ورود رییس جمهور به موضوع کامیونداران مرز بازرگان/ واکنش وزارت نفت به مابهالتفاوت سوخت 500 هزار تومانی چه خواهد بود؟
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام آذری - به گزارش ؛ به دنبال توقف 10 روزه کامیونداران در مرز بازرگان به دلیل اعتراض به تصمیم جدید ترکیه مبنی بر دریافت مابهالتفاوت قیمت سوخت از رانندگان ایرانی، وزیر راه وشهرسازی امروز اعلام کرد که پیگیر حل ریشهای مشکلات کامیونداران بوده و تا روزهای آینده نتایج قطعی اعلام خواهد شد.
آنطور که وزیر راه و شهرساری اعلام کرده است دستگاه های مرتبط پیگیر این موضوع هستند و مسعود پزشکیان رییس جمهور، عارف معاون اول رئیس جمهور و تمامی دستگاههایی که با این موضوع و این مشکل ارتباط دارند تلاش دارند تا هر چه سریعتر این مشکل بر طرف شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
حل این مشکل در دستان وزارت نفت و ستاد مبارزه با قاچاق سوخت است
فرزانه صادق همچنین از وزارت نفت، ستاد مبارزه با قاچاق سوخت و دیگر دستگاه ها نیز نام برده است و آنطور که مشخص است کلید حل این مشکل در دستان وزارت نفت و ستاد مبارزه با قاچاق سوخت است.
اگر چه در خبرها آمده است که وزارت امور خارجه نیز فعالانه در این خصوص در حال پیگیری است و در چند روز آینده نتایج قطعی اعلام خواهد شد اما به نظر می رسد که ترکیه تصمیم گرفته مابهالتفاوت قیمت سوخت را از رانندگان ایرانی دریافت کند زیرا ایران سالها بود که مابهالتفاوت قیمت سوخت را از رانندگان خارجی که وارد ایران میشدند اخذ میکرد و در حال حاضر ترکیه میخواهد عمل متقابل انجام دهد.
مقیمی رئیس کمیسیون حمل و نقل، ترانزیت و لجستیک اتاق بازرگانی در تازه ترین اظهار نظر خود اعلام کرده است که در حال حاضر فقط به رانندگانی که مبلغ مابهالتفاوت را پرداخت کنند اجازه ورود داده میشود. این مابهالتفاوت معادل 270 لیر روی هر لیتر گازوئیلی است که رانندگان از ایران خارج میکنند. اما راننده فقط به اندازه هزینه سفر پول همراه خودش دارد و اگر این مبلغ را پرداخت کند دچار مشکل خواهد شد.
مابهالتفاوت معادل 270 لیر روی هر لیتر گازوئیل است
چنانچه مابهالتفاوت معادل 270 لیر روی هر لیتر گازوئیل صحّت داشته باشد اگر هر لیر ترکیه 2000 تومان در نظر گرفته شود مبلغ این مابهالتفاوت در حدود 540 هزار تومان برای هر لیتر خواهد شد.
چندی پیش تصاویر و خبرهایی از توقف کامیونهای ایرانی در مرز بازرگان منتشر شد که در آن رانندگان کامیون به این موضوع که ترکیه تصمیم به دریافت مابهالتفاوت قیمت سوخت از آنها دارد، اعتراض داشتند.
به هر سوی کامیونداران و برخی از اعضای اتاق بازرگانی معتقد هستند که با توجه به توقف 10 روزه کامیونها در مرز، وزارت راه و شهرسازی و وزارت نفت باید به صورت عاجل در این حوزه اقدام کند.
-
سه شنبه ۱۸ دي ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۲:۰۳
-
۷ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/781223/