیه این همایش طی یک هفته با عناوین مفهوم شناسی و دلایل مرجعیت علمی قرآن در روز شنبه، مبانی مرجعیت علمی قرآن کریم در روز یکشنبه، مرجعیت علمی قرآن کریم در علوم اسلامی در روز دوشنبه، مرجعیت علمی قرآن در علوم انسانی و علوم طبیعی در روز سه شنبه و روش شناسی قرآن کریم در روز چهارشنبه در تالار شیخ طوسی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
-
دوشنبه ۲۴ دي ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۶:۱۴
-
۹ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/784091/